Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit energiprojekt skal realiseres.

Kontakt Leon Petersen Åbningstider:
Telefon: 4373 4100 Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Vagttelefon: 2268 0153 Fredag: kl. 07.30–15.00
Vagttelefon gælder fra 1/10 til 30/4

Aqua Danmark – en smart løsning til et kalkfrit hjem

Med Aqua Danmark får du et kalkfrit hjem, og hvem ønsker ikke det? Det får du gennem et småt og smart blødgøringsanlæg, der giver dig og din husholdning utallige fordele. Ved at installere et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark kan du nu bruge din tid på noget langt sjovere end at skrubbe vask, spejl og bruser fri for kalk.

Moderne teknologi til vandbehandling

Leyco SOFT 9 er et kompakt og moderne blødgøringsanlæg, der passer særligt godt til den lille familie, der har et stort behov for blødt vand. Dette anlæg er beregnet til at kunne give blødt vand til 5 personer. Leyco SOFT-serien er den perfekte løsning til reducering af hårdhedsgraden i vandet. Kombinationen af det unikke design og det luksuriøse udstyr, er et stort gennembrud inden for behandling af vand. Anlægget er nemt at installere for din vvs’er, og der medfølger flexslanger samt by-pass til anlægget, som vil spare din vvs’er masser af tid.

Fordele ved et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark:

^

Smart regenerering
Regenereringstidspunktet kan stilles til nat tider eller ønsket tidspunkt.

^

Smart saltrenser
Er ikke afhængig af dyre salt tabletter. Bruger begrænset salt.

^

Smart bypass & flexslanger
Bypass ventil og flexslanger, samt hårdhedskit er inkluderet.

^

Smart design
Modellen er kompakt og kræver kun gulvplads på 32 x 37 cm.

^

Smart installation
Let at tilslutte da overløbsslangen sidder højt.

Leyco SOFT har med sit innovative design, gjort det endnu nemmere for private at få blødt vand i hanerne. Serien af Leyco SOFT har det mest moderne og innovative udstyr, der sammen med det enkle og stilrene design giver et blødgøringsanlæg i højeste kvalitet. Den specielle mikroprocessor-teknologi og den patenterede højpræstationventil-teknologi gør dette anlæg til noget særligt.

Fordele ved et kalkfrit hjem

Et kalkfrit hjem er et mere energivenligt hjem. Med kalkfrit vand i hanerne kan du spare på el- og varmeregningen, og det vurderes, at du kan spare helt op til 30 %. En investering i et blødgøringsanlæg giver hurtigt mening, når man kigger på de mange energibesparelser, og samtidig er det rigtig godt for miljøet. Et blødgøringsanlæg giver dig kalkfrit vand i hele hjemmet, hvilket medfører store besparelser på en lang række områder i hverdagen. Det er blot at læne sig tilbage og nyde alle de økonomiske fordele, som det silkebløde vand i hanerne giver dig og din familie.

Dine fordele med blødt vand i hjemmet:

  • ^ Fliser og overflader vil skinne og forblive rene uden besværlig rengøring.
  • ^ Tøj, sengetøj og håndklæder vil holde sig lækkert og blødt helt uden brug af skyllemiddel.
  • ^ Kaffemaskiner og elkedler holder helt op til tre til fire gange længere end normalt.
  • ^ Farverne på dit tøj holder meget længere, og det bliver ikke slidt så hurtigt.
  • ^ Slip for dyre reparationsomkostninger og få forlængede levetider på alle dine installationer, hvidevarer og husholdningsmaskiner.

Hvordan virker et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark

Et blødgøringsanlæg er en form for vandfilter, der fjerner kalken i vandet, som er det, der gør vandet hårdt.

Uden kalk i vandet får du silkeblødt vand i alle hanerne i hjemmet.

Anlægget installeres lige efter vandmålerne direkte på vandrørene, så det bløde vand kommer ud i hele huset. Det vil blandt andet betyde mindre rengøring, besparelser på energiforbruget, længere levetid for køkkenmaskinerne og blødere hud og tekstiler.

Blødgøringsanlægget benytter sig af innovative teknikker til at afkalke vandet. Helt præcist er det ionbytning, der får vandet til at gå fra at været hårdt til at være blødt. Det er en spændende proces, som du kan blive lidt klogere på her. Når vandet kommet igennem systemet, vil ioner fra kalk og magnesium, der er positiv ladede, bytte plads med natrium-ioner. Kalk-ionerne vil blive tilbage, mens natriumionerne vil binde sig til vandet. På den måde går vandet fra at være hårdt til at blive blødt. Det får altså på en måde trukket kalken ud af sig, som bliver byttet ud med natrium i stedet for.

Tilbage til oversigten over brands

4373 4100

[email protected]