Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • bad_slide1
 • bad_slide2
 • bad_slide3

Renovering af badeværelse

Prøv vores prisberegner Gå til vores badeværelses-univers

Hvis du står over for en renovering af dit badeværelse, er der mange faktorer at tage med i betragtning. Når man skal foretage en renovering af sit badeværelse, er det vigtigt at gennemtænke det, så du træffer de rigtige beslutninger og du får et badeværelse, du er glad for og som fungerer godt rent praktisk. Der er mange hensyn at tage, hvis man skal have en renovering af sit badeværelse, og det kan være svært at gennemskue og få overblik over de bedste løsninger, hvis man ikke har stor erfaring på området. Der er både praktiske hensyn, og så er der ofte flere mulige løsninger, end man selv kan finde frem til.

Vi har en bred viden og erfaring

Hos Leon Petersen deler vi derfor meget gerne vores store viden og erfaring med dig om renovering af badeværelset, så du kan få et overblik og finde den løsning, som fungerer allerbedst. Vi har både den praktiske viden om, hvad der vil kunne lade sig gøre, og hvad der vil fungere godt i hverdagen, og vi har også erfaringen, som gør os i stand til at se mange muligheder og løsninger, du måske ikke selv har overvejet. Herudover har vores kompetente medarbejdere et godt kendskab til produkter på markedet, og vi vil derfor kunne inspirere og vejlede dig i forhold til produktvalg ved renovering af dit badeværelse. Vi kender til de forskellige produkters fordele og ulemper, og vi kan vejlede dig til de produkter, der passer bedst muligt til dine ønsker, behov og muligheder.

En god planlægning er alfa omega

Hvis du skal have en god proces og et godt slutresultat af din renovering af dit badeværelse er en god planlægning noget af det vigtigste. Det er en rigtig god idé at prioritere at begynde processen med en god planlægning af forløbet, så du fra start ved, hvordan slutresultatet skal være, hvordan dit budget er, hvilke materialer og elementer, du ønsker, og hvordan du ønsker at gennemføre din renovering. Det kan være vigtigt at vide, før du for eksempel begynder at rive dit gamle badeværelse ned, da leveringstid på elementer eller koordinering af håndværkere vil kunne give uforudset ventetid. Derfor er det en rigtig god idé at starte processen med at skrive et godt forløb ned, og så undersøge, om det vil kunne holde i virkeligheden.

Hos Leon Petersen har vi en lang erfaring med planlægning og koordinering, og vi ved, hvilke faldgruber, der er vigtige at tage med i betragtning. Vi vil derfor kunne hjælpe dig til at lave en god planlægning af din renovering af badeværelset, så det forløber så gnidningsfrit og effektivt som muligt. Det kan også gøre en stor forskel at have taget en snak med en erfaren fagmand på området, som kan vurdere projektet og planlægningen. Det er vigtigt for en overskuelig proces, og det er også vigtigt i forhold at holde en overskuelig tidshorisont for projektet. Med en snak med en af vores medarbejdere, får du viden og råd fra en erfaren håndværker, som kan gøre processen og det færdige resultat langt bedre og mere overskuelig.

Vi leverer produkter for enhver smag

Hos Leon Petersen kan vi levere alt til din renovering af dit badeværelse. Vi har et bredt produktudvalg inden for blandt andet toiletter, armaturer, badekar, brusere, vandhaner, termostater, baderumsmøbler og en lang række forskelligt badeværelsetilbehør. Vi har både prisvenlige produkter og produkter i top kvalitet og design. Vi har en lang række af store internationale brands inden for badeværelser og tilbehør til bad, ligesom vi tilbyder produkter i flere forskellige prisklasser. Du kan derfor både få en renovering af dit badeværelse til både den lavest mulige pris og i den dyrere ende med materialer i høj kvalitet og gennemtænkte anvendelsesmuligheder designet af en verdenskendt arkitekt.

Stort showroom med inspiration til badeværelset

Hvis du skal have lavet en renovering af dit badeværelse, er der rigtigt meget inspiration og viden at hente Leon Petersens store badeværelsesudstilling. Vi har Sjællands største showroom med en lang række forskellige produkter og opstillinger, som gør det nemmere for dig at finde det helt rigtige og tage de rette valg. Vi har alt i tilbehør til badeværelser, og mange af vores produkter har store kombinationsmuligheder, så der er mulighed for at udskifte enkelte dele og ikke nødvendigvis hele badeværelset. Du kan i høj grad blive inspireret af vores mange komplette udstillinger med fuldt opstillede badeværelser, og vi har noget for enhver smag.

Vi udfører en professionel renovering af dit badeværelse

Hvis du gerne vil have lavet en renovering af dit badeværelse, er Leon Petersen et rigtigt godt valg. Vi har mange års erfaring inden for renovering af badeværelser, og vi har en stor praktisk og håndværksmæssig viden. Vi har den nødvendige ekspertise i form af professionelle VVS-montører til at udføre et grundigt stykke arbejde for dig, når du skal have foretaget din renovering eller opsætning af dit badeværelse, og vi kan også hjælpe dig med at hente andre håndværkere ind, hvis det skulle være nødvendigt.

Træf de rigtige beslutninger med en 3D tegning

Når man skal have lavet en renovering af sit badeværelse, kan det være svært at forestille sig, hvordan slutresultatet bliver. Samspillet mellem indretningen af badeværelset og produktvalgene kan være svære at se tydeligt for sig, og ofte vil det se anderledes ud eller fungere anderledes i virkeligheden, end man forestiller sig. Derfor kan der være rigtigt mange fordele ved at få lavet en 3D tegning af sit badeværelse, før man går i gang. Det vil i høj grad øge chancen for, at resultatet bliver, som du ønsker det, hvis du har mulighed for at se, hvordan slutresultatet bliver, før du træffer de endelige beslutninger.

Derfor tilbyder vi hos Leon Petersen, at du kan få lavet en 3D tegning over dit nye badeværelse, så du helt tydeligt kan se, hvordan dine løsninger vil komme til at se ud.

Kontakt os

Hvis du skal have lavet en renovering af dit badeværelse, er du altid velkommen til at kontakte Leon Petersen. Vi giver dig meget gerne et tilbud på dit projekt, og vi tager også gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker og behov. Vi kan hjælpe dig til at få besvaret eventuelle tvivlsspørgsmål, og vi kan give dig en rådgivning og vejledning af høj kvalitet.

Ring til os i dag, eller send os en mail. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands