Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Quooker

Quooker – et brand du kan stole på

I 1970 fik Henri Peteri en genial idé: faktisk at lave minutsuppe på ét minut. Men det ville kræve, at han altid havde kogende vand lige ved hånden – og med det problem i tankerne udviklede den nederlandske ingeniør en løsning derhjemme i kælderen, hvor han udviklede et apparat til aftapning af kogende vand! Siden da er Quooker blevet en international succes og produceret over én million Quooker-haner. Der er mange fordele ved en Quooker, da det netop er vandhanen, der kan det hele. En Quooker er bæredygtig, sikker, nem at installere, og så sparer du tid, energi og plads!

 

Hvordan fungerer en Quooker?

Med en Quooker er aftapning af varmt, kogende, koldt, afkølet og vand med blidt brus muligt. Men hvordan fungerer det? Jo, det kogende og afkølede vand kommer hver fra sin beholder, som tilsluttes til hanen. Det afkølede vand med eller uden brus kommer fra en anden beholder: Quooker CUBE køleenheden, som har en CO2-flaske tilsluttet, der giver kulsyre til det lækre, afkølede vand. Du bestemmer selv, om din Quooker kun skal give dig kogende vand, eller om du også vil tilføje de to ekstra vandtyper fra køleenheden – og ellers kan du altid gøre det senere. En Quooker er æstetisk og børnesikrede og er altså den eneste vandhane du får brug for til daglig brug!

Quooker Fusion og Classic Fusion

En Quooker Fusion har et klassisk og tidløst design, der findes i to stilarter: en Fusion Round og en Fusion Square. Din Fusion fås også i adskillige overflader: krom, rustfrit stål, sort, messing, guld, eller bruneret messing. Du kan altså designe en Quooker-hane lige efter din æstetiske smag og behov, sådan at du har en pæn og tidløs vandhane i hjemmet, hvorfra du kan aftappe lige det vand, du har behov for. Du bestemmer altså selv, om du vil tilkøbe en CUBE, eller om du blot vil have varmt, koldt og kogende vand fra vandhanen. Den samme mulighed har du med en Quooker Classic. Her har du en vandhane, der passer ind i ethvert landkøkken. Igen fås den i to stilarter: Square og Round. Overfladen fås i krom, rustfrit stål og bruneret messing. Begge vandhaner kan præcist det samme: det er blot designet, der er anderledes, sådan at du kan finde den Quooker der passer lige i dit hjem.

 

Quooker Flex

Flex vandhanen fås i krom, rustfrit stål, og sort overflade. Igen kan du aftappe varmt, koldt og kogende vand, og selvfølgelig tilkøbe CUBE-enheden, hvis det ønskes. Men en Quooker Flex skiller sig ud på et specifikt punkt: Flex-hanen har en fleksibel udtrækningsslange, som er enormt praktisk, når du skal ud i alle hjørner af en stor vask. Vandhanen er ligeså vel børnesikret som de andre, og findes i et enkelt og tidløst design. Med en Quooker får du altså en smuk, smart og enormt praktisk vandhane – det bliver ikke mere fordelagtigt!

 

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands