Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Professionel VVS-service i København og omegn

Hos Leon Petersen har vi autoriserede VVS-installatøre, der kan hjælpe dig, hvis du skal have foretaget en VVS-installation af en autoriseret VVS-installation – hvilket ved mange VVS-opgaver er en nødvendighed i forhold til forsikringer.. Udover at tilbyde design til alskens badeværelser, tømrerarbejde i forbindelse med energioptimering og køkken, naturgasinstallation og kloakservice, er vi især stolte af, at vi tilbyder professionel hjælp ved en VVS-installatør.

vvsarbejde

Alt VVS udføres

Uanset om det drejer sig om indkøb og montering af nyt blandingsbatteri eller det drejer sig om en større ombygning af badeværelset, er vi klar til at tage os af opgaven.

Det indbefatter også kloakering og rørføring frem til huset. En veluddannet og specialiseret medarbejderstab er kundens garanti for at opgaven løses på betryggende vis og med den helt ajourførte viden på området.

doegnservice

VVS service

Hvis en eventuel skade kræver assistance fra andre håndværkere, kan vi ligeledes tilbyde at fritage kunden for det administrative arbejde, der ligger i at styre og koordinere hele sagen.

vejledning

Kompetent rådgivning

Nyt toilet og badeværelse kræver grundige overvejelser. Hvad er lovligt? Og hvornår dækker forsikringen ikke? Alting skal være udført efter de gældende retningslinier.

Med os har du en samarbejdspartner, der er fortrolig med gældende lovgivning for baderum. Ingen ubehagelige oplevelser ligger og venter forude.

Vores VVS-installatør rykker ud, både hvis du skal have en stor eller lille opgave udført, og hvis der opstår et akut problem, er vores VVS-installatør også på pletten. Hvis der opstår en VVS-skade, der kræver akut hjælp fra en VVS-installatør, tilbyder vi akut VVS-service i vores åbningstider året rundt.

Få besøg af en kompetent og fleksibel VVS-installatør

Med Leon Petersen får du en dygtig og dedikeret VVS-installatør, der følger opgaven helt til dørs. Vores VVS-installatør kan klare selv de største og tidskrævende opgaver, og selvfølgelig også de mindre. Du kan derudover få hjælp af vores VVS-installatør indenfor stort set alle felter, der har noget med VVS-installation at gøre. Du kan altså få vores VVS-installatør til at stå for alt lige fra planlægning, indkøb af forskellige materialer, montering, involvering af andre typer af håndværkere og alle de administrative udfordringer, som kan virke uoverskuelige for alle andre end en faglært VVS-installatør.

Derudover har vores VVS-installatør styr på alle de forskellige love og regler, der er forbundet med en VVS-installation. VVS-installatøren sørger derfor for, at disse overholdes til punkt og prikke, og vores VVS-installatør sørger naturligvis for at rådgive og vejlede dig under hele forløbet, så I er sikret et godt resultat. I nært samarbejde med vores VVS-installatør, kan I sammen sørge for, at dit nye badeværelse lever op til alle krav som stilles til et baderum.

Få besøg af vores VVS-installatør i København og omegn

Ingen opgave er for stor eller lille til vores kompetente VVS-installatør, og han kan besøge dig hvor som helst i København og Omegn.

Vores VVS-installatør kan blandt andet besøge dig i:

København, Frederiksberg, Albertslund, Amager, Bagsværd, Ballerup, Brøndby, Brønshøj, Charlottenlund, Dragør, Gentofte, Glostrup, Greve, Hedehusene, Hellerup, Herlev, Holte, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Køge, Lyngby, Nærum, Nørrebro, Roskilde, Rødovre, Smørum, Solrød, Sydhavn, Taastrup, Tårnby, Valby, Vallensbæk, Vanløse, Vesterbro og Østerbro. Vores VVS-installatør vil hellere end gerne hjælpe med alt hvad han kan, så du skal ikke være bange for at ringe til os!

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands