Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

VVS- og kloakarbejde i Hellerup

4373 4100

VVS- og kloakarbejde siden 1964

Med vores arbejde i faget siden 1964, har vi oparbejdet en stor viden, som vi kan bruge til at hjælpe dig med at udføre dine opgaver på bedste vis. Vi løser alle slags opgaver inden for både VVS-arbejde og kloakservice, og vores største vision er at hjælpe dig, hvor du har brug for det. Uanset hvor stor eller hvor lille opgaven er. Vi tager os af alt fra store og krævende udfordringer til enkelte opgaver. Vi hjælper både virksomheder og private i Hellerup og omegn.

Vi udfører alt i VVS i Hellerup

Vi løser alle former for VVS-opgaver lokalt i Hellerup. Vi udfører de opgaver, du har brug for, men har du brug for rådgivning og sparring, står vi også gerne til rådighed med vores viden her. Når du hyrer os til at udføre dit VVS-arbejde, kan du være sikker på, at alt udføres i overensstemmelse med de gældende love og regler. Derudover ser vi det som en del af vores service, at vi rådgiver dig undervejs i vores arbejde, så du bliver sikret de bedste løsninger fremover.

Driller kloakken?

Når kloakken driller, kan det være svært at finde ud af, hvad man skal stille op – og det kan være frustrerende. Det har vi fuld forståelse for, og vi bestræber os derfor på, at ventetiden for dig skal være så kort som muligt. Opstår der et akut problem, tilbyder vi at rykke ud til dig i Hellerup med det samme – også udenfor den normale åbningstid.
Kontakt os gerne, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde, eller hvis du har et stykke arbejde, vi skal udføre for dig. Du kan fange os på telefon: 70 87 95 40, eller du kan sende os en mail på: bad@leonpetersen.dk.

Åbningstider


Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands