Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit energiprojekt skal realiseres.

Kontakt Leon Petersen Åbningstider:
Telefon: 4373 4100 Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Vagttelefon: 2268 0153 Fredag: kl. 07.30–15.00
Vagttelefon gælder fra 1/10 til 30/4

Energi

Energioptimering er hjertet af bæredygtighed. Hos Leon Petersen forstår vi vigtigheden af at mindske energiforbruget. Vores specialister skræddersyr løsninger, der sparer energi og reducerer omkostninger, samtidig med at de beskytter miljøet. Lad os sammen gøre din virksomhed mere effektiv og miljøvenlig.

"

Bliv mere bevidst om energioptimering

Ønsker du hjælp til at foretage en energioptimering, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at foretage energioptimering af dit hjem eller din virksomhed.
  • ^Spar penge ved at energioptimere
  • ^Energioptimering udleder mindre CO2

Naturgas

$

Varmepumper

$

Få serviceaftale hos Leon Petersen

Er du interesseret i en serviceaftale om naturgasservice hos Leon Petersen? Med en serviceaftale hos os sikres din naturgasinstallation mod fejl og nedbrud. Vi kommer til dig på fast aftale og sørger for at kontrollere, at din installation kører økonomisk, sikkert og stabilt. Kontakt os i dag på tlf. 4373 4100 eller via kontaktformularen på vores hjemmeside.

Er uheldet ude og behov for service akut?

Har du brug for akut naturgas vagtservice? Leon Petersen står til rådighed for at sikre, at din naturgasinstallation kører sikkert og stabilt. Læs mere ved at klikke på nedenstående knap og se vores tilkaldeperioder.

4373 4100

[email protected]