Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • naturgas_slide3
 • vvs_slide2
 • vvs_slide1

VVS montør

4373 4100 (dagtimer)

Autoriseret montering og servicering af VVS-installationer

VVS montering i København og omegn

Hos Leon Petersen tager vi os af alle opgaver, der måtte være i forbindelse med montering og installering i København og omegn. Vi er med i hele processen fra planlægning til det færdige resultat. Vi hjælper også med administrative opgaver. Det vigtigste for os er, at vores kunder ikke står alene på noget tidspunkt, og derfor er vi altid til din rådighed.

Professionalisme

Hos Leon Petersen bruger vi kun autoriserede montører, og professionalisme er vores nøgleord. Vi kan bidrage med vores mange års erfaringer med VVS-installationer, og vi rådgiver dig omkring alt – også efter arbejdet er færdiggjort. Vi tager opgaven til os, og vi går ikke før, alt er udført til perfektion. Vi prioritere alle opgaver lige højt uanset størrelse.

Bedst til prisen

Hos os er det vigtigt at kvaliteten er i højsædet, og derfor bruger vi kun de bedste materialer på markedet. Vi kender vigtigheden af, at VVS-arbejde bliver gjort ordentligt. Vores gode aftaler med leverandører gør samtidigt, at vi stadig kan levere produktet til konkurrencedygtige priser. Har du spørgsmål til montering eller pris så kontakt os på: 4373 4100

Hvorfor vælge en professionel VVS-montør

Ved at du vælger en autoriseret montør, sikrer du dig, at alle installationer i dit hus inden for el, vand, afløb, gas og kloak udføres korrekt med hensyn til din sikkerhed, sundhed og til miljøet. Sikkerhedsstyrelsen administrerer autorisationerne inden for el, VVS og kloak og sikrer at montører følger alle autorisationskravene.

Hos Leon Petersen har vi kun montører, der er autoriserede og kan påtage sig enhver VVS-opgave på lovlig vis med sikkerheden i højsædet. Ved at vælge en autoriseret montør slipper du for ubehagelige overraskelser. Dårligt håndværk udarbejdet af amatører kan være både skadeligt og ende med at koste dig rigtig mange penge i det lange løb.

Vores montører yder samtidig en høj professionel service, og vil rigtig gerne være behjælpelig med at få dine projekter færdiggjort på bedste vis. Vi bidrager gerne med råd og hjælper dig i hele processen, så du sikrer dig, at dit projekt kommer sikkert i mål.

Ting du må montere selv:

Generelt anbefaler vi ikke, at ikke-autoriserede laver VVS-arbejde, men der er ting du gerne må montere selv. Det er små ting såsom vandhane, blandingsbatteri og afbrydere. Du kan også selv skifte bruseren, hvis den har en stophane. Derudover er det muligt at skifte toilettet, men det er vigtigt, at det passer i størrelsen og spin, og at der ligeledes er en stophane. Radiatorer kan også skiftes uden autorisation, men hvis der er tale om fjernvarme, kan der være lokale bestemmelser, og du skal derfor tale med dit forsyningsselskab først. Du kan også installere vandbaseret gulvvarme, men du må ikke røre el-gulvvarme.

Med mindre du har meget erfaring på området, anbefaler vi ikke, at du laver VVS-arbejde uden assistance hos autoriserede fagfolk, der har ekspertise og kan hjælpe dig, da det kan være meget omfattende og ikke mindst risikofyldt.

Ting du IKKE må installere selv:

Her er projekter, du ALDRIG må lave selv:

 • Nye installationer i din bolig
 • Alt hvad, der omhandler gasinstallationer
 • Alle indgreb i den faste, eksisterende vand- og afløbsinstallation i boligen

Skal du have lavet noget på disse områder, er det ekstra vigtigt, at du bruger en montør, der er autoriseret og specialist på området både for din sikkerheds skyld og for at undgå enorme skader i hjemmet. Læs bl.a. fortsat, hvad der kan gå galt ved forkerte installationer.

Risici ved at lave VVS-installationer selv

Der er adskillige eksempler på VVS-projekter, der er endt galt, fordi håndværkeren har været uautoriseret. Det er både små fejl til katastrofale ulykker, der har endt med både at være farlige og meget omkostningsrige. Nogle eksempler på skader er:

 • Vandskade hos boligejere, hos naboer og i boligkomplekser ved forkert brug af materialer eller ved fejlinstallation
 • Skoldning ved forkert installation af varmeanlæg
 • Forurening af drikkevand og afgivelse af bly og cadmium pga. brug af komponenter uden VA-godkendelse
 • Eksplosioner og afgivelse af giftige kulilte-gasser ved forkert installation af gasfyr

Det er derfor meget vigtigt at overveje grundigt, om det kan betale sig at få en montør til at lave Denne type håndværk for dig og undgå ubehagelige overraskelser.

Forsikring af ikke autoriserede installationer

Du løber en stor risiko ved ikke at bruge montører til dit VVS-arbejde. Forsikringsselskaber dækker sjældent vandskader, der stammer fra installationer af uautoriserede personer. Det kan derfor ende med at blive rigtig dyrt for dig som husejer, hvis ikke du bruger autoriserede montører. Hos Leon Petersen giver vi dig fagfolk, der kan hjælpe dig sikkert til dørs med dit projekt, og vi tager os af det hele. Vi går ikke før projektet er ydet til perfektion.

Pris på en VVS-montør:

En montør koster ikke så meget, som de fleste tror. Hos Leon Petersen tilbyder vi montører til konkurrencedygtige priser, der varetager alle VVS-opgaver. Du kan kontakte os på tlf. 4373 4100 og fortælle os om dit projekt, og vi vil give dig et fornuftig tilbud på det. Derudover vil du få et stykke håndværk, der er lavet af en professionel, der er godkendt efter Sikkerhedsstyrelsens anvisninger uden fejl og mangler.

Efterfølgende står vores montører med mange års erfaring klar til rådighed til at hjælpe dig med at gøre dit VVS-arbejde færdigt, som du ønsker det. Du kan spare en masse penge ved at få lavet dit projekt solidt og ordentligt første gang, så du ikke skal bruge tid og penge på at udbedre skader og fejl. I det lange løb kan det godt betale sig at få det lavet rigtigt – første gang.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands