Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Pas på gør-det-selv VVS-arbejde

For den engagerede handyman kan tanken om at kontakte en professionel håndværker give et alvorligt knæk på selvtilliden. Hvis du brænder for at gøre det selv, forstår vi også godt, hvis du selv ønsker at udføre eksempelvis dit VVS-arbejde. Husk dog på, at uautoriseret VVS-arbejde kan medføre dyre, besværlige og sågar direkte livsfarlige konsekvenser. Læs derfor med her, og få en håndfuld gode råde fra erfarne VVS-montører med på vejen, inden du kaster dig ud i VVS-arbejde på egen hånd.

Lav aldrig selv installationer

Vi kan ikke understrege det nok. Du må aldrig selv montere nye installationer! Uautoriseret montering af vand- og afløbsinstallationer kan medføre store følgeskader, som forsikringsselskabet ikke dækker. Det kan altså koste dig rigtigt dyrt ikke at ofre lidt penge på en autoriseret VVS-montør.

Endnu vigtigere er det, at du under ingen omstændigheder beskæftiger dig med noget som helst, der har med gasinstallationer at gøre. Simpelthen fordi det kan være direkte livsfarligt. Der kan eksempelvis opstå eksplosioner og undslippe giftige gasser. Husk derfor, at du altid skal lade en erfaren og autoriseret VVS-montør tage sig af dine VVS-installationer.

Pas også på med de simple monteringer

VVS-arbejde inkluderer også mere ”simple” monteringer, som ikke nødvendigvis skal laves af en autoriseret VVS-montør. Faktisk er der en del VVS-arbejde, du gerne selv må udføre. Blandt andet må du selv montere vandhaner, brusearmaturer, toilet og vaske- og opvaskemaskiner.

Husk dog på, at der også kan meget galt, når du laver denne type VVS-arbejde. Derfor er det også vigtigt, at du afprøver tingene grundigt, efter du har lavet dem, så du undgår følgeskader. Hvis du klikker her, kan du læse mere om fordelene ved at benytte en autoriseret VVS-montør samt risiciene ved selv at udføre VVS-installationer. Og husk på, at du aldrig skal være for stolt til at spørge. Vi står altid klar med råd og vejledning.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+