Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit energiprojekt skal realiseres.

Kontakt Leon Petersen Åbningstider:
Telefon: 4373 4100 Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Vagttelefon: 2268 0153 Fredag: kl. 07.30–15.00
Vagttelefon gælder fra 1/10 til 30/4

Din professionelle og autoriserede VVS-installatør I Taastrup

Få tilbud på VVS opgave i Taastrup

  • Vi dækker hele din by
  • 24 timers døgnsupport
  • Hjælp til både private og erhverv
Hos Leon Petersen får du altid en professionel fagmand, der varetager alle arbejdsopgaver, der relaterer sig til VVS-installationer. Uanset om det drejer sig om en mindre VVS-installation eller en mere omfattende arbejdsopgave, kan vi med garanti varetage den.
Der er forskel på, hvilke VVS-opgaver der kræver en autoriseret fagmand, men i langt de fleste tilfælde vil det være smartest at rådføre sig med en professionel. Derfor tilbyder vi gerne vores rådgivning, så du får bedre indsigt i, hvilke opgaver du bør overlade til en autoriseret VVS-installatør. Der er nemlig en række love og regler inden for VVS-installationer, som skal overholdes – men som kan være svære at gennemskue for ufaglærte. Her kan vi være behjælpelige, da alle vores VVS-installatører har 100 % styr på den gældende lovgivning og udfører udelukkende arbejde, der lever op til lovgivningen.

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Vi forlader ikke nogen arbejdsopgaver med mindre, at opgaven er 100 % færdig og i orden. Det er en del af vores autoriserede VVS-service, at vi har kvalitet og de sikkerhedsmæssige foranstaltninger i højsædet. Uden en autorisering er der stor risiko for, at du senere vil blive mødt af ubehagelige overraskelser, som du ender med at betale en dyr pris for. Derfor er det vigtigt at benytte en autoriseret VVS-montør, hvor der er garanti på det udførte arbejde.

Din ekspert i VVS i Taastrup

Vi tilbyder altid en kompetent rådgivning, så du kan få dit projekt fulgt til dørs. Ved et samarbejde med os står vi til rådighed igennem hele processen, så kontakt os gerne. Vi modtager gerne henvendelser fra erhvervskunder, private og fra det offentlige. Ring os op på tlf. 4373 4100 eller send os en mail på [email protected]. Her giver vi dig gerne et uforpligtende tilbud. Alternativt er du også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, hvorefter vi vil vende tilbage til dig med et tilbud.

Åbningstider

Alle hverdage mandag til fredag fra kl. 10.00-17.00
Lørdag har vi åben fra kl: 09.00-13.00
Søndag – Lukket

4373 4100

[email protected]