Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
Ring i dag:
4373 4100

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Tømrer

Leon Petersen tager alle opgaver inden for alment tømrerarbejde, og sørger altid for, at kvalitet samt service er i top.

Vores tømrerafdeling varetager mange opgaver indenfor tømrerfaget, hvor der bl.a. kan nævnes montering af nye køkkener, nye vinduer, facaderenovering og gulvarbejde.

Hvis du står foran en ombygning, nybygning eller tilbygning, er det vigtigt, at du finder en troværdig og pålidelig samarbejdspartner, der kan hjælpe dig gennem projektet. Hos Leon Petersen sætter vi dine behov i første række, og sørger altid for at præsentere dig for den løsning, som vi mener, bedst matcher dit behov. Vi står altid klar med rådgivning gennem hele processen, så du altid ved, hvordan du skal forholde dig.

Almen tømrerarbejde udføres

Leon Petersen udfører almene tømreropgaver, eksempelvis montering af nye køkkener, nye vinduer, facaderenovering og gulvarbejde.

Langtidsholdbare løsninger

Vi udfører kun løsninger af højeste kvalitet, da det sparer vores kunder penge i det lange løb. Vi skræddersyer det tilbud, som bedst matcher dine behov.

Troværdig og pålidelig

Vi fungerer som din troværdige og pålidelige samarbejdspartner, når dit projekt skal realiseres.

Spar penge, når du køber kvalitet

Hos Leon Petersen leverer vi udelukkende løsninger af høj kvalitet, da vi ved, at dette sparer dig penge på sigt. En løsning, bygget af bæredygtige materialer samt efter alle de bedste forskrifter, vil holde væsentlig længere. Vi rådgiver dig også til den korrekte vedligeholdelse ved f.eks. nylagte trægulve eller træterrasse.

Lokal tømrer i Storkøbenhavn

Leon Petersen er beliggende i Ishøj, men udfører vores tømrerarbejde i hele København og Storkøbenhavn. Som den lokale tømrermestre kender vi de områder vi arbejder i, og ved derfor, hvilke muligheder der kan være i de forskellige boligområder.

F.eks. ved renovering af københavnerlejligheder, er det vigtigt, at de kommer til at fremstå moderniserede, men stadig med de originale stuk og rosetter, der giver lejligheden sin charme.

For husejere i lidt mere landlige omgivelser som f.eks. ses i Ishøj, Greve, Taastrup, Vallensbæk og Brøndby, er der ofte en stor grund, som ønskes udnyttet. Her er der muligheder for at udbygge med carport, skur, tilbygning eller noget helt fjerde.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands