Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Eksklusive badeværelsesmøbler fra SkabRum

Håndsnedkermøbler i nordisk design fra SkabRum

SkabRum er en dansk producent af eksklusive møbler og inventar. Hos Leon Petersen er vi altid ajourført med nutidige trends inden for badeværelser, og derfor er produkterne fra SkabRum selvfølgelig også en mulighed, når du vælger os som din foretrukne leverandør og montør af badeværelsesløsninger.
SkabRum er kendt for deres eksklusive møbler, som virksomhedens snedkere fremstiller med omhu og respekt for den nordiske designtradition. Produkterne laves i hånden på virksomhedens eget værksted i Odense, hvor snedkerne bearbejder råmaterialerne med respekt for det solide håndværk og dine ønsker.
Med deres enkle nordiske udtryk og fleksible design passer møblerne fra SkabRum ind i de fleste badeværelser, hvor de bidrager med både stil, funktion og et særpræg, der kan give dit nye badeværelse et lidt mere unikt og eksklusivt udtryk.

Gå på opdagelse i vores udstillinger

I vores showroom har vi Sjællands største udstilling af badeværelsesløsninger, og her finder du naturligvis også badeværelser fra SkabRum. Oplev produkternes høje håndværksmæssige kvalitet og deres nordiske særpræg.
Vores udstillinger giver dig en fornemmelse af forskellige løsninger med SkabRums produkter, og du får mulighed for at finde nøjagtigt den løsning, der passer til dit badeværelse.

Vi rådgiver dig samt leverer og monterer dine møbler fra SkabRum

Hos Leon Petersen sætter vi vores kunder i centrum. Derfor tilstræber vi altid at levere en service og rådgivning, der passer til dine behov.
Det gør sig naturligvis også gældende i vores badeværelsesafdeling. Er du på udkig efter møbler fra SkabRum til dit badeværelse, er du ligeledes garanteret en grundig rådgivning samt levering og en professionel montering, der sikrer en løsning af høj kvalitet.
Har du spørgsmål til vores service eller produkterne fra SkabRum, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands