Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
Showroom:
4373 4100

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Showroom – Sjællands største badeværelsesudstilling

Få inspiration til dit nye badeværelse hos Leon Petersen – besøg Sjællands største showroom og butik. Kom forbi vores udstilling, og få en snak med en af vores rådgivere. Du har også mulighed for at booke et møde på forhånd her på siden.

Gå til vores badeværelses-univers

Hos Leon Petersen har du alle muligheder for at finde dit nye drømmebadeværelse i vores 750m2 store udstilling af badeværelser. Vi har alt lige fra dit nye toilet, armatur, badekar, bruser, vandhane, termostat, baderumsmøbler samt en masse andet badeværelsetilbehør. Bliv inspireret af vores mange komplette udstillinger med fuldt opstillede badeværelser.

Har du samtidig ikke selv forstand på at udføre de mange VVS-installationer der kræves i forbindelse med et nyt badeværelse, er det en opgave som vores dygtige og autoriserede VVS-montører kan stå for.

I vores udstilling med badeværelse, har vi noget for enhver smag. Så om dit nye badeværelse skal være så prisvenligt som muligt, eller om du går efter top kvalitet og design, kan du med garanti finde det hos Leon Petersen. Vi har en lang række af store internationale brands inden for badeværelser og tilbehør til bad, ligesom vi tilbyder produkter i flere forskellige prisklasser. Det er helt op til dig om du ønsker et nyt badeværelse til den lavest mulige pris, eller om du ønsker et i lækre materialer, med gennemtænkte anvendelsesmuligheder og topmoderne teknologi, designet af en verdenskendt arkitekt.

Vi udfører også badeværelsesrenovering

Skal du have lavet en renovering af dit badeværelse, gør du også klogt i at søge inspiration hos Leon Petersens badeværelse udstilling. Vi har alt i tilbehør til badeværelser, og mange af vores produkter har store kombinationsmuligheder, der gør at det ikke er nødvendigt for dig at udskifte hele badeværelset, men blot enkelte dele og elementer. Udført af en professionel, kan en badeværelsesrenovering få dit gamle og udtjente baderum til at ligne et helt nyt badeværelse.Hvis du skal bruge hjælp til at renovere dit badeværelse, har vi også den nødvendige ekspertise i form af professionelle VVS-montører, til at udføre arbejdet for dig. I forbindelse med en renovering eller en opsætning af badeværelse, kan vi også være behjælpelige med at hente andre håndværkere ind, hvis dette skulle være nødvendigt.

Professionel rådgivning og vejledning om nyt badeværelse

Når du besøger vores udstilling, vil du samtidig kunne tage vores professionelle personale med på råd, inden du tager en stor beslutning om at få et nyt badeværelse, eller en beslutning om en renovering af det gamle. Vores personale står klar til at vejlede dig om alle vores badeværelsesmøbler og tilbehør til badeværelse, samt om muligheden for at kombinere forskellige løsninger så de passer til dine behov. Vi kan også lave en 3D tegning over et nyt badeværelse, så har du en bedre mulighed for at forestille dig hvordan dit drømme baderum vil se ud i dit hjem.

Besøg vores showroom og butik

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj

Du finder vores showroom tæt på motorvejen i Ishøj.

Telefon: 4373 4100

Åbningstider:
Mandag kl. 10-17
Tirsdag kl. 10-17
Onsdag kl. 10-17
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-17
Lørdag kl. 9-13

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands