Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Nyt badeværelse

Nyt badeværelse få inspiration til dit nye bad – besøg Sjællands største showroom

Få inspiration til nyt bad hos Leon Petersen

Prøv vores prisberegner Gå til vores badeværelses-univers

Hos Leon Petersen har du alle muligheder for at finde dit nye drømmebadeværelse i vores 900m2 store udstilling af badeværelser. Vi har alt lige fra dit nye toilet, armatur, badekar, bruser, vandhane, termostat, baderumsmøbler samt en masse andet badeværelsetilbehør. Bliv inspireret af vores mange komplette udstillinger med fuldt opstillede badeværelser.

Har du samtidig ikke selv forstand på at udføre de mange VVS-installationer der kræves i forbindelse med et nyt bad, er det en opgave som vores dygtige og autoriserede VVS-montører kan stå for. I vores udstilling med badeværelse, har vi noget for enhver smag. Så om dit nye badeværelse skal være så prisvenligt som muligt, eller om du går efter top kvalitet og design, kan du med garanti finde det hos Leon Petersen.

Vi har en lang række af store internationale brands inden for badeværelser og tilbehør til bad, ligesom vi tilbyder produkter i flere forskellige prisklasser. Det er helt op til dig om du ønsker et nyt bad til den lavest mulige pris, eller om du ønsker et i lækre materialer, med gennemtænkte anvendelsesmuligheder og topmoderne teknologi, designet af en verdenskendt arkitekt.

Vi udfører også badeværelsesrenovering

Skal du have lavet en renovering af dit badeværelse, gør du også klogt i at søge inspiration hos Leon Petersens badeværelse udstilling. Vi har alt i tilbehør til badeværelser, og mange af vores produkter har store kombinationsmuligheder, der gør at det ikke er nødvendigt for dig at udskifte hele badeværelset, men blot enkelte dele og elementer. Udført af en professionel, kan en badeværelsesrenovering få dit gamle og udtjente baderum til at ligne et helt nyt bad.

Hvis du skal bruge hjælp til at renovere dit badeværelse, har vi også den nødvendige ekspertise i form af professionelle VVS-montører, til at udføre arbejdet for dig. I forbindelse med en renovering eller en opsætning af badeværelse, kan vi også være behjælpelige med at hente andre håndværkere ind, hvis dette skulle være nødvendigt.

Professionel rådgivning og vejledning om nyt bad

Når du besøger vores udstilling, vil du samtidig kunne tage vores professionelle personale med på råd, inden du tager en stor beslutning om at få et nyt bad, eller en beslutning om en renovering af det gamle. Vores personale står klar til at vejlede dig om alle vores badeværelsesmøbler og tilbehør til badeværelse, samt om muligheden for at kombinere forskellige løsninger så de passer til dine behov.

Hvis du skal have lavet et nyt bad, er der mange faktorer der spiller ind i forhold til at indrette det bedst muligt. Det er godt at have både det praktiske og det æstetiske med ind i betragtningen, når der skal tages beslutninger. Et badeværelse er oftest et af de mindste rum i huset, og derfor er for eksempel optimering af pladsudnyttelsen ofte et vigtigt element, så pladsen udnyttes bedst muligt.

Hos Leon Petersen har vi erfarne og kompetente medarbejdere, som kan hjælpe dig til at se forskellige muligheder, når du skal have lavet nyt bad. Hvis man ikke er VVS installatør og har en lang erfaring med at renovere og designe et nyt bad, kan det være svært at se kreative løsninger og muligheder, og det kan også være svært at gennemskue, hvilke løsninger, der fungerer bedst i praksis. Hos Leon Petersen har vi den rette erfaring og viden, som gør det nemmere for dig at træffe de rigtige beslutninger. Vi har den praktiske viden om, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der praktisk set vil kunne fungere, og vi har samtidig set så mange forskellige mulige løsninger, at vi kan inspirere dig til alternative måder at indrette et nyt bad på.

