Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Sådan ved du, at din VVS’er er autoriseret

Når du får udført kloak-, VVS- og elarbejde af en professionel virksomhed, er det vigtigt, at du sikrer dig, at vedkommende er autoriseret. Som ejendom- eller husejer er det nemlig dig, der har ansvaret for, at dine installationer er lovlige. Det betyder blandt andet, at du er ansvarlig for, at arbejde der kræver en autorisation at udføre, bliver udført af autoriserede installatørvirksomheder. Med denne artikel søger vi at gøre dig i stand til bedre at vurdere, om din VVS’er er autoriseret.

Hvad vil det sige at være autoriseret VVS’er?

Lovgivningen kræver, at meget arbejde på tekniske installationer kun må udføres af autoriserede fagmænd. Grunden til at autorisation kræves for arbejde med VVS er, at forkert udførsel af arbejde kan få fatale konsekvenser. For eksempel kan forkerte gasinstallationer medføre stor brandfare. Men hvornår er man autoriseret?

En autorisation betyder, at man er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at udføre det pågældende stykke arbejde. Der findes forskellige typer autorisationer. Der er autorisationer indenfor et helt autorisationsområde, hvilket kaldes fulde autorisationer. Ligeledes findes der del-autorisationer, med hvilke man kun beskæftiger sig med en afgrænset del af autorisationsområdet. Der findes tre fulde autorisationsområder, nemlig el, VVS (vand, afløb og gas) og kloak.

For at opnå en fuld autorisation indenfor én af disse områder, skal en virksomhed opfylde tre grundlæggende krav:

 1. Virksomheden skal have en fagligt ansvarlig ansat, der er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen til at varetage opgaver indenfor det fulde autorisationsområde.
 2. Virksomheden skal have et godkendt kvalitetsledelsessystem.
 3. Virksomheden skal understå løbende 3. partskontrol af en kontrolenhed, der er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen.

Herudover er det vigtigt at tjekke, at virksomheden har fysisk adresse i EU, samt at den ikke er under konkursbehandling. Såfremt ovenstående betingelser er opfyldt, er en VVS-installatør autoriseret.

Hvordan ved jeg så, om min VVS-installatør er autoriseret?

Du kan nemt selv tjekke, om din VVS-installatør er autoriseret eller ej. Du skal blot se efter, om virksomheden er i besiddelse af et autorisationsnummer. Du kan desuden også konsultere Sikkerhedsstyrelsens Autorisationsregister for at tjekke, om en virksomhed har autorisation indenfor el, VVS eller kloak.

Hos Leon Petersen står vi altid klar til at yde kompetent og kyndig rådgivning om bad, kloak, naturgas og VVS. Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål eller vil indhente et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+