Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
Showroom:
4373 4100

Showroom – Sjællands største

Få inspiration til dit nye badeværelse hos Leon Petersen – besøg Sjællands største showroom og butik. Kom forbi vores udstilling, og få en snak med en af vores rådgivere. Du har også mulighed for at booke et møde på forhånd her på siden.

Hos Leon Petersen har du alle muligheder for at finde dit nye drømmebadeværelse i vores 900m2 store udstilling af badeværelser. Vi har alt lige fra dit nye toilet, armatur, badekar, bruser, vandhane, termostat, baderumsmøbler samt en masse andet badeværelsetilbehør. Bliv inspireret af vores mange komplette udstillinger med fuldt opstillede badeværelser.

Har du samtidig ikke selv forstand på at udføre de mange VVS-installationer der kræves i forbindelse med et nyt badeværelse, er det en opgave som vores dygtige og autoriserede VVS-montører kan stå for.

I vores udstilling med badeværelse, har vi noget for enhver smag. Så om dit nye badeværelse skal være så prisvenligt som muligt, eller om du går efter top kvalitet og design, kan du med garanti finde det hos Leon Petersen. Vi har en lang række af store internationale brands inden for badeværelser og tilbehør til bad, ligesom vi tilbyder produkter i flere forskellige prisklasser. Det er helt op til dig om du ønsker et nyt badeværelse til den lavest mulige pris, eller om du ønsker et i lækre materialer, med gennemtænkte anvendelsesmuligheder og topmoderne teknologi, designet af en verdenskendt arkitekt.

Vi udfører også badeværelsesrenovering

Skal du have lavet en renovering af dit badeværelse, gør du også klogt i at søge inspiration hos Leon Petersens badeværelse udstilling. Vi har alt i tilbehør til badeværelser, og mange af vores produkter har store kombinationsmuligheder, der gør at det ikke er nødvendigt for dig at udskifte hele badeværelset, men blot enkelte dele og elementer. Udført af en professionel, kan en badeværelsesrenovering få dit gamle og udtjente baderum til at ligne et helt nyt badeværelse. Hvis du skal bruge hjælp til at renovere dit badeværelse, har vi også den nødvendige ekspertise i form af professionelle VVS-montører, til at udføre arbejdet for dig. I forbindelse med en renovering eller en opsætning af badeværelse, kan vi også være behjælpelige med at hente andre håndværkere ind, hvis dette skulle være nødvendigt.

Professionel rådgivning og vejledning om nyt badeværelse

Når du besøger vores udstilling, vil du samtidig kunne tage vores professionelle personale med på råd, inden du tager en stor beslutning om at få et nyt badeværelse, eller en beslutning om en renovering af det gamle. Vores personale står klar til at vejlede dig om alle vores badeværelsesmøbler og tilbehør til badeværelse, samt om muligheden for at kombinere forskellige løsninger så de passer til dine behov. Vi kan også lave en 3D tegning over et nyt badeværelse, så har du en bedre mulighed for at forestille dig hvordan dit drømme baderum vil se ud i dit hjem.

Besøg vores showroom og butik

Leon Petersen VVS & Gas A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj

Du finder vores showroom tæt på motorvejen i Ishøj.

Telefon: 4373 4100

Åbningstider:
Mandag kl. 10-17
Tirsdag kl. 10-17
Onsdag kl. 10-17
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-17
Lørdag kl. 9-13

Brands