Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Hvad er energioptimering?

Virksomheder og private bliver i stigende grad bevidste om at udføre energioptimering. Når man energioptimerer, udskifter man udstyr og apparater, der ikke længere er tidssvarende. Det gør man med det formål at nedsætte energiforbruget og dermed reducere energiomkostningerne.

Hos Leon Petersen er vi med på den grønne bølge og hjælper vores kunder med at foretage grønne omstillinger. Her giver vi dig et indblik i fordelene ved energioptimering, samt hvordan du kan energioptimere.

Energioptimering giver effektive energiløsninger

Energioptimering handler ganske enkelt om at spare på energien. I ældre bebyggelse med dårlig isolering, gamle vinduer og døre samt ældre varmeanlæg er der som regel mange muligheder for at energioptimere.

Det er vigtigt at se energioptimering som en investering. For selv om energiforbedrende løsninger kan forekomme som store udgifter til at begynde med, skal man huske på, at de hurtigt tjener sig ind. Det, du sparer på din varmeregning, finansierer ganske enkelt din investering, i mange tilfælde.

3 fordele ved at energioptimere

  • Du sparer penge.
  • Du forøger din ejendoms værdi.
  • Du udleder mindre CO2.

Energioptimering

Der findes mange forskellige måder at energioptimere på. Du kan foretage efterisolering, udskifte vinduer og døre og installere en varmepumpe.

Ønsker du hjælp til at foretage en energioptimering, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at foretage energioptimering af dit hjem eller din virksomhed.

Sådan foretager du energioptimering af dit hus

Er du træt af dyre varmeregninger? Vil du nedsætte dine energiomkostninger? Og ønsker du samtidig et grønnere alternativ? Så er der god grund til at energioptimere dit hus.

Når du energioptimerer, nedbringer du dit energiforbrug. Det sker ved at udskifte udstyr og forbedre eksisterende forhold med effektive energiløsninger.

Gode råd til energioptimering

  • Efterisoler gulve, vægge, loft og tag

Et godt sted at starte, når du skal energioptimere dit hus, er ved at foretage efterisolering fra gulv til loft. Varmen fra din bolig holdes nemlig ikke kun inde af væggene i din bolig, men også af gulvet, loftet og taget. Jo bedre din bolig holder på varmen, desto lavere er dit energiforbrug.

  • Udskift vinduer med lavenergivinduer

Vinduerne i din bolig er et af de steder, hvor varmen siver nemmest ud. Vil du energioptimere dit hus, er det derfor også en god idé at undersøge dine vinduer. Bor du i et ældre hus, er der stor risiko for utætheder, og derfor kan du med fordel udskifte til lavenergivinduer. Dét reducerer dit energiforbrug.

  • Udskift din varmekilde

Varmekilden i dit hus er også ofte et af de steder, hvor du med fordel kan energioptimere.

Det kan betale sig at energioptimere

En af de helt store fordele ved at energioptimere dit hus er, at der er store besparelser at hente. Det er dyrt at opvarme et hus, hvis varmen blot siver ud gennem utætheder og dårlige døre og vinduer. Med energioptimering sikrer du, at varmen forbliver inden døre, så du skal bruge færre penge på at holde varmen.

Brands