Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • kloak_slide2
 • kloak_slide
 • kloak_slide3

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

TV-inspektion

4373 4100

Hurtig udrykning og professionel tv-inspektion

TV inspektion af kloak

Vi udfører tv inspektion for private, offentlige og erhvervskunder i forbindelse med en generel kloakservice eller kloakreparation. Når vi benytter os af tv inspektion ved en kloakreparation, slipper vi samtidig for at grave hele kloaksystemet op, og dermed sparer vores kunder i sidste ende penge.

Tv inspektion ved hussalg

Når man køber hus, er det vigtigt at kende til alle eventuelle skader og mangler. En tv inspektion af kloaksystemet er derfor en god ide at få foretaget i forbindelse med huskøb, for at slippe for ekstra regninger. Vi kan hjælpe med at finde frem til skader og mangler på kloaksystemet med en tv inspektion, samt udføre reparationer og udbedringer.

Tv inspektion i Hovedstadsområdet

Har du brug for en tv inspektion i København eller omegn, så kontakt Leon Petersen i dag på tlf. 4373 4100, eller via kontaktformularen her på siden.

Find årsagen til dine kloakproblemer med en grundig TV inspektion af kloak

Har du kloakproblemer, eller har du behov for et serviceeftersyn af kloak i form af kloakservice, er en tv inspektion af kloak en rigtig god ide. Vi er specialister i at udføre kloakreparationer, kloakservice og tv inspektion af kloak ved hjælp af avanceret udstyr, der gør at vi kan lave punktreparationer, i stedet for at grave hele kloaksystemet op.

Dermed er det en langt billigere løsning at bruge en tv inspektion, hvis man har kloakproblemer, da man kan finde det konkrete problem forholdsvis nemt, og sætte ind lige netop det sted hvor der er kloakproblemer. Der kan være rigtig mange årsager til at man kan få kloakproblemer, og for det meste er en kloak ret utilgængelig, med mindre man benytter sig af en tv inspektion.

Kloakservice i form af en tv inspektion af kloak, kan f.eks. bruges til at finde og lokalisere følgende problemer:

 • Brud på kloakrør
 • Rodskader
 • Forstoppelser
 • Utætheder
 • Sætninggsskader
 • Forskudte samlinger
 • Lokalisering af diverse genstande og fremmedlegemer
 • Rottebekæmpelse

Undgå ubehagelige overraskelser med en kloak tv inspektion

Ved f.eks. hussalg, kan der opstå ubehagelige efterregninger til køberne, hvis der er skader og mangler på husets kloaksystem. Derfor anbefaler vi at der altid indgår et kloaktjek eller kloakservice i form af en kloak tv inspektion, i forbindelse med alle hussalg. På denne måde er købere sikret at der ikke lige pludselig kommer en stor efterregning, når de senere hen finder ud af at deres nye hus har kloakproblemer.

Det er naturligvis ikke kun private huskøbere der kan få kloakproblemer, derfor udfører vi også tv inspektion af kloak for offentlige- og erhvervskunder. Desuden er vi fast samarbejdspartner for flere forsikringsselskaber. I forbindelse med vores samarbejde med Topdanmark fungerer vi f.eks. som håndværkstaksatorer. I den forbindelse udfører vi reparationer ved stoppet kloak, laver strygninger og inddrager andre håndværkere til reparationer af forsikringsskader som utætte vandrør, utætte varmeinstallationer, utætte tag-inddækninger og kloakreparationer.

Tv inspektion af kloak i København og omegn

Vi udfører en professionel tv inspektion af kloak for private, offentlige og erhvervskunder i hele København og omegn, så kom kloakproblemerne i forkøbet og kontakt Leon Petersen i dag. Det eneste du skal gøre, er at kontakte os på tlf. 4373 4100, eller via kontaktformularen her på siden. Så kan vi sammen aftale hvilke problemer du skal have løst, og du vil modtage et uforpligtende tilbud.

Leon Petersen udfører bl.a. tv inspektion i København, Albertslund, Amager, Bagsværd, Ballerup, Brøndby, Brøndby Strand, Brønshøj, Charlottenlund, Dragør, Dyssegård, Frederiksberg, Gentofte, Glostrup, Greve, Hedehusene, Hellerup, Herlev, Holte, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Karlslunde, Kastrup, Klampenborg, Kongens Lyngby, Lyngby, Måløv, Nærum, Nørrebro, Rungsted, Rungsted Kyst, Rødovre, Skodsborg, Skovlunde, Smørum, Solrød, Solrød Strand, Sundby, Sydhavn, Søborg, Taastrup, Tårnby, Valby, Vallensbæk, Vallensbæk Strand, Vanløse, Vesterbro, Vedbæk, Virum, Østerbro.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands