Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

VVS – det må du selv montere

VVS-montering er en disciplin, som kræver viden, erfaring og omhyggelighed. Der er nemlig mange ting, der kan gå galt, når der skal installeres VVS. Derfor kræver en del VVS-arbejde også, at arbejdet udføres af en autoriseret VVS-montør. Dog er der en del VVS-arbejde, du gerne selv må udføre. Læs med her, og se hvad.

Det må du selv

Som hovedregel må du lave alt VVS-arbejde, som ikke indebærer montering af nye installationer, afløb og rør, udbygning af brugsvandsanlæg samt arbejde på gasinstallationer. Du må gerne tilslutte blandingsbatteri, toilet og brusearmatur. Du må også gerne udskifte vandhaner og pakninger i toilet og vandhaner – vel at mærke så længe der er monteret afspærringsventiler. Desuden må du også gerne montere og tilslutte håndvask samt montere toilet – vel at mærke hvis det har samme tilslutningstype som det forhenværende.

Du må også gerne lave arbejde på varmeinstallationer. Eksempelvis må du gerne lave og tilslutte gulvvarme, montere og tilslutte radiator og ændre på centralvarmesystemer med centralvarme – hvis centralvarmen vel at mærke ender i en varmeveksler. I øvrigt må du også gerne selv slutte vandet til din vaskemaskine samt udskifte opvaske- og vaskemaskine.

Rådfør dig altid med en professionel VVS-montør

Selv om du har mod på at kaste dig ud i VVS-arbejde selv, skal du altid huske på, at gør-det-selv-arbejde kan koste dig både penge og besvær, hvis du ikke udfører det korrekt. Generelt anbefaler vi ikke, at du selv kaster dig ud i VVS-arbejde. Rådfør dig altid med os, hvis det alligevel kribler for meget i fingrene. Hvis du klikker her, kan du læse nærmere om VVS-arbejde og faren ved selv at udføre VVS-installationer. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvad du selv må lave.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands