Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Spring lappe-reparationer over med et nyt kloaksystem

Har du problemer med kloakken?

Problemer med kloaksystemet kan opstå meget pludseligt og kan give store skader på hjemmet, hvis det ikke opdages i tide. Det er derfor en god idé for en hver erhvervsdrivende og boligejer at forebygge sådanne problematiske forhold. Ofte ser vi, at vores kunders kloaksystemer er ramt af hård slitage eller beskadigede kloakledninger, der kan give problemer som utæthed og pludselige kollaps af afløb- og kloakrør. Hos Leon Petersen har vi erfaret, at det ofte er den bedste løsning at installere helt nye kloakledninger fremfor at udføre utallige reparationer. At installere et nyt kloaksystem af professionelle er den mest realistiske løsning for mange boligejere eller erhvervsdrivende –  og vi har hos Leon Petersen velkvalificerede og professionelle medarbejdere, der har erfaring med alle typer af afløbs- og kloakrør.

Hvorfor installere et helt nyt kloaksystem?

Der er mange årsager til, at et helt nyt kloaksystem kan være den bedste løsning. Reparationer og løbende vedligeholdelse er yderst tidskrævende og vil i nogle tilfælde være dyrere i længden. Andre gange kan det være nødvendigt, hvis kloakledninger- og rør er udsat for et rustangreb.

Rustangreb eller tæring af kloakledninger er et af de mest almindelige kloakproblemer, som vi oplever i vores daglige arbejde. Det kan ske som følge af stort vandforbrug og hyppig eksponering af fugt, som især gamle kloakledninger vil tage skade af. Med vores tekniske ekspertise kan vi nemt og sikkert lokalisere og identificere beskadigede kloakledninger og afløb. Er der nogle tilfælde kun tale om mindre udskiftninger og reparationer, er det denne procedure der naturligvis udføres.

Et helt nyt kloaksystem er ofte noget, som vi foreslår i tilfælde af utæthed, pludselige kollaps eller tæring. Vi gør det ikke kun for at minimere de pludselige risiko for sammenbrud, lækager eller lignende, men også for at sikre et langvarigt kloaksystem. Som ansvarsfulde kloakmestre kan vi hurtigt og nemt installere helt nye kloakledninger afhængigt af problemets omfang. Med vores erfaringer og indsats vil vi gøre alt for at opfylde dit behov så du ikke får unødige overraskelser.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands