Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit energiprojekt skal realiseres.

Kontakt Leon Petersen Åbningstider:
Telefon: 4373 4100 Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Vagttelefon: 2268 0153 Fredag: kl. 07.30–15.00
Vagttelefon gælder fra 1/10 til 30/4

Hvad er energioptimering?

Virksomheder og private bliver i stigende grad bevidste om at udføre energioptimering. Når man energioptimerer, udskifter man udstyr og apparater, der ikke længere er tidssvarende. Det gør man med det formål at nedsætte energiforbruget og dermed reducere energiomkostningerne.

Hos Leon Petersen er vi med på den grønne bølge og hjælper vores kunder med at foretage grønne omstillinger. Her giver vi dig et indblik i fordelene ved energioptimering, samt hvordan du kan energioptimere.

Energioptimering giver effektive energiløsninger

Energioptimering handler ganske enkelt om at spare på energien. I ældre bebyggelse med dårlig isolering, gamle vinduer og døre samt ældre varmeanlæg er der som regel mange muligheder for at energioptimere.

Det er vigtigt at se energioptimering som en investering. For selv om energiforbedrende løsninger kan forekomme som store udgifter til at begynde med, skal man huske på, at de hurtigt tjener sig ind. Det, du sparer på din varmeregning, finansierer ganske enkelt din investering, i mange tilfælde.

Det kan betale sig at energioptimere

En af de helt store fordele ved at energioptimere dit hus er, at der er store besparelser at hente. Det er dyrt at opvarme et hus, hvis varmen blot siver ud gennem utætheder og dårlige døre og vinduer. Med energioptimering sikrer du, at varmen forbliver inden døre, så du skal bruge færre penge på at holde varmen.

  Sådan foretager du energioptimering af dit hus

  Er du træt af dyre varmeregninger? Vil du nedsætte dine energiomkostninger? Og ønsker du samtidig et grønnere alternativ? Så er der god grund til at energioptimere dit hus. Når du energioptimerer, nedbringer du dit energiforbrug. Det sker ved at udskifte udstyr og forbedre eksisterende forhold med effektive energiløsninger.

  Energioptimering

  Der findes mange forskellige måder at energioptimere på. Du kan foretage efterisolering, udskifte vinduer og døre og installere en varmepumpe. Ønsker du hjælp til at foretage en energioptimering, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at foretage energioptimering af dit hjem eller din virksomhed.

  Efterisoler gulve, vægge, loft og tag

  Et godt sted at starte, når du skal energioptimere dit hus, er ved at foretage efterisolering fra gulv til loft. Varmen fra din bolig holdes nemlig ikke kun inde af væggene i din bolig, men også af gulvet, loftet og taget. Jo bedre din bolig holder på varmen, desto lavere er dit energiforbrug.

  Udskift vinduer med lavenergivinduer

  Vinduerne i din bolig er et af de steder, hvor varmen siver nemmest ud. Vil du energioptimere dit hus, er det derfor også en god idé at undersøge dine vinduer. Bor du i et ældre hus, er der stor risiko for utætheder, og derfor kan du med fordel udskifte til lavenergivinduer. Dét reducerer dit energiforbrug.

  Udskift din varmekilde

  Varmekilden i dit hus er også ofte et af de steder, hvor du med fordel kan energioptimere.

  4373 4100

  [email protected]