Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

SkabRum – eksklusive badeværelsesmøbler

Håndsnedkermøbler i nordisk design fra SkabRum

SkabRum er en dansk producent af eksklusive møbler og inventar. Hos Leon Petersen er vi altid ajourført med nutidige trends inden for badeværelser, og derfor er produkterne fra SkabRum selvfølgelig også en mulighed, når du vælger os som din foretrukne leverandør og montør af badeværelsesløsninger.
SkabRum er kendt for deres eksklusive møbler, som virksomhedens snedkere fremstiller med omhu og respekt for den nordiske designtradition. Produkterne laves i hånden på virksomhedens eget værksted i Odense, hvor snedkerne bearbejder råmaterialerne med respekt for det solide håndværk og dine ønsker.
Med deres enkle nordiske udtryk og fleksible design passer møblerne fra SkabRum ind i de fleste badeværelser, hvor de bidrager med både stil, funktion og et særpræg, der kan give dit nye badeværelse et lidt mere unikt og eksklusivt udtryk.

Gå på opdagelse i vores udstillinger

I vores showroom har vi Sjællands største udstilling af badeværelsesløsninger, og her finder du naturligvis også badeværelser fra SkabRum. Oplev produkternes høje håndværksmæssige kvalitet og deres nordiske særpræg.
Vores udstillinger giver dig en fornemmelse af forskellige løsninger med SkabRums produkter, og du får mulighed for at finde nøjagtigt den løsning, der passer til dit badeværelse.

Vi rådgiver dig samt leverer og monterer dine møbler fra SkabRum

Hos Leon Petersen sætter vi vores kunder i centrum. Derfor tilstræber vi altid at levere en service og rådgivning, der passer til dine behov.
Det gør sig naturligvis også gældende i vores badeværelsesafdeling. Er du på udkig efter møbler fra SkabRum til dit badeværelse, er du ligeledes garanteret en grundig rådgivning samt levering og en professionel montering, der sikrer en løsning af høj kvalitet.
Har du spørgsmål til vores service eller produkterne fra SkabRum, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands