Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
Ring i dag:
4373 4100

Badeværelse – find inspiration

Går du med drømme om et nyt badeværelse? Hos Leon Petersen kan den drøm blive til virkelighed. Men inden du springer ud i det, er det vigtigt, at du har gjort dit forarbejde. 

Kom godt fra start

Totalentreprise
Renovering
Inspiration/Showroom
Planlægning

1. Lad Leon Petersen stå for en badeværelse totalentreprise

Hos Leon Petersen tilbyder vi totalentrepriser af badeværelser, så du kan få dine badeværelsesdrømme opfyldt. Vi tilbyder at stå for hele processen, så du i trygge omgivelser kan se, hvordan projektet skrider planmæssigt frem. Det vil sige, at vi varetager alt lige fra etablering, renovering og udskiftning af badeværelse i København og omegn.

Totalrenovering af badeværelse A til Z

Nedenfor kan du se processen når du skal have lavet badeværelse af Leon Petersen. Der er ingen skjulte gebyrer, eller ekstrabetalinger. Når vi aftaler en pris, er det den pris det kommer til at koste.

1. Book et møde via ”book møde” formular
2. Du bliver ringet op, og vi får en snak om hvad opgaven går ud på, og aftaler endelig tidspunkt for møde hos en af indretningskonsulenterne her i butikken på Baldershøj 1, Ishøj
3. Ved første møde her, medbringes målskitse samt billeder af rummet. Vi snakker om ønsker og behov og kigger rundt i butikken.
4. Vi mødes igen og du bliver præsenteret for indretnings forslag og gennemgang af tilbud. Vores tilbud består af alle* håndværker entrepriser samt pris på inventar.
5. I får besøg af projektleder hjemme hos jer som kigger forhold igennem og laver kontrol måling.
6. Nu er kontrakt klar til underskrift.
7. Tidsplan bliver udarbejdet, du modtager et eksemplar (det tager ca. 6-7 uger at renovere et badeværelse)
8. Der laves en afleveringsforretning når vi er færdige med dit nye lækre badeværelse.

*VVS, murer, elektriker, tømrer og maler indgår alle i renovering af badeværelser – hos Leon Petersen får du ingen overraskelser. Den pris vi aftaler på mødet, er det det kommer til at koste.

Hos os får du en professionel sparringspartner i forbindelse med totalentreprisen, der yder et effektivt og professionelt stykke arbejde.

Læs mere om vores totalentreprise

2. Vi guider dig igennem renovering af badeværelset

Hos Leon Petersen ved vi, hvor stor betydning planlægning og effektiv håndtering af uforudsete problemer har for renoveringsprocessen. Vi kan tilbyde at stå for din badeværelsesrenovering, så du kan være garanteret et veludført resultat.

Vi sørger for at sætte os godt ind i dine behov, hvad enten det er i forhold til budget, materialer, indretning, funktionalitet og andre elementer. Med en god løbende dialog sørger vi for at guide dig igennem renoveringen, så du er velinformeret.

Ved renovering af badeværelser trækker vi på vores mange års erfaring, som gør, at vi kommer med de bedste løsninger på de problematikker, der måtte opstå undervejs.

Læs vores guide om badeværelse renovering Prøv vores prisberegner her

3. Få inspiration til dit nye badeværelse

I Ishøj nær København råder vi over et mere end 900 m2 fyldt med inspiration til dit nye badeværelse. I vores showroom og butik kan du komme og se materialer, indretningsmuligheder og føle kvaliteten på egen hånd.

I vores showroom og butik finder du kompletopsatte badeværelser, så du kan få inspiration til, hvordan du ønsker, at dit nye badeværelse skal tage sig ud. Kom og få en snak med en af vores kompetente rådgivere, der altid står klar til at byde dig varmt velkommen.

Læs mere om vores showroom Badeværelser leveret af Leon Petersen

4. Sørg for at planlægge din badeværelsesrenovering

Uden en badeværelses plan kommer man hurtigt til at betale dyre ekstraomkostninger for et rum, der i forvejen er det dyreste i boligen at renovere. Det er vigtigt at vide præcis, hvordan man ønsker at sit nye badeværelse skal se ud efter renoveringen.

Hos Leon Petersen prioriterer vi et tæt samarbejde med dig og sørger for at udarbejde en badeværelses plan. Herefter undersøger vi de forskellige elementer af planen for at kunne planlægge efter realiteten som f.eks. hvornår materialer bliver leveret, eller hvilket budget vi skal holde os inden for.

Læs mere om planlægning

5. Kender du prisen på et nyt badeværelse?

Prisen på dit nye badeværelse afhænger naturligvis af materialer, kvadratmeter og meget andet. I renoveringsprocesser kan man risikere, at man sparer de forkerte steder. Hos Leon Petersen sikrer vi, at alle arbejdsopgaver bliver udført af autoriserede håndværkere.

Uden brug af de rigtige materialer og fagfolk kan du nemlig risikere, at du ender med at betale dyre domme for udbedring. Ønsker du en kompetent samarbejdspartner, der tilbyder attraktive priser på kvalitetssikret håndværkerarbejde – så kan du med fordel kontakte Leon Petersen.

Prøv vores prisberegner her

Besøg vores showroom og butik

Leon Petersen A/S
Baldershøj 1
2635 Ishøj

Du finder vores showroom tæt på motorvejen i Ishøj.

Telefon: 4373 4100

Åbningstider:
Mandag kl. 10-17
Tirsdag kl. 10-17
Onsdag kl. 10-17
Torsdag kl. 10-17
Fredag kl. 10-17
Lørdag kl. 9-13

Brands