Ideer til indretning

Det kan for eksempel være en god idé at begynde sin indretning med at tænke over den overordnede indretning. Her kan man overveje, hvad man har brug for på badeværelset, hvilke behov du har for opbevaring, og hvilket udtryk du gerne overordnet vil have, at rummet har. Her spiller både farver, materialer og indretning ind. Når du så har valgt en overordnet stil, er det en god idé at gøre den gennemgående, så det ikke ender som et stilforvirret rum. Det er især vigtigt, fordi et badeværelse oftest er så småt et rum, at det nemt kan komme til at se rodet og forvirrende ud.

Der er mange mulige stilarter, som vores medarbejdere kan hjælpe og inspirere dig til at se, så du finder det, der lige er dig. Vores VVS installatører kan også hjælpe dig med for eksempel placeringen og størrelsen på et vindue, hvis du skal have lavet nyt bad. Et vindue har stor betydning for lyset og udnyttelsen af rummet, og det kan derfor også være rart at vende med en erfaren håndværker. Det er alt sammen noget, som vores erfarne medarbejdere kan hjælpe dig til at beslutte.

Vi kan også give dig råd og vejledning om, hvordan du bedst muligt udnytter pladsen, eller hvordan du skaber mere rummelighed. Nogle gange handler det kun om små justeringer og simple tilpasninger for at få et nyt bad til at fungere godt, og andre gange er det nødvendigt med større omlægninger. Det kan være, at badekarret skal fjernes, at pladsen udnyttes bedre med nogle andre skabe, eller at du skal have en specialdesignet løsning. I dag er der mange, der vælger at få en specialdesignet løsning for at få den bedste udnyttelse af pladsen og for at få en indretning, der passer præcis til dine behov og størrelsen af rummet.

En VVS’er har herudover en god viden om forskellige produkter, og hvilke muligheder der er, og det kan også gøre en stor forskel for designet af et nyt bad. Du får inspiration til, hvilke produkter der til rådighed, og hvilke fordele og ulemper de hver især har. Da det er VVS’eren der samtidig skal stå for den praktiske udførelse af renoveringen eller opførelsen af det nye badeværelse, kan han samtidig fortælle om, hvilke produkter der rent praktisk vil fungere bedst i den specifikke situation.

En professionel og erfaren VVS installatør hos os kan belyse alle muligheder og gøre beslutningerne nemmere for dig. Når man skal have et nyt bad, eller det skal renoveres, ligger der mange VVS opgaver inden for projektet, og hvis du ikke selv har den store viden og erfaring, er der rigtigt mange fordele ved at kontakte en professionel VVS installatør. En VVS installatør hos os vil kunne give dig den nødvendige viden og klæde dig på til processen med de rigtige materialer og den bedste indretning og sanitet. Det er nemt at overse vigtige elementer i forhold til at indrette et nyt bad, og det kan være svært at gennemskue fordele og ulemper ved mange af løsningerne. Derfor er der meget at vinde ved at have en VVS’er ved hånden til at vurdere ønsker og afgøre, om det er muligt at udføre, og om det er en praktisk god løsning i hverdagen.

Få lavet en 3D tegning

Vi kan også lave en 3D tegning over et nyt bad, så har du en bedre mulighed for at forestille dig hvordan dit drømme baderum vil se ud i dit hjem. Kom forbi vores udstilling, og få en snak med en af vores rådgivere. Du har også mulighed for at booke et møde på forhånd her på siden.

Kontakt Leon Petersen

Hvis du skal have renoveret dit badeværelse, eller du skal have bygget et nyt bad, er der altså mange gode råd at hente hos en professionel VVS installatør hos os. Med en erfaren og kompetent VVS installatør får du både vejledning og viden til at træffe de rigtige beslutninger.

Så hvis du leder efter en erfaren og kompetent autoriseret VVS installatør, er du altid velkommen til at kontakte Leon Petersen VVS & Gas A/S. Vi giver dig en grundig og venlig service, og en udførelse af høj kvalitet.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands