Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Quooker

Quooker – et brand du kan stole på

I 1970 fik Henri Peteri en genial idé: faktisk at lave minutsuppe på ét minut. Men det ville kræve, at han altid havde kogende vand lige ved hånden – og med det problem i tankerne udviklede den nederlandske ingeniør en løsning derhjemme i kælderen, hvor han udviklede et apparat til aftapning af kogende vand! Siden da er Quooker blevet en international succes og produceret over én million Quooker-haner. Der er mange fordele ved en Quooker, da det netop er vandhanen, der kan det hele. En Quooker er bæredygtig, sikker, nem at installere, og så sparer du tid, energi og plads!

 

Hvordan fungerer en Quooker?

Med en Quooker er aftapning af varmt, kogende, koldt, afkølet og vand med blidt brus muligt. Men hvordan fungerer det? Jo, det kogende og afkølede vand kommer hver fra sin beholder, som tilsluttes til hanen. Det afkølede vand med eller uden brus kommer fra en anden beholder: Quooker CUBE køleenheden, som har en CO2-flaske tilsluttet, der giver kulsyre til det lækre, afkølede vand. Du bestemmer selv, om din Quooker kun skal give dig kogende vand, eller om du også vil tilføje de to ekstra vandtyper fra køleenheden – og ellers kan du altid gøre det senere. En Quooker er æstetisk og børnesikrede og er altså den eneste vandhane du får brug for til daglig brug!

Quooker Fusion og Classic Fusion

En Quooker Fusion har et klassisk og tidløst design, der findes i to stilarter: en Fusion Round og en Fusion Square. Din Fusion fås også i adskillige overflader: krom, rustfrit stål, sort, messing, guld, eller bruneret messing. Du kan altså designe en Quooker-hane lige efter din æstetiske smag og behov, sådan at du har en pæn og tidløs vandhane i hjemmet, hvorfra du kan aftappe lige det vand, du har behov for. Du bestemmer altså selv, om du vil tilkøbe en CUBE, eller om du blot vil have varmt, koldt og kogende vand fra vandhanen. Den samme mulighed har du med en Quooker Classic. Her har du en vandhane, der passer ind i ethvert landkøkken. Igen fås den i to stilarter: Square og Round. Overfladen fås i krom, rustfrit stål og bruneret messing. Begge vandhaner kan præcist det samme: det er blot designet, der er anderledes, sådan at du kan finde den Quooker der passer lige i dit hjem.

 

Quooker Flex

Flex vandhanen fås i krom, rustfrit stål, og sort overflade. Igen kan du aftappe varmt, koldt og kogende vand, og selvfølgelig tilkøbe CUBE-enheden, hvis det ønskes. Men en Quooker Flex skiller sig ud på et specifikt punkt: Flex-hanen har en fleksibel udtrækningsslange, som er enormt praktisk, når du skal ud i alle hjørner af en stor vask. Vandhanen er ligeså vel børnesikret som de andre, og findes i et enkelt og tidløst design. Med en Quooker får du altså en smuk, smart og enormt praktisk vandhane – det bliver ikke mere fordelagtigt!

 

Brands