Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
Showroom:
4373 4100

Vores Showroom bliver til Shape House

Leon Petersen VVS & GAS A/S og Shape House har slået os sammen og vil nu samarbejde under fælles navn. Det nye Shape House vil fortsat tilbyde Danmarks største udvalg af kendte mærkevarer inden for badeværelse og alt i VVS-løsninger.

Vi er stolte af at præsentere vores nye navn – Shape House – på den tidligere Leon Petersen VVS & GAS A/S, hvor du stadig kan opleve den samme store flotte butik i Ishøj, med samme ejere og personale, der har stort branchekendskab og faglig viden om produkter og løsninger. Vi vil stadig kunne hjælpe dig med varmepumper, gaskedler og almindeligt VVS-arbejde, mens butikken i Rødovre nu også vil markedsføre sig som Shape House og tilbyde det samme store udvalg af kendte mærkevarer og VVS-løsninger.

 

Fra Leon Petersen VVS & GAS A/S til Shape House – samme flotte butik i Ishøj, større udvalg og personlig rådgivning

Hos Shape House Ishøj og Shape House Rødovre kan du nu finde Danmarks største badbutikker, hvor du kan finde alt inden for badeværelse og tilbehør. Vi tilbyder den fulde pakke ved totalrenovering af dit badeværelse – inspiration, rådgivning, og indretningsforslag til styring af håndværkere – alt fra idé til færdigt, lækkert, nyt badeværelse.

Vi lægger vægt på den personlige kontakt og at følge dig trygt igennem hele processen. Vores personale hos Shape House har en stor faglig viden om produkter og løsninger og kan hjælpe dig med at finde de bedste løsninger til dine behov. Hvis du ønsker hjælp til at renovere dit badeværelse, kan vi stille dygtige og autoriserede VVS-montører til rådighed for at udføre opgaven.

Fra idé til færdigt, lækkert badeværelse – Shape House tilbyder den fulde pakke ved totalrenovering af dit badeværelse

Den 900 kvadratmeter store butik i Ishøj vil præsentere de kendte mærkevarer til dit drømmebadeværelse. Vi har alt inden for badeværelset – fra toiletter, armaturer, badekar, brusere, vandhaner, termostater, baderumsmøbler og andet tilbehør. Dit nye badeværelse kan være i både lav- og højprisklasse, med lækre materialer, gennemtænkte anvendelsesmuligheder og topmoderne teknologi designet af verdenskendte arkitekter.

Butikken i Ishøj har åbent mandag til fredag 10-17 og lørdag 9-13, mens butikken i Rødovre har åbent mandag til torsdag fra kl. 9-17, fredag fra kl. 9-16 og lørdag fra kl. 10-13. Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores butikker, kan du booke et møde på vores hjemmeside.

Besøg vores showroom og butik

Leon Petersen VVS & Gas A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj

Du finder vores showroom tæt på motorvejen i Ishøj.

Telefon: 4373 4100

Åbningstider:
Mandag kl. 10-17
Tirsdag kl. 10-17
Onsdag kl. 10-17
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-17
Lørdag kl. 9-13

Brands