Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Ring for Vaillants varmepumper
4373 4100

OPVARM DIN BOLIG MED GRØN ENERGI – DET KAN GODT BETALE SIG

Invester i en fremtidssikret varmepumpe og opnå maksimal boligkomfort og stor besparelse på varmebudgettet. En varmepumpe er ikke blot et effektivt og bæredygtigt varmesystem, men også et grønnere alternativ til naturgas og fjernvarme.

Når du vælger en varmepumpe til din bolig, har du alle muligheder for at bruge jordens eller luftens gratis energi til opvarmning af din bolig og det varme brugsvand. Med en varmepumpe udnytter du nemlig alle fordelene ved vedvarende energi, idet du mindsker energiforbruget og CO2-ud­slippet betragteligt. Og ikke mindst opnås optimal varme- og varmtvandskomfort i boligen.

 

Fordelene ved en luft til vand-varmepumpe

Teknologien i en varmepumpe er den samme som i et køleskab, blot med omvendt princip. Den varme, som kommer fra luften, bliver her hævet op på et højere tryk- og temperaturniveau, og dermed kan den bruges til opvarmningsformål.

Når du vælger en luft til vand-varmepumpe, får du en grøn og effektiv varmeløsning. En varmepumpe er samtidig fleksibel og sørger for at tilpasse sig din boligs aktu­elle varmebehov. Den arbejder altid kun, når der er brug for den – mere økonomisk kan det næppe gøres.

 

Stilren og smart varmepumpe

En varmepumpe kan tilpasses ethvert behov for opvarmning og varmtvandsproduktion og kan instal­leres stort set hvor det ønskes. Oven i købet får du en stilren installation med højeste varmekomfort – og ikke mindst en nærmest lydløs drift samt nem og enkel betjening, fx med din smartphone og tablet via en app.

Se galleriet her:

 

Prisen for en varmepumpe

Hvis du overvejer at købe en varmepumpe, er der naturligvis et vigtigt spørgsmål, der melder sig: Hvad koster det? De primære omkostninger vil være knyttet til køb og installation. Dertil kommer driftsomkostningerne, dvs. prisen for el-forbruget ved drift af systemet. Som det er tilfældet for alle varmesystemer, skal du også tage højde for vedligeholdelsesomkostningerne.

Ved køb og installation af en luft til vand varmepumpe er der forholdsvis lave omkostninger forbundet med installation og montering, da den ofte kan monteres på ens nuværende varmesystem.

 

Varmepumper fra Vaillants

Vaillants varmepumper er utrolig effektive og byder på pålidelig drift med højeste effektivitet og lang levetid. Produkterne er udviklet i Tyskland, fremstillet i Europa og testet under ekstreme klimatiske forhold i vores egne testcentre. Når du vælger en Vaillant varmepumpe, er du desuden sikret en effektiv drift med minimal vedligeholdelse og en lav varmeregning.

 

Hvad siger kunderne om vores varmepumper?

Brands