Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit energiprojekt skal realiseres.

Kontakt Leon Petersen Åbningstider:
Telefon: 4373 4100 Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Vagttelefon: 2268 0153 Fredag: kl. 07.30–15.00
Vagttelefon gælder fra 1/10 til 30/4

Opvarm din bolig med grøn energi – det kan godt betale sig

Invester i en fremtidssikret varmepumpe og opnå maksimal boligkomfort og stor besparelse på varmebudgettet. En varmepumpe er ikke blot et effektivt og bæredygtigt varmesystem, men også et grønnere alternativ til naturgas og fjernvarme. Når du vælger en varmepumpe til din bolig, har du alle muligheder for at bruge jordens eller luftens gratis energi til opvarmning af din bolig og det varme brugsvand. Med en varmepumpe udnytter du nemlig alle fordelene ved vedvarende energi, idet du mindsker energiforbruget og CO2-ud­slippet betragteligt. Og ikke mindst opnås optimal varme- og varmtvandskomfort i boligen.

  Fordelene ved en luft til vand-varmepumpe

  Teknologien i en varmepumpe er den samme som i et køleskab, blot med omvendt princip. Den varme, som kommer fra luften, bliver her hævet op på et højere tryk- og temperaturniveau, og dermed kan den bruges til opvarmningsformål. Når du vælger en luft til vand-varmepumpe, får du en grøn og effektiv varmeløsning. En varmepumpe er samtidig fleksibel og sørger for at tilpasse sig din boligs aktu­elle varmebehov. Den arbejder altid kun, når der er brug for den – mere økonomisk kan det næppe gøres.

  Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du generelle spørgsmål til varmepumpe, kontakt os da på telefon 4373 4100. Du kan også udfylde kontaktformularen – klik her. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig.

  Fordelen ved luft til vand-varmepumper

  • ^Særdeles økonomisk fordelagtig, hvis huset har vandbåren gulvvarme
  • ^Mange penge at spare på at udskifte det gamle olie- eller gasfyr
  • ^Bedre for den grønne omstilling
  • ^Ingen lugtgener fra fyrrummet
  • ^Meget nem at betjene og bruge for både store og små
  • ^Utroligt driftssikker og kræver meget lidt vedligehold udover et årligt eftersyn

  Prisen for en varmepumpe

  Hvis du overvejer at købe en varmepumpe, er der naturligvis et vigtigt spørgsmål, der melder sig: Hvad koster det?

  De primære omkostninger vil være knyttet til køb og installation. Dertil kommer driftsomkostningerne, dvs. prisen for el-forbruget ved drift af systemet. Som det er tilfældet for alle varmesystemer, skal du også tage højde for vedligeholdelsesomkostningerne.

  Ved køb og installation af en luft til vand varmepumpe er der forholdsvis lave omkostninger forbundet med installation og montering, da den ofte kan monteres på ens nuværende varmesystem.

  Varmepumper fra vaillants

  Vaillants varmepumper er utrolig effektive og byder på pålidelig drift med højeste effektivitet og lang levetid. Produkterne er udviklet i Tyskland, fremstillet i Europa og testet under ekstreme klimatiske forhold i vores egne testcentre. Når du vælger en Vaillant varmepumpe, er du desuden sikret en effektiv drift med minimal vedligeholdelse og en lav varmeregning.

  Stilren og smart varmepumpe

  En varmepumpe kan tilpasses ethvert behov for opvarmning og varmtvandsproduktion og kan instal­leres stort set hvor det ønskes. Oven i købet får du en stilren installation med højeste varmekomfort – og ikke mindst en nærmest lydløs drift samt nem og enkel betjening, fx med din smartphone og tablet via en app.

  5 gode råd når du overvejer en varmepumpe:

  Vælg en varmepumpe, der passer til dit behov:
  Der findes mange forskellige typer varmepumper på markedet, og det kan være svært at vide, hvilken der passer bedst til dit behov. Du bør overveje, hvor stort dit hus er, og hvor meget varme du har brug for at generere for at finde den rette størrelse og type af varmepumpe.

  Vælg en energieffektiv varmepumpe:
  Når du køber en varmepumpe, skal du være opmærksom på dens energieffektivitet. Jo højere energieffektiviteten er, desto mindre vil du betale i energiregninger i det lange løb. Varmepumper med høje COP (Coefficient of Performance) er mere effektive og kan give mere varme per energienhed end mindre effektive modeller.

  Installer din varmepumpe korrekt:
  For at opnå den bedste effektivitet og holdbarhed, skal din varmepumpe installeres korrekt af en professionel. Det er også vigtigt at sørge for, at den installeres på det rette sted i dit hus for at undgå problemer med støj og effektivitet.

  Vedligehold din varmepumpe:
  For at sikre, at din varmepumpe fungerer optimalt, skal den vedligeholdes regelmæssigt. Det kan omfatte udskiftning af filtre, kontrol af kølemiddelniveau og kontrol af ventilatorblade for at undgå ophobning af støv og snavs.

  Tjek garantien og serviceaftaler:
  Når du køber en varmepumpe, er det vigtigt at undersøge garantien og serviceaftaler for at sikre, at du er dækket, hvis noget går galt. Det kan også være en god idé at overveje en serviceaftale med en professionel installatør for at sikre, at din varmepumpe vedligeholdes korrekt og fungerer optimalt i mange år fremover.

   Hvad siger vores kunder om varmepumper?

   4373 4100

   [email protected]