Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

VVS-service og kloakservice med hurtig udrykning

4373 4100

Hos Leon Petersen VVS & Gas A/S i Solrød står vores erfarende og dygtige team, med specialisering inden for alle VVS-fagets områder, klar til at hjælpe dig. Hvad enten du efterspørger løsninger på badeværelset, en kloakservice eller rottebekæmpelse, så sætter vi en ære i at være lettilgængelig for dig som kunde. Vi rykker hurtigt ud og udfører arbejdet til perfektion.

Erfaren VVS og kloakservice i Solrød

Har du en mistanke om, at der er skadedyr, eller oplever du stærkere lugte end normalt fra kloakken? Uanset grunden, er vi som din kompetente VVS-installatører og – montører klar til at gå i krig med kloakarbejdet i form af kloakrenovering, slamsugning eller rottebekæmpelse. Vi hjælper dig hurtigt, nemt og effektivt. med speciallavede fælder og redskaber til at fjerne rotter effektivt – både for virksomheder og private.

VVS-Service til ethvert behov

Uanset om arbejdet indbefatter kloakering, rørføring til huset eller hjælp til renovering af badeværelset, er du med Solrøds lokale VVS-installatør garanteret udførligt arbejde af veluddannede og specialiserede fagfolk. Vi er både montører og installatører, som udfører arbejdet med stort fokus på tryghed. Derfor kan du bare slappe af og nyde, at dit VVS-arbejde foretages af folk med erfaring og de rette redskaber til at løse store som små opgaver. Samtidig står du dog aldrig udenfor projektet, for hos Leon Petersen VVS & Gas A/S tager vi dig nemlig med på råd om vejledning, og du bliver informeret i forhold til forsikringer og spørgsmål vedrørende projektet, økonomien og det lovmæssige.

Solrøds professionelle kloakservice med rottebekæmpelse

Du kan få fat i os døgnet rundt. Ved nødsituationer rykker vi også ud uden for åbningstiderne. Med lokal og professionel kloakservice er det muligt at forebygge mulige skader. Grundet vores alsidige og mangeårige succes, klarer vi snildt alle VVS-opgaver. Vi tager enhver opgave seriøst og reagerer hurtigt med den bedste ekspertise på området.
Ring til Leon Petersen VVS & Gas A/S i Solrød på tlf. 70 87 95 40 eller send en mail til bad@leonpetersen.dk, så klarer vi VVS-arbejdet, rottebekæmpelsen eller kloakservicen for dig.

Åbningstider


Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands