Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

SkabRum – eksklusive badeværelsesmøbler

Håndsnedkermøbler i nordisk design fra SkabRum

SkabRum er en dansk producent af eksklusive møbler og inventar. Hos Leon Petersen er vi altid ajourført med nutidige trends inden for badeværelser, og derfor er produkterne fra SkabRum selvfølgelig også en mulighed, når du vælger os som din foretrukne leverandør og montør af badeværelsesløsninger.
SkabRum er kendt for deres eksklusive møbler, som virksomhedens snedkere fremstiller med omhu og respekt for den nordiske designtradition. Produkterne laves i hånden på virksomhedens eget værksted i Odense, hvor snedkerne bearbejder råmaterialerne med respekt for det solide håndværk og dine ønsker.
Med deres enkle nordiske udtryk og fleksible design passer møblerne fra SkabRum ind i de fleste badeværelser, hvor de bidrager med både stil, funktion og et særpræg, der kan give dit nye badeværelse et lidt mere unikt og eksklusivt udtryk.

Gå på opdagelse i vores udstillinger

I vores showroom har vi Sjællands største udstilling af badeværelsesløsninger, og her finder du naturligvis også badeværelser fra SkabRum. Oplev produkternes høje håndværksmæssige kvalitet og deres nordiske særpræg.
Vores udstillinger giver dig en fornemmelse af forskellige løsninger med SkabRums produkter, og du får mulighed for at finde nøjagtigt den løsning, der passer til dit badeværelse.

Vi rådgiver dig samt leverer og monterer dine møbler fra SkabRum

Hos Leon Petersen sætter vi vores kunder i centrum. Derfor tilstræber vi altid at levere en service og rådgivning, der passer til dine behov.
Det gør sig naturligvis også gældende i vores badeværelsesafdeling. Er du på udkig efter møbler fra SkabRum til dit badeværelse, er du ligeledes garanteret en grundig rådgivning samt levering og en professionel montering, der sikrer en løsning af høj kvalitet.
Har du spørgsmål til vores service eller produkterne fra SkabRum, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Brands