Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Spuling af kloak – om priser og udførelse

Er din kloak stoppet? Kommer der en dårlig luft fra din kloak? Eller løber vandet langsomt ud? Så kan du have brug for at få spulet din kloak. Disse problemer er nemlig tegn på, at din kloak trænger til en grundig rensning, og dét er netop, hvad en spuling kan bidrage med.

Vi udregner din pris

Det er sjældent givet på forhånd, hvad prisen er på spuling af din kloak. For prisen afhænger af opgavens størrelse, og derfor vil vi altid udregne din individuelle pris. På den måde får du en så fair pris som mulig.

Kun det bedste udstyr er godt nok

Kloakker kan tage skade under rensning. Det gælder særligt ældre kloakker, hvor konstruktionerne har set bedre dage. Men hos Leon Petersen benytter vi udstyr af høj kvalitet, så risikoen for at beskadige kloakken er minimal.
Til spuling af kloakker anvender vi blandt andet en professionel højtryksspuler og et udvalg af kvalitetsprodukter. Trods det høje niveau inden for teknologi og produkter fås vores spuling af kloak til konkurrencedygtige priser – hos os kan alle være med.

Akutte kloakproblemer

Ikke alle kloakspulinger er planlagte. For i nogle tilfælde opstår der et akut behov for kloakservice, som skal udføres hurtigst muligt for ikke at sætte hele familier eller virksomheder på standby.
I sådanne situationer rykker vi hurtigt ud og udfører den rette kloakservice. Her er det ofte nødvendigt at spule kloakken i forbindelse med kloakrensningen. Også priserne på løsningen af akutte kloakproblemer udregnes individuelt.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+