Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • vvs_slide1
 • naturgas_slide3
 • vvs_slide2

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

VVS-installation i København og omegn

4373 4100

Autoriseret VVS-installatør

Leon Petersen udfører alle former for installation af VVS. Vi klarer alt fra de helt små opgaver, til større og tidskrævende projekter. Vi kan således stå for alt lige fra planlægning, indkøb af materialer, montering, involvering af andre håndværkere samt alle de administrative udfordringer.

Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Vores dygtige og autoriserede VVS personale sørger for at dine opgaver bliver løst i højeste kvalitet. Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring i form af rådgivning, samtidig med at vores priser på VVS-installation er yderst konkurrencedygtige.

Installation af VVS i Hovedstadsområdet

Har du brug for VVS-installation i København eller omegn, så kontakt Leon Petersen i dag på tlf. 4373 4100, eller via kontaktformularen her på siden. Så kan vi kigge på hvilke opgaver du har brug for hjælp til, og du vil modtage et uforpligtende tilbud.

Professionel VVS-installation af autoriseret VVS montør

Leon Petersen udfører alle typer af VVS-installation, lige fra mindre installationer som en udskiftning af en radiator ventil, til en større og mere omfattende installation af VVS som en udskiftning af et badeværelse. Vi hjælper både private, offentlige og erhvervskunder med deres VVS-opgaver, og vi benytter altid en autoriseret VVS-montør fra vores dygtige personale.

Dermed er vores kunder sikret at VVS-arbejdet udføres korrekt, samtidig med at det udføres i meget høj kvalitet. Da der i forbindelse med mange former for VVS-installationer er en række love og regler der altid skal overholdes, kan vi tilbyde vores kunder professionel rådgivning og vejledning i forbindelse med deres opgaver. Med os som samarbejdspartner er du således sikret at dit nye badeværelse f.eks., lever op til alle krav der stilles til et baderum.

Billig installation af VVS – høj kvalitet

Hos Leon Petersen vil du altid få en konkurrencedygtig pris på dit VVS-arbejde, men samtidig bliver alle opgaver udført i højeste kvalitet. Således lever en VVS-installation udført af os altid op til alle lover og regler inden for det pågældende område, samtidig med at vi yder en hurtig og grundig service.

Vi kan klare alle VVS-opgaver for dig, og ved større projekter kan vi også ordne planlægningen og alt det administrative. Vi kan ligeledes sørge for at inddrage andre håndværkere til projekter, hvis dette er påkrævet. Dette gør at vores kunder ikke behøver at bekymre sig om deres VVS-installation, og trygt kan overlade alle detaljerne til os.

VVS-installation i København og omegn

Vi udfører alle former for VVS-installation i København og omegn. Ingen opgave er for stor eller for lille for os, så kontakt os i dag på tlf. 4373 4100, eller via kontaktformularen her på siden. Så kan vi sammen kigge på hvilken type VVS-installation du skal have hjælp til. Vores dygtige og kompetente personale kan give gode råd og vejlede dig igennem dit projekt, eller vi kan også klare hele dit VVS-projekt fra planlægning til installation for dig.

Leon Petersen tilbyder bl.a. hjælp til VVS i København, Albertslund, Amager, Bagsværd, Ballerup, Brøndby, Brøndby Strand, Brønshøj, Charlottenlund, Dragør, Dyssegård, Frederiksberg, Gentofte, Glostrup, Greve, Hedehusene, Hellerup, Herlev, Holte, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Karlslunde, Kastrup, Klampenborg, Kongens Lyngby, Køge, Lyngby, Måløv, Nærum, Nørrebro, Roskilde, Rungsted, Rungsted Kyst, Rødovre, Skodsborg, Skovlunde, Smørum, Solrød, Solrød Strand, Sundby, Sydhavn, Søborg, Taastrup, Tårnby, Valby, Vallensbæk, Vallensbæk Strand, Vanløse, Vesterbro, Vedbæk, Virum, Østerbro.

Åbningstider


Besøg Sjællands største showroom og butik

Besøg Sjællands største showroom og få inspiration til dit nye badeværelse i vores 750m2 store udstilling. Tag samtidig en snak med en af vores dygtige rådgivere og få kompetent råd og vejledning til dit næste projekt. Du kan booke en møde på forhånd her på siden

VVS service kun 30 min. fra København

Vi tilbyder akut VVS-service i vores åbningstider indenfor hele København og Stor København

Leon Petersen stifter af Leon Petersen

Leon Petersen delte ikke blot erhverv med sin far, de hed faktisk også begge to Leon. Hør hele den spændende historien bag grundlæggeren af Leon Petersen VVS A/S, naturligvis fortalt af Leon Petersen selv.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands