Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Nyt badeværelse København

Nyt badeværelse København

Drømmer du om nyt badeværelse?

Prøv vores prisberegner

Mange Københavnere trækkes i dag med badeværelser af ældre dato, men drømmer om at renovere og dermed skabe et ikke blot funktionelt, men også designmæssigt lækkert rum, som indbyder til selvforkælelse og velvære.

Går du med planer om at få renoveret dit badeværelse i Københavnsområdet, er der dog mange overvejelser, du skal gøre dig, før du påbegynder projektet. Selvom badeværelset som oftest er hjemmets mindste rum, er det nemlig et af de dyreste at renovere eller bygge. Dette skyldes, at badeværelset er et rum med mange tekniske installationer, der skal kunne klare at blive udsat for både fugt og vand uden at tage skade af dette. Derfor er det vigtigt, at man planlægger sit badeværelsesprojekt grundigt og vælger de rigtige fagfolk og materialer. Hos Leon Petersen er vi eksperter i badeværelser, og har hjulpet tusindvis af kunder med at opnå deres drømme-badeværelse.

Et badeværelse der afspejler din personlige stil

De fleste vil gerne have, at deres badeværelse afspejler deres egen og hjemmets personlige stil, men tit og ofte kan det være svært helt præcist at definere denne stil. Derfor har vores kunder stor glæde af vores 600 kvadratmeter store showroom i Ishøj, hvor de kan dykke ned i Sjællands største udvalg af badeværelsesmøbler og tilbehør. Her er der noget for enhver smag, men finder du ikke lige præcis det du leder efter, er vi altid åbne for dine idéer. Vores professionelle team står altid klar med hjælp og rådgivning, og kan endda tilbyde dig 3D-tegninger af dit badeværelse, så du bedre kan danne dig et billede af det nye rum.

Hos os går funktionalitet og design hånd i hånd

Hos Leon Petersen lægger vi stor vægt på, at kombinere design og funktionalitet, så disse to går op i en højere enhed. Udover fokus på sikre tekniske installationer, går vi også højt op i æstetik og design, så du får lige præcis det badeværelse der passer til dine ønsker. Hos os finder du stort set alle de anerkendte mærker, som fx Duravit, Geberit og Grohe, og vores medarbejdere bruger altid de rette materialer, hvilket er særlig vigtigt i badeværelset, da der i dette rum let kan opstå både råd og svamp, hvis ikke arbejdet bliver udført ordentligt.

Går du og drømmer om et nyt badeværelse? Så kontakt Leon Petersen for et uforpligtende møde om dine ønsker og behov, eller lad dig inspirere af vores store showroom i Ishøj. Mulighederne er uendelige, og hos os er det kun fantasien der sætter grænser.

Åbningstider


Besøg Sjællands største showroom og butik

Besøg Sjællands største showroom og få inspiration til dit nye badeværelse i vores 600m2 store udstilling. Tag samtidig en snak med en af vores dygtige rådgivere og få kompetent råd og vejledning til dit næste projekt. Du kan booke en møde på forhånd her på siden

Gå til vores badeværelses-univers

Vi er kun 30 min. fra København

Vi kører indenfor hele København og Stor København

Leon Petersen stifter af Leon Petersen

Leon Petersen delte ikke blot erhverv med sin far, de hed faktisk også begge to Leon. Hør hele den spændende historien bag grundlæggeren af Leon Petersen VVS A/S, naturligvis fortalt af Leon Petersen selv.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands