Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Se vores udvalg af dusch toiletter fra TOTO

Japansk sanitet fra TOTO

TOTO er en japansk producent af sanitetsprodukter, der er kendt for kvalitet og innovation. Med deres patenterede tornadoskyl, der sikrer et effektivt, men vandbesparende skyl, er toiletterne fra TOTO et oplagt valg for dig, der ønsker et miljøskånsomt toilet med et lavt vandforbrug – faktisk nedjusteres vandforbruget med 40 % i forhold til almindelige toiletter.
TOTO er især kendt for deres duschtoilet, WASHLET, der første gang blev lanceret i 1980 og siden løbende er blevet forbedret i takt med teknologiens udvikling. Deres WASHLET bygger på mere end 40 års knowhow og er i dag deres signaturprodukt, som dagligt sælges i 6.000 eksemplarer.
I 2009 kom TOTO ind på det europæiske marked, og med en markedsandel på 60 % i hjemlandet Japan, samt anseelige markedsandele i USA og en lang række asiatiske og europæiske lande, er TOTO blevet en af de helt store brands inden for sanitet på internationalt plan.
I Danmark har toiletterne imidlertid kun været i handlen siden 2014, men TOTO er dog hurtigt blevet en succes blandt de danske forbrugere. Hos Leon Petersen er vi derfor glade for at kunne introducere vores kunder for de japanske dusch toiletter, der med deres rengøringsvenlige design og høje hygiejnestandard sikrer komfort på dit badeværelse.

TOTOs innovative og komfortable WASHLET

Duschtoilettet, WASHLET, fra TOTO er et perfekt valg for den kvalitets- og miljøbevidste forbruger, der ønsker at forkæle sig selv og samtidig spare på vandet.
Den centrale funktion i TOTOs WASHLET er dets stavdysesystem, som muliggør individuel tilpasning af vandstrålens temperatur, styrke og position. Systemet har desuden tre typer af skyl: komfortskyl, blidt komfortskyl og dameskyl. Med TOTOs innovative teknologi og stavdysens særlige silikonelegering, der er antibakteriel og smudsafvisende, rengøres dysen automatisk både før og efter brug.
WASHLET fra TOTO er på mange måder en legemliggørelse af den japanske kultur, hvor renlighed og diskretion er alfa og omega, og TOTO har da også skabt en produktserie med såvel hygiejnen og diskretionen som miljøskånsomheden i fokus. Se vores sortiment hos Leon Petersen, og oplev, hvordan duschtoiletterne fra TOTO sætter helt nye standarder for sanitet og hygiejne.

Professionel rådgivning om produkterne fra TOTO

Hos Leon Petersen er ærlig snak og gennemsigtighed en integreret del af vores virksomhed, og vi rådgiver dig altid, så du er sikret et produkt, du bliver glad for – både her og nu, men også på sigt. Vi gør naturligvis ingen undtagelse, hvis du er interesseret i et WASHLET fra TOTO.
Som autoriserede VVS’ere kan vi altid rådgive dig korrekt om toilet og badeværelse. Samtidig holder vi os altid ajour med moderne trends, og dermed kan vi også guide dig med hensyn til design og udformning af dit nye badeværelse.
Kontakt os, hvis du vil høre mere om de innovative duschtoiletter fra TOTO, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands