Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit energiprojekt skal realiseres.

Kontakt Leon Petersen Åbningstider:
Telefon: 4373 4100 Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Vagttelefon: 2268 0153 Fredag: kl. 07.30–15.00
Vagttelefon gælder fra 1/10 til 30/4

Luft til vand-varmepumpe

Varmepumpen kører på et grønnere kølemiddel, som er med til at sikre en høj ydeevne fra varmepumpen. Vaillant varmepumper giver dig den nyeste teknologi indenfor varmekilder, og samtidig er den ekstremt effektiv. Derfor har vi hos VVS-installatør Leon Peterson valgt at montere og installere lige netop dette mærke, for at kunne levere de bedste produkter til vores kunder.

Få leveret og monteret din nye varmepumpe af vvs-installatør Leon Petersen

Hos VVS-installatør Leon Peterson leverer og monterer vi luft til vand-varmepumper i Hellerup og Københavnsområdet for vores kunder, både til private og erhverv.

Vi monterer varmepumper af mærket Vaillant. Vaillant varmepumper er en rigtig god løsning og en af de bedre modeller på markedet, da den er særdeles effektiv, meget lydsvag, både udenfor og inde i huset, og den har et højt niveau af komfort og brugervenlighed.

  Hvad er varmepumper?

  Helt generelt tager varmepumper energi fra en kilde udenfor huset, enten fra jorden eller fra luften, og bruger den til at opvarme huset med. Varmepumper bruger strøm fra elnettet, men er
  stadig langt mere bæredygtige end mange andre løsninger, som kul- og oliefyr.

  Der findes tre forskellige slags varmepumper: Jordvarme (også kaldet væske til vand), som bruger den varme, der er i det øverste lag i jorden. Varmen fra jorden ledes til varmepumpe gennem en slange med væske, der er gravet ned. Varmepumpen omdanner varmen til energi til bygningens varmeinstallationer.

  Luft til vand-varmpumpe har en udendørs blæser og udnytter den varme, der er i luften, både indendørs og udendørs, til at omdanne varmen til energi til husets varmeinstallationer, præcis som
  med jordvarmen.

  Luft til luft-varmepumpen bruger luften udefra og blæser det ind i huset, der opvarmes. Her genanvendes udsugningsluften, som hjælper indblæsningsluften med at komme ind i huset, og
  den er dermed også meget energibesparende.

  Fordelen ved luft til vand-varmepumper

  • ^Særdeles økonomisk fordelagtig, hvis huset har vandbåren gulvvarme
  • ^Mange penge at spare på at udskifte det gamle olie- eller gasfyr
  • ^Bedre for den grønne omstilling
  • ^Ingen lugtgener fra fyrrummet
  • ^Meget nem at betjene og bruge for både store og små
  • ^Utroligt driftssikker og kræver meget lidt vedligehold udover et årligt eftersyn

  Hvordan er lovgivningen omkring varmepumper?

  Hvis du ønsker at opsætte en luftbaseret varmepumpe, kan du gøre det uden tilladelse fra kommunen.

  Skal du derimod have nedgravet jordvarmeanlæg, skal kommunen godkende byggeriet. Her kan du få hjælp af en montør til at lave ansøgningen. Derudover skal den varmepumpe, du vælger at installere, leve op til kravene om effekt, som et angivet i bygningsreglementet, samt sikkerheds- og miljøkrav.

  Skal du have installeret en ny varmepumpe? Kontakt os her

  Hos VVS-Installatør Leon Petersen hjælper vi med levering, montering og installation af din nye varmepumpe, så du er godt kørende med dine varmeinstallationer.

  Har du flere spørgsmål vedrørende varmepumper, så tøv ikke med at kontakte os. Ring på tlf. 4373 4100 eller send os en mail på [email protected].

  Hvad siger vores kunder om varmepumper?

  4373 4100

  [email protected]