Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

VVS-service og kloakservice med hurtig udrykning

4373 4100

Hos Leon Petersen VVS & Gas A/S i Solrød står vores erfarende og dygtige team, med specialisering inden for alle VVS-fagets områder, klar til at hjælpe dig. Hvad enten du efterspørger løsninger på badeværelset, en kloakservice eller rottebekæmpelse, så sætter vi en ære i at være lettilgængelig for dig som kunde. Vi rykker hurtigt ud og udfører arbejdet til perfektion.

Erfaren VVS og kloakservice i Solrød

Har du en mistanke om, at der er skadedyr, eller oplever du stærkere lugte end normalt fra kloakken? Uanset grunden, er vi som din kompetente VVS-installatører og – montører klar til at gå i krig med kloakarbejdet i form af kloakrenovering, slamsugning eller rottebekæmpelse. Vi hjælper dig hurtigt, nemt og effektivt. med speciallavede fælder og redskaber til at fjerne rotter effektivt – både for virksomheder og private.

VVS-Service til ethvert behov

Uanset om arbejdet indbefatter kloakering, rørføring til huset eller hjælp til renovering af badeværelset, er du med Solrøds lokale VVS-installatør garanteret udførligt arbejde af veluddannede og specialiserede fagfolk. Vi er både montører og installatører, som udfører arbejdet med stort fokus på tryghed. Derfor kan du bare slappe af og nyde, at dit VVS-arbejde foretages af folk med erfaring og de rette redskaber til at løse store som små opgaver. Samtidig står du dog aldrig udenfor projektet, for hos Leon Petersen VVS & Gas A/S tager vi dig nemlig med på råd om vejledning, og du bliver informeret i forhold til forsikringer og spørgsmål vedrørende projektet, økonomien og det lovmæssige.

Solrøds professionelle kloakservice med rottebekæmpelse

Du kan få fat i os døgnet rundt. Ved nødsituationer rykker vi også ud uden for åbningstiderne. Med lokal og professionel kloakservice er det muligt at forebygge mulige skader. Grundet vores alsidige og mangeårige succes, klarer vi snildt alle VVS-opgaver. Vi tager enhver opgave seriøst og reagerer hurtigt med den bedste ekspertise på området.
Ring til Leon Petersen VVS & Gas A/S i Solrød på tlf. 70 87 95 40 eller send en mail til bad@leonpetersen.dk, så klarer vi VVS-arbejdet, rottebekæmpelsen eller kloakservicen for dig.

Åbningstider


Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands