Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Din professionelle og autoriserede VVS-installatør i Taastrup

4373 4100

Hos Leon Petersen får du altid en professionel fagmand, der varetager alle arbejdsopgaver, der relaterer sig til VVS-installationer. Uanset om det drejer sig om en mindre VVS-installation eller en mere omfattende arbejdsopgave, kan vi med garanti varetage den. Der er forskel på, hvilke VVS-opgaver der kræver en autoriseret fagmand, men i langt de fleste tilfælde vil det være smartest at rådføre sig med en professionel. Derfor tilbyder vi gerne vores rådgivning, så du får bedre indsigt i, hvilke opgaver du bør overlade til en autoriseret VVS-installatør. Der er nemlig en række love og regler inden for VVS-installationer, som skal overholdes – men som kan være svære at gennemskue for ufaglærte. Her kan vi være behjælpelige, da alle vores VVS-installatører har 100 % styr på den gældende lovgivning og udfører udelukkende arbejde, der lever op til lovgivningen.

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Vi forlader ikke nogen arbejdsopgaver med mindre, at opgaven er 100 % færdig og i orden. Det er en del af vores autoriserede VVS-service, at vi har kvalitet og de sikkerhedsmæssige foranstaltninger i højsædet. Uden en autorisering er der stor risiko for, at du senere vil blive mødt af ubehagelige overraskelser, som du ender med at betale en dyr pris for. Derfor er det vigtigt at benytte en autoriseret VVS-montør, hvor der er garanti på det udførte arbejde.

Din ekspert i VVS i Taastrup

Vi tilbyder altid en kompetent rådgivning, så du kan få dit projekt fulgt til dørs. Ved et samarbejde med os står vi til rådighed igennem hele processen, så kontakt os gerne. Vi modtager gerne henvendelser fra erhvervskunder, private og fra det offentlige. Ring os op på tlf. 4373 4100 eller send os en mail på bad@leonpetersen.dk. Her giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud. Alternativt er du også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi vil vende tilbage til dig med et tilbud.

Åbningstider


Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+