Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • kloak_slide3
 • kloak_slide2
 • kloak_slide

TV-inspektion

4373 4100

Hurtig udrykning og professionel tv-inspektion

TV inspektion af kloak

Vi udfører tv inspektion for private, offentlige og erhvervskunder i forbindelse med en generel kloakservice eller kloakreparation. Når vi benytter os af tv inspektion ved en kloakreparation, slipper vi samtidig for at grave hele kloaksystemet op, og dermed sparer vores kunder i sidste ende penge.

Tv inspektion ved hussalg

Når man køber hus, er det vigtigt at kende til alle eventuelle skader og mangler. En tv inspektion af kloaksystemet er derfor en god ide at få foretaget i forbindelse med huskøb, for at slippe for ekstra regninger. Vi kan hjælpe med at finde frem til skader og mangler på kloaksystemet med en tv inspektion, samt udføre reparationer og udbedringer.

Tv inspektion i Hovedstadsområdet

Har du brug for en tv inspektion i København eller omegn, så kontakt Leon Petersen i dag på tlf. 4373 4100, eller via kontaktformularen her på siden.

Find årsagen til dine kloakproblemer med en grundig TV inspektion af kloak

Har du kloakproblemer, eller har du behov for et serviceeftersyn af kloak i form af kloakservice, er en tv inspektion af kloak en rigtig god ide. Vi er specialister i at udføre kloakreparationer, kloakservice og tv inspektion af kloak ved hjælp af avanceret udstyr, der gør at vi kan lave punktreparationer, i stedet for at grave hele kloaksystemet op.

Dermed er det en langt billigere løsning at bruge en tv inspektion, hvis man har kloakproblemer, da man kan finde det konkrete problem forholdsvis nemt, og sætte ind lige netop det sted hvor der er kloakproblemer. Der kan være rigtig mange årsager til at man kan få kloakproblemer, og for det meste er en kloak ret utilgængelig, med mindre man benytter sig af en tv inspektion.

Kloakservice i form af en tv inspektion af kloak, kan f.eks. bruges til at finde og lokalisere følgende problemer:

 • Brud på kloakrør
 • Rodskader
 • Forstoppelser
 • Utætheder
 • Sætninggsskader
 • Forskudte samlinger
 • Lokalisering af diverse genstande og fremmedlegemer
 • Rottebekæmpelse

Undgå ubehagelige overraskelser med en kloak tv inspektion

Ved f.eks. hussalg, kan der opstå ubehagelige efterregninger til køberne, hvis der er skader og mangler på husets kloaksystem. Derfor anbefaler vi at der altid indgår et kloaktjek eller kloakservice i form af en kloak tv inspektion, i forbindelse med alle hussalg. På denne måde er købere sikret at der ikke lige pludselig kommer en stor efterregning, når de senere hen finder ud af at deres nye hus har kloakproblemer.

Det er naturligvis ikke kun private huskøbere der kan få kloakproblemer, derfor udfører vi også tv inspektion af kloak for offentlige- og erhvervskunder. Desuden er vi fast samarbejdspartner for flere forsikringsselskaber. I forbindelse med vores samarbejde med Topdanmark fungerer vi f.eks. som håndværkstaksatorer. I den forbindelse udfører vi reparationer ved stoppet kloak, laver strygninger og inddrager andre håndværkere til reparationer af forsikringsskader som utætte vandrør, utætte varmeinstallationer, utætte tag-inddækninger og kloakreparationer.

Tv inspektion af kloak i København og omegn

Vi udfører en professionel tv inspektion af kloak for private, offentlige og erhvervskunder i hele København og omegn, så kom kloakproblemerne i forkøbet og kontakt Leon Petersen i dag. Det eneste du skal gøre, er at kontakte os på tlf. 4373 4100, eller via kontaktformularen her på siden. Så kan vi sammen aftale hvilke problemer du skal have løst, og du vil modtage et uforpligtende tilbud.

Leon Petersen udfører bl.a. tv inspektion i København, Albertslund, Amager, Bagsværd, Ballerup, Brøndby, Brøndby Strand, Brønshøj, Charlottenlund, Dragør, Dyssegård, Frederiksberg, Gentofte, Glostrup, Greve, Hedehusene, Hellerup, Herlev, Holte, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Karlslunde, Kastrup, Klampenborg, Kongens Lyngby, Lyngby, Måløv, Nærum, Nørrebro, Rungsted, Rungsted Kyst, Rødovre, Skodsborg, Skovlunde, Smørum, Solrød, Solrød Strand, Sundby, Sydhavn, Søborg, Taastrup, Tårnby, Valby, Vallensbæk, Vallensbæk Strand, Vanløse, Vesterbro, Vedbæk, Virum, Østerbro.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands