Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit energiprojekt skal realiseres.

Kontakt Leon Petersen Åbningstider:
Telefon: 4373 4100 Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Vagttelefon: 2268 0153 Fredag: kl. 07.30–15.00
Vagttelefon gælder fra 1/10 til 30/4

Installation af naturgas i København

Når du skal skifte til naturgas, så lad os klare installationen. Vi tilbyder dig komplette løsninger og gode priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos Leon Petersen bruger vi nemlig kun de bedste materialer. Så skal du overgå til naturgas, eller skal du have udskiftet din gamle gaskedel, så lad os hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til netop dit behov.

 • ^Største naturgasinstallatør for Andel Energi
 • ^50 års erfaring i både naturgasinstallationer og gasservice
 • ^ 5 års garanti på nye gaskedler

  Professionel og kompetent rådgivning inden for naturgas

  Leon Petersen er den største naturgasinstallatør for Andel Energi, og har over 9.000 gasservicekunder i hele Storkøbenhavn. Med mere end 50 års erfaring i både naturgasinstallationer og gasservice, har vi stor viden på området, og vi garanterer dig derfor høj kvalitet for pengene. Vi tilbyder dig altså hurtig og professionel service efter dit behov. Endvidere giver vi dig 5 års garanti på vores gaskedler, hvilket er 3 år mere, end du får mange andre steder. Du kan altså være helt tryg ved os som naturgasinstallatør. Desuden stræber vi altid efter at være de bedste, til det vi laver, uanset hvilken opgave det er, vi skal udføre.

  Installation af naturgas I københavn og omegn

  Få 5 års garanti på naturgaskedel og en serviceaftale med i købet.

  Med et abonnement på en serviceaftale hos Leon Petersen, er du altid sikret mod driftstop. Vores erfarne servicemontører kan altid kontaktes, også udenfor den normale åbningstid. Dermed er du altid sikret at dit naturgasanlæg fungerer optimalt. Vi tilbyder vores kunder 5 års garanti på nye gaskedler, selvom vi kun er forpligtet til at give 2 års garanti. Det gør vi, fordi vi har meget stor tiltro til de produkter og naturgas brands vi benytter, samtidig med at vi via mange års erfaring med installation af naturgas, kan garantere at vi udfører arbejdet korrekt første gang.

  Leon Petersen tilbyder naturgasinstallation i København og hele omegn.

  Få ro i maven med en serviceaftale hos Leon Petersen

  Vi tilbyder dig service udover det sædvanlige. Hos os får du et service abonnement, så du altid kan være sikker på, at din naturgaskedel fungerer økonomisk rigtigt og driftssikkert. Skulle det ske at du oplever uventede driftsstop, så rykker vores erfarne servicemontører ud hurtigst muligt, endda også udenfor normal arbejdstid. Vi tilbyder dig altså hurtig og professionel service, efter dit behov.

  • ^Få hurtig hjælp, hvis du oplever problemer med dit gasfyr
  • ^Installation, service og udskiftning af gaskedler
  • ^Kan kontaktes også uden for normale åbningstider

  Få 5 års garanti på naturgaskedel og en serviceaftale med i købet

  Vi tilbyder vores kunder 5 års garanti på nye gaskedler, selvom vi kun er forpligtet til at give 2 års garanti. Det gør vi, fordi vi har meget stor tiltro til de produkter og naturgas brands vi benytter, samtidig med at vi via mange års erfaring med installation af naturgas, kan garantere at vi udfører arbejdet korrekt første gang.

  $

  Læs mere om vores tilkaldeperioder

  $

  Læs vores ‘Betingelser’ for serviceaftale

  Sikkerhed ved naturgas

  Gasulykker er yderst sjældne, netop fordi gasudslip meget hurtigt kan lugtes. Antallet af rapporterede ulykker ligger derfor også meget lavt, nemlig på 2-3 pr. 100.000 naturgasinstallation. Til sammenligning rapporteres der i gennemsnit omkring 100 ulykker årligt i forbindelse med el-installationer. Sikkerheden ved gas er dermed markant højere, hvilket er endnu en grund til at vælge naturgas. Oplever du imidlertid en utæthed i forbindelse med din naturgasinstallation, så bør du af sikkerhedsmæssige årsager tage følgende forholdsregler.

  Luft ud. Åben døre og vinduer

  Luk for hovedhanen

  Undgå rygning eller anden form for åben ild

  Tænd og sluk ikke for elektriske installationer, som kan give gnister

  Forlad ejendommen

   Hvad er naturgas?

   Naturgas er fællesbetegnelsen for den gas, der findes i undergrunden. Overordnet består naturgas af metan. Stoffet stammer fra plante- og dyrerester, der er efter millioner af år, er blevet omdannet til det stof vi i dag kender som gas, og som vi bruger til både opvarmning, madlavning og tøjvask. Som rent stof er naturgas usynligt, ugiftigt og lugtfrit, men for at kunne opdage eventuelle utætheder, og dermed gasudslip har man tilsat stoffet odorant, hvilket er det, der giver naturgas dens karakteristiske lugt.

   Ønsker du et uforpligtende tilbud, eller har du generelle spørgsmål til naturgas, kontakt os da på telefon 4373 4100. Du kan også udfylde kontaktformularen – klik her. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig.

   4373 4100

   [email protected]