Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Vi rykker ud, hvis du har akut behov for en VVS’er

Hvis der sprænger et vandrør eller opstår andre akutte skader på VVS-installationerne i dit hjem, skal skaden altid udbedres øjeblikkeligt, så der ikke opstår vandskader og andre følgeskader.

Heldigvis kan du altid ringe til en VVS’er, som kan komme dig til undsætning – hvis skaden vel at mærke sker inden for normal åbningstid. Desværre forholder det sig langt fra altid sådan, og skader har det med ikke at indordne sig efter normale arbejdstider. Derfor er det vigtigt, at du kan ringe til en VVS-montør, som altid rykker ud – også uden for åbningstid.

Ring til Leon Petersen, hvis uheldet er ude

Hos Leon Peterson står vi klar til at komme dig til undsætning, når du har brug for en VVS’er. Vi rykker ud i hele Københavnsområdet. Det betyder, at du ikke skal stå på Herrens mark, hvis der skulle ske akutte skader på vandrør, kloakledning eller andre af dine VVS-installationer. Vi har en altid en døgnvagt på arbejde, som står klar til at udbedre eventuelle skader på dine VVS-installationer – både om natten, i weekenden og på helligdage.

Hurtig udrykning – samme kvalitet og service

Selvom det skal gå hurtigt, betyder det ikke, at servicen skal være dårlig. Hos Leon Petersen ønsker vi altid at yde den bedste service og at levere et kvalitetssikret stykke arbejde. Således får du med vores akutte VVS-døgnservice den samme behandling, som hvis du ringede inden for normal åbningstid. Vi ved nemlig godt, hvor frustrerende en akut VVS-skade kan være, og derfor synes vi heller ikke, at du skal døje med sure håndværkere og halvhjertet service ovenikøbet. Du kan læse mere om priser og andre oplysninger om vores døgnservice ved at klikke her. Husk, at vi altid står klar, og at du altid er velkommen til at ringe til os.

Vi hjælper dig hele vejen!


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis quam nibh, euismod eget nulla a, tempor scelerisque lorem. Proin dignissim arcu tristique.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis quam nibh, euismod eget nulla a, tempor scelerisque lorem. Proin dignissim arcu tristique.

Læs mere

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands