Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

VVS- og kloakarbejde i Hellerup

4373 4100

VVS- og kloakarbejde siden 1964

Med vores arbejde i faget siden 1964, har vi oparbejdet en stor viden, som vi kan bruge til at hjælpe dig med at udføre dine opgaver på bedste vis. Vi løser alle slags opgaver inden for både VVS-arbejde og kloakservice, og vores største vision er at hjælpe dig, hvor du har brug for det. Uanset hvor stor eller hvor lille opgaven er. Vi tager os af alt fra store og krævende udfordringer til enkelte opgaver. Vi hjælper både virksomheder og private i Hellerup og omegn.

Vi udfører alt i VVS i Hellerup

Vi løser alle former for VVS-opgaver lokalt i Hellerup. Vi udfører de opgaver, du har brug for, men har du brug for rådgivning og sparring, står vi også gerne til rådighed med vores viden her. Når du hyrer os til at udføre dit VVS-arbejde, kan du være sikker på, at alt udføres i overensstemmelse med de gældende love og regler. Derudover ser vi det som en del af vores service, at vi rådgiver dig undervejs i vores arbejde, så du bliver sikret de bedste løsninger fremover.

Driller kloakken?

Når kloakken driller, kan det være svært at finde ud af, hvad man skal stille op – og det kan være frustrerende. Det har vi fuld forståelse for, og vi bestræber os derfor på, at ventetiden for dig skal være så kort som muligt. Opstår der et akut problem, tilbyder vi at rykke ud til dig i Hellerup med det samme – også udenfor den normale åbningstid.
Kontakt os gerne, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejde, eller hvis du har et stykke arbejde, vi skal udføre for dig. Du kan fange os på telefon: 70 87 95 40, eller du kan sende os en mail på: bad@leonpetersen.dk.

Åbningstider


Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands