Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Brands

Badeværelsesbrands du kan stole på

Hos Leon Petersen finder du udelukkende kvalitetsvarer inden for badeværelsesindretning. Vi forhandler kun anerkendte mærkevarer, og det gør vi, fordi vi vil sende alle vores kunder hjem med et lækkert produkt, som vi ved vil tilføre dem funktionalitet og livskvalitet. Uanset om du vil gennemrenovere hele badeværelset eller blot finde en ny håndklædetørrer, har vi, hvad du leder efter.

Du kan finde disse brands i vores showroom. Her kan du med kyndig hjælp fra vores indretningskonsulenter blive guidet gennem de forskellige stilarter og forhåbentlig komme et skridt tættere på at finde dit drømmebadeværelse.

Læs mere om vores store sortiment og bliv klogere på, hvilket mærke, der matcher dig bedst.

Med Aqua Danmark får du et kalkfrit hjem, og hvem ønsker ikke det? Det får du gennem et småt og smart blødgøringsanlæg, der giver dig og din husholdning utallige fordele. Ved at installere et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark kan du nu bruge din tid på noget langt sjovere end at skrubbe vask, spejl og bruser fri for kalk.
Søger du lækre baderumsmøbler i dansk design? Så er Dansani et godt sted at kigge. Her er produkter til enhver smag og pengepung, så uanset hvilken stil, du gerne vil have dit badeværelse skal afspejle, har Dansani et godt bud på dette.
Hvis målet er et badeværelse, hvor kvaliteten af de lækre designs skal kunne ses på hver kvadratmeter, går man ikke galt med Duravit. De har mere end 200 år på bagen og kan fange enhver tidsånd. Alt sammen med hjælp fra store designere, heriblandt Phillippe Starck.
Grohe er en af verdens største producenter af sanitetsartikler. Det tyske mærke går ikke ned på kvalitet, hvilket specielt kan ses på de smukke og populære badeværelsesamaturer. Produkterne er elegante og stilrene.
Med utallige designpriser bag sig og lige så mange højt respekterede designere i tegnestuerne, er Hansgrohe et mærke, du ikke bliver skuffet over. Deres Axor amaturlinje er blandt andet et godt eksempel på det gode design. Amaturlinjen, og de mange farvemuligheder den kommer i, viser de gode muligheder mærket skaber for at producere et personligt og unikt badeværelse.
Dette svenske innovative mærke giver lækre badeværelsesløsninger med unikke detaljer, såsom toiletter, der er vandbesparende. Tag et ekstra minut til at se på porcelænet, da kvaliteten af dette er, hvad IFÖ gør bedst.
Hvis man skal have den ultimative badeværelsesoplevelse, skal man ikke gå ned på lækre detaljer, og det skal KRISS nok hjælpe med. Dette danske mærke producerer lækre kvalitetsudgaver af diverse badeværelsestilbehør. De er blandt andet kendt for deres kæmpe udvalg af lækre håndklædetørrere. Dem kan du se, hvis du besøger vores butik. Kom ned og tag et kig!
Du troede nok ikke, at toiletsæder kunne gøre spændende. Men den opgave har det danske Pressalit klaret. Pressalit producerer lækre toiletsæder i utallige farver og nuancer. Besøg vores butik og se, om dit toilet kunne bruge lidt farve!
Det er svært at gøre afløb sexet, men Unidrain kommer tæt på. De har skabt en ny standard for afløb og har skabt smarte og elegante afløbsløsninger til badeværelset. Deres kreativitet og vision kommer også til udtryk idet de var den første virksomhed i verden til at introducere linjeafløbet, der lægges langs væggen.
Villeroy & Boch sætter standarden højt, når det kommer til badeværelsesmøbler- og tilbehør. Den høje kvalitet i deres designs er gennemgående i mærket, og vores personale står klar i vores showroom til at finde det helt rigtige til dig.
Vola er et dansk designmærke, som for mange år siden indgik i et samarbejde med selveste Arne Jacobsen. Hans design lever i den grad stadig videre i de lækre produkter, og det gør Volas tidsløse og modstandsdygtige badeværelsestilbehør til noget helt særligt.
Vaillant er stærke leverandører i naturgasfyr og naturgaskedler, og de kommer i mange former. Det er både godt for regningen og miljøet at varme huset op med naturgas, så det kan kun anbefales.
Ønsker du at dit toilet lige skal kunne det ekstra, er TOTO svaret. De producerer ægte japanske skylletoiletter, dusch toiletter og bidet toiletter. Hvis du indretter dit badeværelse med et toilet fra TOTO, er du sikker på at hygiejnen er i top. De har blandt andet et specielt stavdysesystem, der automatisk bliver rengjort før og efter brug grundet den helt særlige antibakterielle silikonelegering. Vi har hele deres sortiment i butikken, så kom forbi og se, hvordan fremtidens toiletter ser ud.
Her finder du danskproducerede snedkermøbler med lækkert nordisk look. Størrelsen på møblerne er lette at tilpasse til lige præcis dit badeværelse. Træmøbler er fantastiske til et badeværelse, da de tilfører en vis varme til rummet. Kom ned i vores showroom og oplev de smukke træmøbler.
Geberit er en schweizisk producent, der tager VVS-tilbehør uhyrligt seriøst. Deres produkter er moderne og højteknologiske og kommer i smukke designs. Vi har et bredt udvalg af varer fra Geberit, og specielt deres berøringsfri armaturer er et kig værd.
Strømberg er en klasse for sig. Deres badekar kan i den grad pifte et trist badeværelse op med deres stoiske tilstedeværelse og stilrene look. Strømberg producerer tilmed fritstående badekar, så de kan placeres mere centralt i rummet og få den opmærksomhed, de fortjener.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands