Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Vi giver 5 års garanti på naturgasinstallationer

Hvis du varmer dit hus op med elektriske radiatorer, ved du også, hvor stor en penge- og energisluger elektricitet kan være. Ligeledes er et oliefyr en opvarmningskilde, som koster både miljøet og din pengepung dyrt. Hvis du er træt af, at store elregninger eller stigende oliepriser tømmer din bankkonto hver vinter, bør du måske overveje naturgas i stedet.

Naturgas – nemmere, billigere og bedre for miljøet

Naturgas er det grønne alternativ til dyre energikilder som olie og elektricitet. Naturgas kommer via gasnettet direkte til dit gasfyr, hvor gassen antændes og opvarmer vandet til dine radiatorer. Opvarmning med naturgas udleder cirka 25 % mindre CO2 end opvarmning med olie og 40-50 % mindre CO2 end opvarmning med elektricitet.

Opvarmning med naturgas er nemt og ligetil og kræver ikke en årlig rensning af fyrets kedel, som det eksempelvis er tilfældet, når der opvarmes med olie. Hvis du vælger at lade os foretage din naturgasinstallation, får du ovenikøbet en serviceaftale og 5 års garanti på din naturgaskedel. Derved er du sikret mod driftsstop.

Med en serviceaftale med Leon Petersen kan du altid kontakte en servicemontør – også uden for åbningstid. Hvis uheldet skulle være ude, behøver du ikke at bekymre dig om kolde radiatorer – vi sørger for, at dit anlæg altid fungerer, som det skal. Du kan læse mere om vores tilkaldeperioder for naturgas her.

Grundig vejledning og god behandling

Foruden serviceaftale og 5 års garanti får du også en grundig vejledning, når du overlader installationen af dit naturgasanlæg til os. Desuden er du altid sikret en god behandling. Hos Leon Petersen bestræber vi os på altid at tale pænt til vores kunder. Det er nemlig ikke kun vigtigt, at dine naturgasinstallationer virker. Det er lige så vigtigt, at du føler dig tryg ved at handle med os. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål omkring naturgas.

 

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+