Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • toemrer_top1
 • toemrer_top2
 • toemrer_top3

Tømrer København

Hos Leon Petersen i København har vi en tømrerafdeling med nogle erfarne og kompetente tømrere, hvor vi varetager alle opgaver inden for alment tømrerarbejde. Vi har stort fokus på kvalitet og god service, og det er med til at gøre, at vores kunder vender tilbage. Vi kan blandt andet varetage opgaver som montering af nye køkkener, nye vinduer, facaderenovering og gulvarbejde inden for tømrerområdet.

Så hvis du bor i København, og du har brug for nogle erfarne tømrer i området, er Leon Petersen et oplagt valg. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. Vi tager os gerne tid til at besvare dine spørgsmål og give dig uddybende viden og rådgivning. Ring til os eller send os en mail i dag. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine byggeprojekter.

Hos Leon Petersen har vi i mange år opereret på tømmermarkedet i København. Dette har givet os en bred viden indenfor med gamle københavnske boliger. Heriblandt bruger vi bæredygtige og modernistiske materialer som passer ind til det københavnske boligmarked. Leon Petersen kan give en grundig rådgivning og vejledning om hvordan du korrekt for foretaget tømrer arbejde uden at skade eller bryde det eksisterende udseende af boligen.

Leon Petersen din lokale tømrer

Leon Petersen udfører tømrerarbejde i hele københavn og storkøbenhavn, hvilket gør Leon Petersen til Københavnernes lokale tømrer. Leon Petersen giver trygheden af at være en stor udbyder med styr på tingene og udfører et professionelt arbejde, idet at de kan nå ud til dig på meget kort tid og kan give dig den fornødne rådgivning indenfor tømrerarbejde. De rådgiver blandt andet vedligeholdelse af nye eller gamle københavnske trægulve.

Står du over for et nybyggeri eller en renovering?

Hvis du står over for et stort eller småt byggeprojekt, hvor der er brug for at få varetaget diverse tømrer opgaver, står vi hos Leon Petersen i København klar til at hjælpe dig. Det kan være, hvis du skal have bygget om, bygget til, eller du skal bygge helt nyt. Her er der mange tømrer opgaver, som eksempelvis at lægge nyt gulv, montere et nyt køkken, indsætte nye vinduer eller varetage en facaderenovering. Det er nogle opgaver, som en professionel tømrer hos Leon Petersen i København, effektivt og ordentligt vil kunne udføre, så resultatet bliver både flot og holdbart. Når man står over for et byggeprojekt, er det vigtigt at finde en samarbejdspartner, som man føler sig tryg ved. Det gælder både for arbejde, der skal udføres af tømrer, murere, VVS’ere, elektrikere og andre faggrupper. Et byggeprojekt, som er udført ordentligt og professionelt af nogle erfarne og kompetente håndværkere, nedsætter risikoen for at skulle have ændret noget eller få store, uforudsete ekstraomkostninger senere hen, markant.  Det er derfor ikke lige meget, hvem der udfører dine opgaver. At få dit tømrer arbejde udført af vores professionelle medarbejdere i København, vil sikre dig, at arbejdet er gennemtænkt og holdbart, og det vil også kunne ses på det færdige finish, om arbejdet er udført af professionelle håndværkere.

Det er derfor vigtigt, at du finder en troværdig og pålidelig samarbejdspartner, når du kaster dig ud i en tilbygning, ombygning, renovering eller et nybyg.

Hvis du har brug for en kompetent tømrer til at varetage dit tømrer arbejde i København, er Leon Petersen et sikkert valg. Hos Leon Petersen sørger vi altid for at præsentere dig for den løsning, som vi mener, bedst matcher dit behov, og vi giver dig en god rådgivning og vejledning i processen, så du kan træffe de helt rigtige valg for dig. Vi tager os altid god tid til den enkelte af vores kunder, og vi sætter dine behov i første række.

Tømrerarbejde af høj kvalitet

Hos Leon Petersen i København udfører vi en lang række almindelige tømreropgaver, og vi har stort fokus på at udføre vores arbejde i meget høj kvalitet. Når du kommer til os med en opgave, skræddersyr vi et tilbud til dig, så det passer bedst muligt til netop dine behov, ønsker og muligheder. Vi er en troværdig og pålidelig samarbejdspartner, som du kan være tryg ved at overlade dit byggeprojekt til.

Hos Leon Petersen anvender vi bæredygtige materialer, som har en lang holdbarhed og en god kvalitet. Vi vejleder dig for eksempel til det helt rigtige gulv, hvis du skal have lagt gulv i huset eller på din terrasse, så det passer til præcis dine behov og ønsker og dit budget.

Speciale inden for renovering

Leon Petersens lange levetid har medført en bred viden og meget erfaring med at arbejde med gamle københavnske huse og lejligheder. Gamle københavnske huse og lejligheder kræver lidt mere opmærksomhed, da der i nogle tilfælde er tale om fredede bygninger eller byggekonstruktioner. Leon Petersen har specialiseret sig til at få deres arbejde til at fremstå moderne men stadig med fokus på de orginale stukke og rosetter.

Fokus på energi

Leon Petersen følger som mange andre dagens tends, det er i dag en trend at have et hus med grøn energi og være energibesparende. Derfor har Leon Petersen også valgt at ligge mere vægt på miljøvenlige løsninger. Hvis du er husejer så ved du hvor dyrt din varmeregning kan være, især i gamle huse hvor isoleringen er ringe er det rigtig dyrt at varme lejligheden eller huset op. Leon Petersen har gjort meget ud af at sørge for være så energibesparende som muligt. Leon Petersen har uddannede energiteknikere som kan rådgive dig til at spare så meget på energien som muligt. Leon Petersens energioptimering vil normalt bunde ud at få efterisoleret meget bedre, ved f eks. at styrke isoleringen i vægge, døre og vinduer.

Kom i gang med tømrerarbejdet i København

Håndværkerfradraget har gjort det mere attraktivt for privatperson at få foretaget håndværkerarbdejde derhjemme, da man som person over 18 boende i en husstand kan få 15000 i tilskud. hvoraf skatteværdien er på 5000 som er lige ned i lommen igen. Dette fradrag gælder selvfølgelig over tømrerarbejde af Leon Petersen.

Vi kender boligområderne i Storkøbenhavn


Leon Petersen er din lokale tømrer i København, og vi kører ud og udfører tømreropgaver i hele København og Storkøbenhavn. Vi kender området omkring København rigtigt godt, og vi ved derfor hvordan byggemulighederne er i de forskellige boligområder. I boligområderne tæt på centrum af København, er grundene for eksempel ofte mindre, og her er fokus derfor gerne på at udnytte pladsen så godt som muligt. Herimod er grundene i boligområder, som ligger lidt længere væk fra København såsom Ishøj, Greve, Taastrup, Vallensbæk og Brøndby, ofte større og har måske andre fokusområder. I boligområder helt inde i København er det ofte lejligheder, der er tale om. Det er igen andre behov for tømrer opgaver, der gerne er brug for her, som hvis for eksempel en gammel lejlighed skal renoveres, hvor den skal moderniseres samtidig med, at det er vigtigt at bevare de originale stuk og rosetter, der giver lejligheden sin charme.

Kontakt Leon Petersen

Hvis du har brug for nogle kompetente tømrer til at varetage dit byggeprojekt i København eller Storkøbenhavn, er du altid meget velkommen til at kontakte os hos Leon Petersen. Vi står klar til at hjælpe dig godt igennem din renovering eller dit nybyg, og vi giver dig en god rådgivning løbende i processen. Ring til os i dag eller send os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Åbningstider


Besøg Sjællands største showroom og butik

Besøg Sjællands største showroom og få inspiration til dit nye badeværelse i vores 600m2 store udstilling. Tag samtidig en snak med en af vores dygtige rådgivere og få kompetent råd og vejledning til dit næste projekt. Du kan booke en møde på forhånd her på siden

Tømrer kun 30 min. fra København

Vi udfører tømrerarbejde indenfor hele København og Stor København

Leon Petersen stifter af Leon Petersen

Leon Petersen delte ikke blot erhverv med sin far, de hed faktisk også begge to Leon. Hør hele den spændende historien bag grundlæggeren af Leon Petersen VVS A/S, naturligvis fortalt af Leon Petersen selv.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands