Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

VVS-service i København og omegn

Hos Leon Petersen har vi autoriserede VVS-installatøre, der kan hjælpe dig, hvis du skal have foretaget en VVS-installation af en autoriseret VVS-installation – hvilket ved mange VVS-opgaver er en nødvendighed i forhold til forsikringer.. Udover at tilbyde design til alskens badeværelser, tømrerarbejde i forbindelse med energioptimering og køkken, naturgasinstallation og kloakservice, er vi især stolte af, at vi tilbyder professionel hjælp ved en VVS-installatør.

vvsarbejde

Alt VVS udføres

Uanset om det drejer sig om indkøb og montering af nyt blandingsbatteri eller det drejer sig om en større ombygning af badeværelset, er vi klar til at tage os af opgaven.

Det indbefatter også kloakering og rørføring frem til huset. En veluddannet og specialiseret medarbejderstab er kundens garanti for at opgaven løses på betryggende vis og med den helt ajourførte viden på området.

doegnservice

VVS service

Hvis en eventuel skade kræver assistance fra andre håndværkere, kan vi ligeledes tilbyde at fritage kunden for det administrative arbejde, der ligger i at styre og koordinere hele sagen.

vejledning

Kompetent rådgivning

Nyt toilet og badeværelse kræver grundige overvejelser. Hvad er lovligt? Og hvornår dækker forsikringen ikke? Alting skal være udført efter de gældende retningslinjer.

Med os har du en samarbejdspartner, der er fortrolig med gældende lovgivning for baderum. Ingen ubehagelige oplevelser ligger og venter forude.

Vores VVS-installatør rykker ud, både hvis du skal have en stor eller lille opgave udført, og hvis der opstår et akut problem, er vores VVS-installatør også på pletten. Hvis der opstår en VVS-skade, der kræver akut hjælp fra en VVS-installatør, tilbyder vi akut VVS-service i vores åbningstider året rundt.

Få besøg af en kompetent og fleksibel VVS-installatør

Med Leon Petersen får du en dygtig og dedikeret VVS-installatør, der følger opgaven helt til dørs. Vores VVS-installatør kan klare selv de største og tidskrævende opgaver, og selvfølgelig også de mindre. Du kan derudover få hjælp af vores VVS-installatør indenfor stort set alle felter, der har noget med VVS-installation at gøre. Du kan altså få vores VVS-installatør til at stå for alt lige fra planlægning, indkøb af forskellige materialer, montering, involvering af andre typer af håndværkere og alle de administrative udfordringer, som kan virke uoverskuelige for alle andre end en faglært VVS-installatør.

Derudover har vores VVS-installatør styr på alle de forskellige love og regler, der er forbundet med en VVS-installation. VVS-installatøren sørger derfor for, at disse overholdes til punkt og prikke, og vores VVS-installatør sørger naturligvis for at rådgive og vejlede dig under hele forløbet, så I er sikret et godt resultat. I nært samarbejde med vores VVS-installatør, kan I sammen sørge for, at dit nye badeværelse lever op til alle krav som stilles til et baderum.

Få besøg af vores VVS-installatør i København og omegn

Ingen opgave er for stor eller lille til vores kompetente VVS-installatør, og han kan besøge dig hvor som helst i København og Omegn.

Vores VVS-installatør kan blandt andet besøge dig i:

København, Frederiksberg, Albertslund, Amager, Bagsværd, Ballerup, Brøndby, Brønshøj, Charlottenlund, Dragør, Gentofte, Glostrup, Greve, Hedehusene, Hellerup, Herlev, Holte, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Køge, Lyngby, Nærum, Nørrebro, Roskilde, Rødovre, Smørum, Solrød, Sydhavn, Taastrup, Tårnby, Valby, Vallensbæk, Vanløse, Vesterbro og Østerbro. Vores VVS-installatør vil hellere end gerne hjælpe med alt hvad han kan, så du skal ikke være bange for at ringe til os!

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands