Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
Ring i dag:
4373 4100

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

50 års erfaring med udskiftning og renovering af badeværelser i København og omegn

Leon Petersen hjælper dig med alt i forbindelse med dit nye badeværelse!

Går du med drømme om et nyt badeværelse? Hos Leon Petersen kan den drøm blive til virkelighed. Det eneste du skal gøre er at tage en snak med vores personale omkring dine ønsker og behov, så kan vi sammen sammensætte dit drømme badeværelse, og du vil modtage en samlet pris for hele projektet.

Showroom

Sjællands største Showroom

Besøg Sjællands største showroom og find inspiration til dit nye badeværelse. Vi har mere end 100 møbel-opstillinger og udstillinger af alle typer badeværelser.

Bad

Kendte mærker, høj kvalitet

Vi forhandler alle de kendte mærker og udelukkende produkter af høj kvalitet. Samtidig betyder vores meget store udvalg, at vi kan tilbyde produkter i alle prisklasser.

VVS

Professionel vejledning

Vores erfarne rådgivere guider dig igennem de mange muligheder, altid med baggrund i dine behov og krav. Vi tilbyder også 3D tegning af dit nye badeværelse.

Lad Leon Petersen stå for en totalløsning til dit badeværelse

Vi står for alt lige fra udformning af tegninger, levering af materialer og badeværelsemøbler, renovering og udbedring af kloakrør og vandrør m.m., samt den endelige montering af badeværelset.

Ved at lade Leon Petersen stå for en totalentreprise på dit badeværelse, er du sikret at dit nye badeværelse er i de bedste hænder, samt at du får et garanteret professionelt finish. Samtidig behøver du ikke bekymre dig omkring din egen tid, vi står for det hele!

Kom ind og få inspiration i Sjællands største showroom med badeværelser

Mangler du inspiration til dit nye baderum, så har vi Sjællands største showroom med udstilling af badeværelser og badeværelsemøbler. Her er der med garanti noget for enhver smag, og vi kan samtidig hjælpe dig med alle aspekter i forbindelse med dit nye baderum. Så hvis du ikke vil samle og montere selv, kan vi naturligvis også stå for det.

Bestil et uforpligtende møde om en badeværelse totalløsning

Du kan altid få professionel rådgivning og vejledning hos Leon Petersen, når du besøger vores store udstilling af badeværelsemøbler og badeværelseudstyr. Vores fagligt dygtige personale står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål. De vil også kunne vejlede dig om hvilken løsning der er smartest at vælge for dig, hvis du står overfor at skulle have et nyt badeværelse.Hos Leon Petersen kan du få lavet en 3D tegning over dit nye badeværelse, så er du sikker på at du vælger den rigtige løsning. Kom forbi vores store udstilling og få en snak med vores personale om en totalløsning for dit badeværelse, du kan desuden med fordel booke en tid til et møde her på siden på forhånd.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands