Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

TV-inspektion – hvad er det?

Den nyeste metode til en hurtig og effektiv kloakservice

Ved du hvad den nyeste måde at lokalisere og identificere problemer i kloakrørene er? Er du boligejer har du måske ikke hørt om, hvor mange husstande, der er blevet hjulpet ud af deres problemer ved at ansætte en blikkenslager eller anden erfaren professionel, som bruger TV-inspektion som en del af sin kloakservice.

Hos Leon Petersen er det nu muligt, hvis dit hjem eller forretning oplever problemer forårsaget af spildevand eller tilstoppede afløb, at få foretaget en TV-inspektion af kloaksystemet. Dette er den nyeste teknologiske metode til hurtigt at finde problemet og påbegynde den nødvendige procedure. Alt du blot skal gøre er at kontakte os for nemt og effektivt at finde løsningen på dine problemer.

Hvorfor TV-inspektion?

Mange husholdninger finder det ikke fordelagtigt af professionelle at benytte traditionelle måder at identificere og reparere skaderne i deres kloaksystemer på. Udover at de traditionelle fremgangsmåder kan forårsage yderligere skader i hjemmet, kan disse også være forbundet med yderligere økonomiske omkostninger i tilfælde af nødvendige reparationer eller erstatninger af kloakledninger, som følge af lækager eller udgravning. TV-inspektion af kloaksystemerne er, sammenlignet med de traditionelle fremgangsmåder, en både effektiv og håndterlig måde at identificere revner, defekte installationer eller lignende problemer i dit kloaksystem.

Hvordan gennemføres en TV-inspektion?

Med en fleksibel ledning, hvor et lille vandtæt kamera er tilsluttet, bliver det nemmere at lokalisere eventuelle skader i dine kloakrør. Ved brug af denne nyeste metode bliver det også nemmere at vejlede om den rette procedure – og endda uden at grave hele kloaksystemet op.

Ved brug af vores TV-inspektion til undersøgelse af kloaksystemet sparer du penge og fremskynder processen. Og når problemets omfang endelig er lokaliseret og identificeret, garanterer vi, at beskadigede rør erstattes på en omkostningsfri og effektiv måde.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+