Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

UNICA by GLASSOLUTIONS – elegante glasløsninger til badeværelset

Glasafskærmninger i høj kvalitet fra GLASSOLUTIONS

GLASSOLUTIONS er den førende leverandør af glasløsninger i Danmark. Virksomheden leverer blandt andet måltilpassede glasafskærmninger, bruseafskærmninger og andre glasløsninger til badeværelset – herunder UNICA-serien, som er GLASSOLUTIONS’ varemærke for glasprodukter til hjemmet.
GLASSOLUTIONS er en del af den verdensomspændende Saint-Gobain-koncern. Det giver virksomheden mulighed for at tilbyde deres kunder nogle af de bedste løsninger inden for glas. Hos Leon Petersen er vi da også glade for at kunne tilbyde glasafskærmninger fra GLASSOLUTIONS’ serie UNICA, der ligesom resten af udvalget fra GLASSOLUTIONS består af danskproduceret sikkerhedsglas i høj kvalitet – og som ikke mindst kan leveres efter specifikke krav til mål og udformning.
Dermed er du altid sikret en løsning, der matcher dine specifikke ønsker til udtryk og stil, når du køber GLASSOLUTIONS’ UNICA-produkter hos Leon Petersen – uanset om du er på udkig efter materialer til din brusekabine eller andre tilpassede glasafskærmninger til badeværelset.

Elegante produkter fra GLASSOLUTIONS – UNICA by GLASSOLUTIONS

GLASSOLUTIONS’ UNICA er virksomhedens serie af glasprodukter til hjemmet. Glassolutions har med UNICA skabt en elegant serie af løsninger, der kan tilpasses og skræddersyes efter dine behov og ønsker – uanset om dine ønsker er traditionelle eller lidt mere usædvanlige.
GLASSOLUTIONS’ UNICA-produkter er en kvalitetsbevidst serie af glas, der komplementerer inventaret i badeværelset. Se for eksempel udvalget af stilfulde bruseløsninger med SMARTCLEAN-belægning, der sikrer en nem rengøring og minimale kalkaflejringer.
Eller lad kreativiteten få frit spil med GLASSOLUTIONS’ UNICA-sortiment af tilskåret glas, der tillader dig at forme og farve dine glasprodukter fuldstændigt efter dit eget hoved.
GLASSOLUTIONS har med UNICA skabt en kollektion af elegante glasprodukter med et utal af muligheder.

Råd og vejledning om UNICA by GLASSOLUTIONS

Vil du vide mere om GLASSOLUTIONS’ UNICA-produkter til badeværelset, er du altid velkommen til at kontakte Leon Petersen og høre nærmere. Vi har kunden i centrum, og vi rådgiver altid, så du er sikret lige netop den løsning, du har brug for.
Vi har mange års erfaring med levering og montering af badløsninger og kan derfor tilbyde en professionel vejledning, hvis du er på udkig efter GLASSOLUTIONS’ UNICA-glas til badeværelset.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands