Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Skab rum i det lille badeværelse

Hvis du ønsker at skabe mere rum i dit badeværelse, er der flere muligheder. Det er nogle gange nogle små simple oplægninger eller justeringer, der kan gøre en stor forskel på, hvor godt rummet bliver udnyttet. Hvis du ønsker råd og vejledning til at få mere plads på dit badeværelse, kan en VVS’er hjælpe dig. Mange VVS’ere kan hjælpe med en badeværelsesrenovering og samtidig give en professionel rådgivning og vejledning om et nyt badeværelse.

Der er mange opgaver inden for VVS installation, når man skal renovere eller have et nyt badeværelse. Så hvis du ikke selv har erfaring og viden på området inden for VVS installationer, er det en god idé at kontakte en VVS’er.

Få gode råd af en VVS’er

En VVS’er kan give dig den nødvendige viden, så du er klædt godt på til at træffe de rigtige valg af sanitet, materialer og den praktiske indretning af badeværelset.
Hvis du vil have renoveret dit badeværelse, og dit fokus er på at få mere plads, kan en VVS’er hjælpe dig til at se nye, praktiske muligheder, så rummet udnyttes bedst muligt. Det kan være, at badekarret skal fjernes, hvis det ikke bliver brugt, så der bliver mere plads. Det kan også være, at du skal have et nyt vaskeskab, som giver mere opbevaringsplads, eller at pladsen udnyttes mere optimalt med et højskab i stedet for det, du har nu. I dag ønsker mange mere specialdesignede, kreative løsninger end tidligere. En VVS’er vil hurtigt kunne se mulighederne i dit badeværelse og komme med forskellige kreative løsninger, som passer til netop dine behov og ønsker.

VVS’eren har den nødvendige praktiske viden og kender til en lang række mulige produktvalg, og så kan VVS’eren samtidig stå for den praktiske udførsel af renoveringen af badeværelset. Der kan være nogle praktiske ting, man selv overser eller ikke tænker over, når man skal indrette et badeværelse, og derfor er det godt at have en VVS’er ved hånden til at vurdere ønsker og afgøre, om det er muligt at udføre, og om det er en praktisk løsning i hverdagen.

Hvis du leder efter en erfaren og kompetent autoriseret VVS installatør, kan du kontakte Leon Petersen A/S. Her får du en ordentlig og tryg service til en konkurrencedygtig pris. Leon Petersen har desuden Sjællands største show room og butik med inspiration til et nyt badeværelse. Der er en udstilling på over 600m2 med blandt andet toiletter, armaturer, badekar, brusere, vandhaner, termostater, baderumsmøbler og massere af andre slags badeværelsestilbehør. Her kan du få massere af gode idéer, og tage en snak med en af de kompetente medarbejdere. Hvad enten du skal have et prisbevidst badeværelse, eller du går efter den højeste kvalitet, kan du finde et stort udvalg hos Leon Petersen.

Ifö

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+