Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Unidrain

Køb Unidrain produkter til dit badeværelse – besøg vores showroom.

UNIDRAIN – PATENTERET OG BANEBRYDENDE GULVAFLØB

Unidrain er et dansk firma der producer unikke og patenterede gulvafløb. Virksomheden fandt som de første i verden på at gå væk fra de traditionelle firkantede gulvafløb i midten af brusenichen, og introducerede i stedet et linjeafløb, der placeres helt op ad væggen. Placeringen op ad væggen sikre en vandtæt løsning, og minimerer risikoen for at få skader i badeværelset, som er et af de mest udsatte rum i huset.

LINJEAFLØB/DESIGN

Linjeafløbet fås i en lang række forskellige designs, hvoraf det er opdelt i 2 serier. Den ene serie er ”ClassicLine serien”, som består af 6 klassiske ristdesigns, alle i børstet rustfrit stål. Den anden serie er ”HighLine serien”, som giver et mere eksklusivt udtryk, serien består enten af stålpaneler eller den populære fliseløsning custom.

UNIDRAIN REFRAME – REFRAMING THE EXISTING 

En af de nyere produktserier fra Unidrain er Reframe Collection. Reframe er en minimalistisk tilbehørsserie med rødder i dansk design og kvalitet. Serien består af velkendte produkter fra badeværelset som er blevet gentænkt og designet med innovative features der forbedrer det eksisterende. Alle produkter i serien fås i fem forskellige farver, som giver dig mulighed for at matche alle metaldetaljer i badeværelset.

UNIDRAIN GLASSLINE – ÆSTETIK OG FUNKTIONALITET

Unidrain har udviklet et system til brusenichen, som ud over at være stilrent også sørger for ekstra sikkerhed mod vandskader. Systemet består af en eksklusiv glasvæg, der placeres i et speciallavet afløbsarmatur som med både væg- og gulvflanger beskytter samlingerne solidt mod vådrumsskader. Armaturet har desuden et indbygget fald på 2%, som sikre fejlfri og hurtig installation. Det er også muligt at tilføje en brusedør samt topstang for ekstra stabilitet.

FÅ INSPIRATION TIL DIT BADEVÆRELSE I VORES STORE UDSTILLING

Vi har Sjællands største udstilling af badeværelser og badeværelsestilbehør. Besøg vores udstilling, og bliv inspireret af de mange smarte og elegante løsninger som Unidrain byder på inden for afløb til bad, hjørneafløb og linjeafløb.

FÅ PROFESSIONEL RÅDGIVNING OG VEJLEDNING OM UNIDRAIN LØSNINGER

Vores kompetente personale står klar til at rådgive og vejlede dig om Unidrains gulvafløb produkter og løsninger. Du kan få en snak med personalet når du går rundt i vores udstilling, og du kan også booke et møde her på siden på forhånd.

Brands