Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

UNICA by GLASSOLUTIONS – elegante glasløsninger til badeværelset

Glasafskærmninger i høj kvalitet fra GLASSOLUTIONS

GLASSOLUTIONS er den førende leverandør af glasløsninger i Danmark. Virksomheden leverer blandt andet måltilpassede glasafskærmninger, bruseafskærmninger og andre glasløsninger til badeværelset – herunder UNICA-serien, som er GLASSOLUTIONS’ varemærke for glasprodukter til hjemmet.
GLASSOLUTIONS er en del af den verdensomspændende Saint-Gobain-koncern. Det giver virksomheden mulighed for at tilbyde deres kunder nogle af de bedste løsninger inden for glas. Hos Leon Petersen er vi da også glade for at kunne tilbyde glasafskærmninger fra GLASSOLUTIONS’ serie UNICA, der ligesom resten af udvalget fra GLASSOLUTIONS består af danskproduceret sikkerhedsglas i høj kvalitet – og som ikke mindst kan leveres efter specifikke krav til mål og udformning.
Dermed er du altid sikret en løsning, der matcher dine specifikke ønsker til udtryk og stil, når du køber GLASSOLUTIONS’ UNICA-produkter hos Leon Petersen – uanset om du er på udkig efter materialer til din brusekabine eller andre tilpassede glasafskærmninger til badeværelset.

Elegante produkter fra GLASSOLUTIONS – UNICA by GLASSOLUTIONS

GLASSOLUTIONS’ UNICA er virksomhedens serie af glasprodukter til hjemmet. Glassolutions har med UNICA skabt en elegant serie af løsninger, der kan tilpasses og skræddersyes efter dine behov og ønsker – uanset om dine ønsker er traditionelle eller lidt mere usædvanlige.
GLASSOLUTIONS’ UNICA-produkter er en kvalitetsbevidst serie af glas, der komplementerer inventaret i badeværelset. Se for eksempel udvalget af stilfulde bruseløsninger med SMARTCLEAN-belægning, der sikrer en nem rengøring og minimale kalkaflejringer.
Eller lad kreativiteten få frit spil med GLASSOLUTIONS’ UNICA-sortiment af tilskåret glas, der tillader dig at forme og farve dine glasprodukter fuldstændigt efter dit eget hoved.
GLASSOLUTIONS har med UNICA skabt en kollektion af elegante glasprodukter med et utal af muligheder.

Råd og vejledning om UNICA by GLASSOLUTIONS

Vil du vide mere om GLASSOLUTIONS’ UNICA-produkter til badeværelset, er du altid velkommen til at kontakte Leon Petersen og høre nærmere. Vi har kunden i centrum, og vi rådgiver altid, så du er sikret lige netop den løsning, du har brug for.
Vi har mange års erfaring med levering og montering af badløsninger og kan derfor tilbyde en professionel vejledning, hvis du er på udkig efter GLASSOLUTIONS’ UNICA-glas til badeværelset.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+