Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Pålidelig VVS-service og effektiv kloakservice i Charlottenlund

4373 4100

Hos Leon Petersen VVS-service Charlottenlund, bliver du sikret hurtig udrykning og kompetent personale. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi yder både hjælp til VVS-arbejde og kloakservice. Ingen opgave er for stor eller for lille til os, og vi klarer alt fra indkøb af materialer til montering.

VVS i Charlottenlund – en lokal VVS-installatør

Vi er din lokale VVS-installatør i Charlottenlund, og vi tilbyder alt fra tilføring af rør til huset, ombygning af badeværelser og indkøb og montering af nyt blandingsbatteri. Der findes ikke den opgave, vi ikke kan løse for dig, og vi kan garantere dig, at vi tager os den tid, der er brug for, for at du får det bedste og mest tilfredsstillende resultat. Vi hjælper dig i Charlottenlund, og vi gør en dyd ud af at give dig en lokal og personlig oplevelse.

Charlottenlunds erfarne kloakservice

Har du et akut problem – for eksempel med rotter, rykker vi ud akut – også udenfor vores åbningstid. Vi hjælper dig i Charlottenlund, og hvad end du har brug for hjælp til at bekæmpe rotter, reparere din kloak, rense din kloak eller noget helt andet, kan vi hjælpe dig. Vi hjælper, hvor problemet er, og med vores mange år i branchen, sikrer vi dig, at arbejdet bliver udført i højeste kvalitet. Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i Charlottenlund, eller har du noget, du skal have lavet, kan du ringe til os på telefon:
70 87 95 40, eller du kan sende os en mail på: bad@leonpetersen.dk og høre nærmere.
Vi står klar til at rykke hurtigt ud!

Åbningstider


Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands