Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Unidrain

Køb Unidrain produkter til dit badeværelse – besøg vores showroom.

UNIDRAIN – PATENTERET OG BANEBRYDENDE GULVAFLØB

Unidrain er et dansk firma der producer unikke og patenterede gulvafløb. Virksomheden fandt som de første i verden på at gå væk fra de traditionelle firkantede gulvafløb i midten af brusenichen, og introducerede i stedet et linjeafløb, der placeres helt op ad væggen. Placeringen op ad væggen sikre en vandtæt løsning, og minimerer risikoen for at få skader i badeværelset, som er et af de mest udsatte rum i huset.

LINJEAFLØB/DESIGN

Linjeafløbet fås i en lang række forskellige designs, hvoraf det er opdelt i 2 serier. Den ene serie er ”ClassicLine serien”, som består af 6 klassiske ristdesigns, alle i børstet rustfrit stål. Den anden serie er ”HighLine serien”, som giver et mere eksklusivt udtryk, serien består enten af stålpaneler eller den populære fliseløsning custom.

UNIDRAIN REFRAME – REFRAMING THE EXISTING 

En af de nyere produktserier fra Unidrain er Reframe Collection. Reframe er en minimalistisk tilbehørsserie med rødder i dansk design og kvalitet. Serien består af velkendte produkter fra badeværelset som er blevet gentænkt og designet med innovative features der forbedrer det eksisterende. Alle produkter i serien fås i fem forskellige farver, som giver dig mulighed for at matche alle metaldetaljer i badeværelset.

UNIDRAIN GLASSLINE – ÆSTETIK OG FUNKTIONALITET

Unidrain har udviklet et system til brusenichen, som ud over at være stilrent også sørger for ekstra sikkerhed mod vandskader. Systemet består af en eksklusiv glasvæg, der placeres i et speciallavet afløbsarmatur som med både væg- og gulvflanger beskytter samlingerne solidt mod vådrumsskader. Armaturet har desuden et indbygget fald på 2%, som sikre fejlfri og hurtig installation. Det er også muligt at tilføje en brusedør samt topstang for ekstra stabilitet.

FÅ INSPIRATION TIL DIT BADEVÆRELSE I VORES STORE UDSTILLING

Vi har Sjællands største udstilling af badeværelser og badeværelsestilbehør. Besøg vores udstilling, og bliv inspireret af de mange smarte og elegante løsninger som Unidrain byder på inden for afløb til bad, hjørneafløb og linjeafløb.

FÅ PROFESSIONEL RÅDGIVNING OG VEJLEDNING OM UNIDRAIN LØSNINGER

Vores kompetente personale står klar til at rådgive og vejlede dig om Unidrains gulvafløb produkter og løsninger. Du kan få en snak med personalet når du går rundt i vores udstilling, og du kan også booke et møde her på siden på forhånd.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands