Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • naturgas_slide1
 • naturgas_slide3
 • naturgas_slide2

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Naturgasservice og akut vagtservice

4373 4100 (dagtimer)

2268 0153 (AKUT)

Grundig naturgasservice af autoriseret gasmester

Med en serviceaftale om naturgasservice hos Leon Petersen er du sikret at din naturgasinstallation altid kører driftsikkert. Vi kommer hjem til dig efter fast aftale, og kontrollerer om din naturgasinstallation fungerer økonomisk, sikkert og stabilt.

Akut naturgas vagtservice

Oplever du pludseligt et driftsstop på din naturgasinstallation, kan en af vores erfarne servicemontører kontaktes, da vi tilbyder en akut naturgas vagtservice – se vores tilkaldeperioder i bunden af siden.

Vi tilbyder naturgasservice i København og omegn

Kunne du tænke dig at få en serviceaftale om naturgasservice fra Leon Petersen, så kontakt os i dag via tlf. 4373 4100, eller benyt kontaktformularen her på siden. Har du ingen serviceaftale med os, men stadigvæk brug for akut vagtservice, er du naturligvis også velkommen til at ringe til os.

Naturgasservice

Hver gang vi udfører et serviceeftersyn, kontrollerer vi om alle dele fungerer optimalt, og udskifter naturligvis eventuelle defekte dele. Vi ser også efter om de tekniske indstillinger er korrekte, samt om din naturgaskedel, naturgasfyr eller naturgasanlæg bruger mere naturgas end der er nødvendigt.

Er du ikke kunde hos Leon Petersen via en serviceaftale om naturgasservice, er du naturligvis stadigvæk velkommen til at kontakte vores akutte naturgas vagtservice, hvis uheldet skulle være ude og du oplever driftsstop eller andre uregelmæssigheder ved din naturgasinstallation.

Leon Petersen tilbyder naturgasservice og akut vagtservice i København, Albertslund, Amager, Bagsværd, Ballerup, Brøndby, Brøndby Strand, Brønshøj, Charlottenlund, Dragør, Dyssegård, Frederiksberg, Gentofte, Glostrup, Greve, Hedehusene, Hellerup, Herlev, Holte, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Karlslunde, Kastrup, Klampenborg, Kongens Lyngby, Lyngby, Måløv, Nærum, Nørrebro, Rungsted, Rungsted Kyst, Rødovre, Skodsborg, Skovlunde, Smørum, Solrød, Solrød Strand, Sundby, Sydhavn, Søborg, Taastrup, Tårnby, Valby, Vallensbæk, Vallensbæk Strand, Vanløse, Vesterbro, Vedbæk, Virum, Østerbro.

Tilkaldeperioder

Læs mere om vores tilkaldeperioder her.

Serviceaftale

Download vores betingelser for serviceaftale her (PDF): Betingelser for serviceaftale

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands