Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

VVS – det må du selv montere

VVS-montering er en disciplin, som kræver viden, erfaring og omhyggelighed. Der er nemlig mange ting, der kan gå galt, når der skal installeres VVS. Derfor kræver en del VVS-arbejde også, at arbejdet udføres af en autoriseret VVS-montør. Dog er der en del VVS-arbejde, du gerne selv må udføre. Læs med her, og se hvad.

Det må du selv

Som hovedregel må du lave alt VVS-arbejde, som ikke indebærer montering af nye installationer, afløb og rør, udbygning af brugsvandsanlæg samt arbejde på gasinstallationer. Du må gerne tilslutte blandingsbatteri, toilet og brusearmatur. Du må også gerne udskifte vandhaner og pakninger i toilet og vandhaner – vel at mærke så længe der er monteret afspærringsventiler. Desuden må du også gerne montere og tilslutte håndvask samt montere toilet – vel at mærke hvis det har samme tilslutningstype som det forhenværende.

Du må også gerne lave arbejde på varmeinstallationer. Eksempelvis må du gerne lave og tilslutte gulvvarme, montere og tilslutte radiator og ændre på centralvarmesystemer med centralvarme – hvis centralvarmen vel at mærke ender i en varmeveksler. I øvrigt må du også gerne selv slutte vandet til din vaskemaskine samt udskifte opvaske- og vaskemaskine.

Rådfør dig altid med en professionel VVS-montør

Selv om du har mod på at kaste dig ud i VVS-arbejde selv, skal du altid huske på, at gør-det-selv-arbejde kan koste dig både penge og besvær, hvis du ikke udfører det korrekt. Generelt anbefaler vi ikke, at du selv kaster dig ud i VVS-arbejde. Rådfør dig altid med os, hvis det alligevel kribler for meget i fingrene. Hvis du klikker her, kan du læse nærmere om VVS-arbejde og faren ved selv at udføre VVS-installationer. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvad du selv må lave.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+