Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Din professionelle og autoriserede VVS-installatør i Taastrup

4373 4100

Hos Leon Petersen får du altid en professionel fagmand, der varetager alle arbejdsopgaver, der relaterer sig til VVS-installationer. Uanset om det drejer sig om en mindre VVS-installation eller en mere omfattende arbejdsopgave, kan vi med garanti varetage den. Der er forskel på, hvilke VVS-opgaver der kræver en autoriseret fagmand, men i langt de fleste tilfælde vil det være smartest at rådføre sig med en professionel. Derfor tilbyder vi gerne vores rådgivning, så du får bedre indsigt i, hvilke opgaver du bør overlade til en autoriseret VVS-installatør. Der er nemlig en række love og regler inden for VVS-installationer, som skal overholdes – men som kan være svære at gennemskue for ufaglærte. Her kan vi være behjælpelige, da alle vores VVS-installatører har 100 % styr på den gældende lovgivning og udfører udelukkende arbejde, der lever op til lovgivningen.

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Vi forlader ikke nogen arbejdsopgaver med mindre, at opgaven er 100 % færdig og i orden. Det er en del af vores autoriserede VVS-service, at vi har kvalitet og de sikkerhedsmæssige foranstaltninger i højsædet. Uden en autorisering er der stor risiko for, at du senere vil blive mødt af ubehagelige overraskelser, som du ender med at betale en dyr pris for. Derfor er det vigtigt at benytte en autoriseret VVS-montør, hvor der er garanti på det udførte arbejde.

Din ekspert i VVS i Taastrup

Vi tilbyder altid en kompetent rådgivning, så du kan få dit projekt fulgt til dørs. Ved et samarbejde med os står vi til rådighed igennem hele processen, så kontakt os gerne. Vi modtager gerne henvendelser fra erhvervskunder, private og fra det offentlige. Ring os op på tlf. 4373 4100 eller send os en mail på bad@leonpetersen.dk. Her giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud. Alternativt er du også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi vil vende tilbage til dig med et tilbud.

Åbningstider


Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands