Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Professionel kloakservice i København

Hos Leon Petersen tilbyder vi professionel kloakservice i København og de nærliggende byer. Grundet vores mange års erfaring, så besidder vi den nødvendige viden for at kunne afhjælpe dine problemer uanset, hvad årsagen måtte være. Vi gør en dyd ud af at holde os fagligt opdateret, og vi er derfor også indehavere af innovativt og teknisk avanceret udstyr, da vi ønsker at kunne tilbyde vores kunder de bedste løsninger i branchen. Vi tager altid udgangspunkt i den specifikke årsag til dit problem, og finder frem til en løsning, der kan tilvejebringe holdbare resultater, så du undgår lignende problemer i fremtiden.

Vi udfører alle former for kloakopgaver, og vores kloakservice i København omfatter derfor både kloakrensning, slamsugning, kloakrenovering, rottebekæmpelse og TV-inspektion.  Uanset størrelsen på opgaven, så står vi klar til at yde en professionel kloakservice i København, og vi varetager derfor både opgaver stillet af private, virksomheder og offentlige institutioner.

Vi gør brug af innovative og effektive værktøjer i vores kloakservice i København

TV-inspektioner

Som en del af vores kloakservice i København, så tilbyder vi vores kunder at foretage TV-inspektioner i forbindelse med kloakreparationer. Normalvis er kloaksystemer forholdsvis utilgængelige, og derfor er man ofte nødsaget til at grave hele kloaksystemet op for at finde frem til årsagen til ens kloakproblem. Men ved hjælp af dette avancerede udstyr, undgår man at skulle grave hele kloaksystemet op. TV-inspektioner gør det muligt at lokalisere årsagen til problemet, og således kan man sætte ind og foretage punktreparationer. Dette er en økonomisk og tidsbesparende metode, som kommer dig som kunde til gode.

Rottebekæmpelse

Vi tilbyder vores kunder en simpel og effektiv form for rottebekæmpelse. Vi benytter os en af en højteknologisk og avanceret rottefælde, som ved hjælp af varmesøgning effektivt registrerer samtlige rotter i kloaksystemet. Når fælden har lokaliseret rotterne, eliminerer den dem ved et kraftigt stempeltryk. Denne metode sikrer dig en rottefri kloak i løbet af kun 3 måneder, og er derfor særdeles velegnet til virksomheder, der i dagligdagen håndterer eller producerer fødevarer.

Hurtig udrykning i forbindelse med vores kloakservice i København

Vi bestræber os på at kunne levere en professionel og hurtig kloakservice i København, da vi er bevidste om de skadelige følgevirkninger, som kloakproblemer kan volde din virksomhed eller bolig. Derfor rykker vi hurtigt ud ved akutte problemer, selv udenfor vores normale åbningstider.

Vores mange års erfaring og professionelle udstyr gør os i stand til hurtigt at kunne identificere årsagen til problemet, og finde den rette løsning, der sikrer et optimalt og holdbart resultat.

Hvis man handler rettidigt eller bekæmper problemet i opløbet, så undgår man i højere grad de ødelæggende konsekvenser. Dog opnås det optimale resultat ved forebyggende arbejde, og det kan derfor betale sig at sikre sig, at man har et velfungerende kloaksystem inden problemet indtræder. Du kan derfor også drage fordel af vores professionelle kloakservice i København i forbindelse med konsultation og installation.

Vil du have mere at vide om vores kloakservice i København, eller har du et problem, du ønsker vores hjælp til, så kontakt os enten via kontaktformularen øverst til højre eller pr telefon.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands