Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
Naturgas service:
4373 4100

Installation af naturgas i København

Naturgas er fællesbetegnelsen for den gas, der findes i undergrunden. Overordnet består naturgas af metan.
Stoffet stammer fra plante- og dyrerester, der er efter millioner af år, er blevet omdannet til det stof vi i dag kender som gas, og som vi bruger til både opvarmning, madlavning og tøjvask. Som rent stof er naturgas usynligt, ugiftigt og lugtfrit, men for at kunne opdage eventuelle utætheder, og dermed gasudslip har man tilsat stoffet odorant, hvilket er det, der giver naturgas dens karakteristiske lugt.

installation af naturgas

Installation

Når du skal skifte til naturgas, så lad os klare installationen.
Vi tilbyder dig komplette løsninger og gode priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos Leon Petersen bruger vi nemlig kun de bedste materialer. Så skal du overgå til naturgas, eller skal du have udskiftet din gamle gaskedel, så lad os hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til netop dit behov.

spar på naturgas

Spar penge

Da naturgas er en miljøvenlig energikilde, får du 3.800 kr i tilskud fra naturgasselskabet HMN, ved udskiftning. Samtidigt får du op til 5.000 kr i tilskud fra HMN, ved skift fra olie eller el. Er din nuværende naturgaskedel derfor mere end 12 år gammel, så sparer du penge ved at lade os udskifte den med en ny fra Vaillant, europas førende kedelproducent.

Naturgas service

Ekseptionel service

Vi tilbyder dig service udover det sædvanlige. Hos os får du et serviceabonnement, så du altid kan være sikker på, at din naturgaskedel fungerer økonomisk rigtigt og driftsikkert, og vores erfarne servicemontører rykker ud, hvis du skulle opleve uventede driftsstop, endda også udenfor normal arbejdstid. Vi tilbyder dig altså hurtig og professionel service efter dit behov.

Naturgas – et grønnere alternativ

Der er mange gode grunde til at vælge naturgas. En af de vigtigste grunde er dog, at naturgas udleder langt mindre CO2 per energimængde, end andre fossile brændstoffer som kul og olie. Helt præcist udleder naturgas ⅔ mindre CO2 end kul og ⅓ mindre end olie. CO2 er forkortelsen for kuldioxid, som påvirker miljøet globalt som drivhusgas. Naturgas er således en langt mere skånsom kilde til energi. Da naturgas endvidere er ugiftigt, dannes der ved forbrænding hovedsageligt kun vand og kuldioxid. Naturgas anses derfor for at være det reneste og mest klimavenlige fossile brændstof. Skifter du derfor olie eller kul ud med naturgas, giver det betydelige miljøfordele, både lokalt og globalt. Tænk derfor grønt og skift til naturgas.

Naturgas i Danmark

I Danmark er vi selvforsynende i forhold til naturgas. Naturgassen kommer fra gasfelterne i den danske del af Nordsøen. Det har den gjort siden 1984. På nuværende tidspunkt rækker de danske naturgasreserver i Nordsøen, til hvad der svarer til danskernes forbrug 50 år ud i fremtiden. Det forventes dog herefter, at man gennem udvikling og teknologiske udvindings forbedringer vil kunne øge gasreserver yderligere. Da der imidlertid hele tiden opdages nye gasfelter i undergrunden, giver det endvidere god grund til at tro, at vi har gas til mange flere år ud i fremtiden. På verdensplan skønnes reserverne nemlig at være så store, at de kan dække vores behov i de næste 250 år. Der er altså forsyninger nok, til at du roligt kan skifte til naturgas.

Sikkerhed ved naturgas

Gasulykker er yderst sjældne, netop fordi gasudslip meget hurtigt kan lugtes. Antallet af rapporterede ulykker ligger derfor også meget lavt, nemlig på 2-3 pr. 100.000 naturgasinstallation. Til sammenligning rapporteres der i gennemsnit omkring 100 ulykker årligt i forbindelse med el-installationer. Sikkerheden ved gas er dermed markant højere, hvilket er endnu en grund til at vælge naturgas. Oplever du imidlertid en utæthed i forbindelse med din naturgasinstallation, så bør du af sikkerhedsmæssige årsager tage følgende forholdsregler.

  • Luft ud. Åben døre og vinduer.
  • Luk for hovedhanen
  • Undgå rygning eller anden form for åben ild
  • Tænd og sluk ikke for elektriske installationer, som kan give gnister
  • Forlad ejendommen

Professionel og kompetent rådgivning indenfor naturgas

Leon Petersen er den største naturgasinstallatør for Hovedstadsregionens Naturgas, HMN, og har over 13.000 gasservicekunder i hele Storkøbenhavn. Med mere end 50 års erfaring i både naturgasinstallationer og gasservice,  har vi stor viden på området, og vi garanterer dig derfor høj kvalitet for pengene. Vi tilbyder dig altså hurtig og professionel service efter dit behov. Endvidere giver vi dig 5 års garanti på vores gaskedler, hvilket er 3 år mere, end du får mange andre steder. Du kan altså være helt tryg ved os som naturgasinstallatør. Desuden stræber vi altid efter at være de bedste, til det vi laver, uanset hvilken opgave det er, vi skal udføre.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du generelle spørgsmål til naturgas, kontakt os da på telefon 4373 4100. Du kan også udfylde kontaktformularen til nederst til højre, så ringer vi dig op. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig.

Tilkaldeperioder

Læs mere om vores tilkaldeperioder.

Serviceaftale

Download vores betingelser for serviceaftale her (PDF): Betingelser for serviceaftale

Brands