Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit energiprojekt skal realiseres.

Kontakt Leon Petersen Åbningstider:
Telefon: 4373 4100 Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Vagttelefon: 2268 0153 Fredag: kl. 07.30–15.00
Vagttelefon gælder fra 1/10 til 30/4

VVS-service

Hos Leon Petersen er VVS mere end blot en service, det er vores ekspertise. Vi udfører professionelle VVS-opgaver, fra installation og vedligeholdelse til reparationer. Vores dedikerede hold sikrer, at dit hjem eller virksomhed har pålidelige VVS-løsninger, der fungerer problemfrit.

"

VVS-service i København og omegn

Hos Leon Petersen har vi autoriserede VVS-installatører, der kan hjælpe dig, hvis du skal have foretaget en VVS-installation af en autoriseret VVS-installation – hvilket ved mange VVS-opgaver er en nødvendighed i forhold til forsikringer.

Udover at tilbyde design til alskens badeværelser, tømrerarbejde i forbindelse med energioptimering og køkken, naturgasinstallation og kloakservice, er vi især stolte af, at vi tilbyder professionel hjælp ved en VVS-installatør.

Ingen opgave er for stor eller lille til vores kompetente VVS-installatør, og han kan besøge dig hvor som helst i København og Omegn.

^

Alt VVS udføres

Uanset om det drejer sig om indkøb og montering af nyt blandingsbatteri eller det drejer sig om en større ombygning af badeværelset, er vi klar til at tage os af opgaven.

^

Akut VVS Service

Hvis en eventuel skade kræver assistance fra andre håndværkere, kan vi ligeledes tilbyde at fritage kunden for det administrative arbejde, der ligger i at styre og koordinere hele sagen.

Få besøg af en kompetent og fleksibel VVS-installatør

Vores VVS-installatør rykker ud, både hvis du skal have en stor eller lille opgave udført, og hvis der opstår et akut problem, er vores VVS-installatør også på pletten. Hvis der opstår en VVS-skade, der kræver akut hjælp fra en VVS-installatør, tilbyder vi akut VVS-service i vores åbningstider året rundt.

Med Leon Petersen får du en dygtig og dedikeret VVS-installatør, der følger opgaven helt til dørs. Vores VVS-installatør kan klare selv de største og tidskrævende opgaver, og selvfølgelig også de mindre. Du kan derudover få hjælp af vores VVS-installatør indenfor stort set alle felter, der har noget med VVS-installation at gøre.

Du kan altså få vores VVS-installatør til at stå for alt lige fra planlægning, indkøb af forskellige materialer, montering, involvering af andre typer af håndværkere og alle de administrative udfordringer, som kan virke uoverskuelige for alle andre end en faglært VVS-installatør.

Derudover har vores VVS-installatør styr på alle de forskellige love og regler, der er forbundet med en VVS-installation. VVS-installatøren sørger derfor for, at disse overholdes til punkt og prikke, og vores VVS-installatør sørger naturligvis for at rådgive og vejlede dig under hele forløbet, så I er sikret et godt resultat.

I nært samarbejde med vores VVS-installatør, kan I sammen sørge for, at dit nye badeværelse lever op til alle krav som stilles til et baderum.

Kompetent rådgivning

Nyt toilet og badeværelse kræver grundige overvejelser. Hvad er lovligt? Og hvornår dækker forsikringen ikke? Alting skal være udført efter de gældende retningslinjer.

Med os har du en samarbejdspartner, der er fortrolig med gældende lovgivning for baderum. Ingen ubehagelige oplevelser ligger og venter forude.

4373 4100

[email protected]