Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit energiprojekt skal realiseres.

Kontakt Leon Petersen Åbningstider:
Telefon: 4373 4100 Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Vagttelefon: 2268 0153 Fredag: kl. 07.30–15.00
Vagttelefon gælder fra 1/10 til 30/4

VVS montering i København og omegn

Hos Leon Petersen tager vi os af alle opgaver, der måtte være i forbindelse med montering og installering i København og omegn. Vi er med i hele processen fra planlægning til det færdige resultat. Vi hjælper også med administrative opgaver. Det vigtigste for os er, at vores kunder ikke står alene på noget tidspunkt, og derfor er vi altid til din rådighed.

Professionalisme

Hos Leon Petersen bruger vi kun autoriserede montører, og professionalisme er vores nøgleord. Vi kan bidrage med vores mange års erfaringer med VVS-installationer, og vi rådgiver dig omkring alt – også efter arbejdet er færdiggjort. Vi tager opgaven til os, og vi går ikke før, alt er udført til perfektion. Vi prioritere alle opgaver lige højt uanset størrelse.

Bedst til prisen

Hos os er det vigtigt at kvaliteten er i højsædet, og derfor bruger vi kun de bedste materialer på markedet. Vi kender vigtigheden af, at VVS-arbejde bliver gjort ordentligt.

Vores gode aftaler med leverandører gør samtidigt, at vi stadig kan levere produktet til konkurrencedygtige priser. Har du spørgsmål til montering eller pris så kontakt os på: 4373 4100.

Pris på en VVS-montør:

En montør koster ikke så meget, som de fleste tror. Hos Leon Petersen tilbyder vi montører til konkurrencedygtige priser, der varetager alle VVS-opgaver. Du kan kontakte os på tlf. 4373 4100 og fortælle os om dit projekt, og vi vil give dig et fornuftig tilbud på det. Derudover vil du få et stykke håndværk, der er lavet af en professionel, der er godkendt efter Sikkerhedsstyrelsens anvisninger uden fejl og mangler.

Efterfølgende står vores montører med mange års erfaring klar til rådighed til at hjælpe dig med at gøre dit VVS-arbejde færdigt, som du ønsker det. Du kan spare en masse penge ved at få lavet dit projekt solidt og ordentligt første gang, så du ikke skal bruge tid og penge på at udbedre skader og fejl. I det lange løb kan det godt betale sig at få det lavet rigtigt – første gang.

4373 4100

[email protected]