Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Skab rum i det lille badeværelse

Hvis du ønsker at skabe mere rum i dit badeværelse, er der flere muligheder. Det er nogle gange nogle små simple oplægninger eller justeringer, der kan gøre en stor forskel på, hvor godt rummet bliver udnyttet. Hvis du ønsker råd og vejledning til at få mere plads på dit badeværelse, kan en VVS’er hjælpe dig. Mange VVS’ere kan hjælpe med en badeværelsesrenovering og samtidig give en professionel rådgivning og vejledning om et nyt badeværelse.

Der er mange opgaver inden for VVS installation, når man skal renovere eller have et nyt badeværelse. Så hvis du ikke selv har erfaring og viden på området inden for VVS installationer, er det en god idé at kontakte en VVS’er.

Få gode råd af en VVS’er

En VVS’er kan give dig den nødvendige viden, så du er klædt godt på til at træffe de rigtige valg af sanitet, materialer og den praktiske indretning af badeværelset.
Hvis du vil have renoveret dit badeværelse, og dit fokus er på at få mere plads, kan en VVS’er hjælpe dig til at se nye, praktiske muligheder, så rummet udnyttes bedst muligt. Det kan være, at badekarret skal fjernes, hvis det ikke bliver brugt, så der bliver mere plads. Det kan også være, at du skal have et nyt vaskeskab, som giver mere opbevaringsplads, eller at pladsen udnyttes mere optimalt med et højskab i stedet for det, du har nu. I dag ønsker mange mere specialdesignede, kreative løsninger end tidligere. En VVS’er vil hurtigt kunne se mulighederne i dit badeværelse og komme med forskellige kreative løsninger, som passer til netop dine behov og ønsker.

VVS’eren har den nødvendige praktiske viden og kender til en lang række mulige produktvalg, og så kan VVS’eren samtidig stå for den praktiske udførsel af renoveringen af badeværelset. Der kan være nogle praktiske ting, man selv overser eller ikke tænker over, når man skal indrette et badeværelse, og derfor er det godt at have en VVS’er ved hånden til at vurdere ønsker og afgøre, om det er muligt at udføre, og om det er en praktisk løsning i hverdagen.

Hvis du leder efter en erfaren og kompetent autoriseret VVS installatør, kan du kontakte Leon Petersen VVS & Gas A/S. Her får du en ordentlig og tryg service til en konkurrencedygtig pris. Leon Petersen har desuden Sjællands største show room og butik med inspiration til et nyt badeværelse. Der er en udstilling på over 600m2 med blandt andet toiletter, armaturer, badekar, brusere, vandhaner, termostater, baderumsmøbler og massere af andre slags badeværelsestilbehør. Her kan du få massere af gode idéer, og tage en snak med en af de kompetente medarbejdere. Hvad enten du skal have et prisbevidst badeværelse, eller du går efter den højeste kvalitet, kan du finde et stort udvalg hos Leon Petersen.

Ifö

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands