Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • kloak_slide3
 • kloak_slide2
 • kloak_slide

Rottebekæmpelse

4373 4100

Garanteret rottefri kloak i løbet af tre måneder

Avancerede rottefælder til rottebekæmpelse

Vi har stor erfaring med alt indenfor kloakker, og er der problemer med rotter kan vi opsætte en avanceret rottefælde. Fælderne registre rotterne med varmesøgning, og eliminere med kraftigt stempeltryk.

Effektiv rottebekæmpelse med automatisk SMS

Vores avancerede rottefælder sender automatisk en SMS til kunden, når en rotte er registreret og elimineret. For dig er det en nem og effektiv rottebekæmpelse, som garanterer at kloakken er rottefri i løbet af tre måneder!

Rottebekæmpelse for fødevarevirksomheder og restaurationer

Højteknologisk rottebekæmpelse for virksomheder der håndtere fødevarer, såsom cateringvirksomheder og restaurationer. Kontakt os på 2268 0114 og få et uforpligtende tilbud.

Få professionel rottebekæmpelse

Hos Leon Petersen, gør vi en ekstra stor indsats inden for rottebekæmpelse. Vi udføre en hurtig og effektiv bekæmpelse af dit rotteproblem. Vi tilbyder vores service i hele København og omegn, og til konkurrencedygtige priser på alt fra små til store opgaver inden for rottebekæmpelse. Vores udstyr til rottebekæmpelse er praktisk og højteknologisk. Vi tilbyder blandt andet rottebekæmpelse for virksomheder, private og institutioner.

Alle vores medarbejdere er højt kvalificeret til at udføre rottebekæmpelse, og holder sig ligeledes løbende opdateret på nye teknikker og metoder. Derfor så har du vores garanti for at vi udfører et stykke arbejde af høj kvalitet. Hvis du vil høre mere om rottebekæmpelse, så giv os et kald på telefon 2268 0114 og få et uforpligtende tilbud på dit problem.

Tegn på rotter – og tid til rottebekæmpelse

Som alle andre dyr, så efterlader rotter sig tegn. Hvis du ser eller hører tegn på, at du har rotter, så skal du straks henvende dig. Så vi kan sætte ind med rottebekæmpelse og stoppe inficeringen i tide. Der er oftest fire klare tegn på, at du har fået rotter:

 • Lugtgener
 • Ekskrementer
 • Huller rundt om på ejendommen
 • Lyde fra loft og vægge
 • Lugtgener – og rottebekæmpelse

Alle rotter har det med at efterlade sig en skarp og ubehagelig lugt, som mest af alt minder om kloak eller svinestald. Hvis du pludseligt oplever lugtgener af denne karakter, så har du højst sandsynligt rotter, og behov for at sætte ind med rottebekæmpelse.

Ekskrementer – og rottebekæmpelse

De fleste rotter efterlader sig også ekskrementer. Rotteekskrementer er sorte eller brune, og cylinderformede. Ekskrementerne er typisk mellem 6-7 mm lang, og spidser til i den ene ende. Ekskrementerne kan medføre sygdomme, og det kræver derfor straks at du sætter ind med rottebekæmpelse. Tag derfor hurtigt kontakt til os, og lad os hjælpe dig med at slippe af med dit problem.

Huller – og rottebekæmpelse

Huller er et karakteristisk tegn på rotter eller mus. Udendørs finder man oftest umotiverede huller rundt omkring i jorden, et andet kendetegn er synkende fliser eller asfalt. De findes oftest i nærheden af dæksler eller i nærheden af husets fundament. Indendørs gnaver rotterne sig typisk igennem paneler, vægge og gulve. Hullerne er typisk runde og kan være på størrelse med en femkrone. Hvis de først er indendørs, så skal du straks kontakte os, så vi kan komme i gang med en hurtig rottebekæmpelse.

Lyde – og rottebekæmpelse

Når du har rotter, kan du typisk høre at de kradser i panelerne, under gulvet eller på loftet. Det kan måske også være et andet dyr, men er der hvin og skrig, så er det næsten med sikkerhed en rotte. Hvis du er i tvivl, så tag endelig kontakt til os, så vi kan gå i gang med rottebekæmpelse. Jo før vi kommer i gang med rottebekæmpelse, desto hurtigere kan vi dæmme op for dit problem.

Hvor lang tid tager det, at komme af med rotter ved rottebekæmpelse?

Der er ikke et entydigt svar på, hvor lang tid det tager. Det afhænger meget af hvor mange rotter du har, og hvor længe det har stået på. Med vores effektive rottebekæmpelse, kan vi løse de fleste problemer på få dage, andre på et par uger.

Der kan være mange grunde til, at du har fået rotter. I forlængelse af rottebekæmpelsen, går vi igang med at undersøge kilden til problemet ved blandt andet, at undersøge ejendommens tilstand, størrelse, alder og afløbsforhold. Hvis vi ikke dæmmer op for kilden til rotterne, så kan vi ikke udføre en effektiv rottebekæmpelse.

Vi foretager rottebekæmpelse i hele København og omegn

Vi har hovedsæde i Ishøj, og derfor mulighed for at tilbyde rottebekæmpelse i det meste af København og omegn. Derfor har vi blandt andet også et effektivt og hurtig rottebekæmpelse service i eksempelvis Taastrup, Glostrup, Albertslund, Køge og endelig Ballerup. Vi har flere års erfaring inden for kloakservice, og derfor også eksperter i kloaksystemer og rottebekæmpelse.

Vi garanterer for et professionelt udført arbejde, og rådgiver dig omkring den mest optimale løsning på dit problem med rotter og rottebekæmpelse. Det er vigtigt, at du ikke venter med rottebekæmpelse, eller andet kloakrelateret arbejde. Skadens omfang bliver kun større jo længere tid du venter. Så tag endelig og kontakt os hvis du har behov for rottebekæmpelse eller andet kloakarbejde.

Vi laver en vurdering af problemet, og tilbyder en effektiv løsning således, at du får løst dit rotteproblem hurtigst muligt. Hvis du er i tvivl, om du geografisk er dækket af vores rottebekæmpelse eller andet kloakarbejde, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på telefon 4373 4100, og få et uforpligtende tilbud på en rottebekæmpelse. Du kan også vælge, at udfylde formularen her på vores hjemmeside, så ringer vi dig op med et uforpligtende tilbud vedrørende dit problem, og tilbyder den helt rette rottebekæmpelse.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands