Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit energiprojekt skal realiseres.

Kontakt Leon Petersen Åbningstider:
Telefon: 4373 4100 Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Vagttelefon: 2268 0153 Fredag: kl. 07.30–15.00
Vagttelefon gælder fra 1/10 til 30/4

Autoriseret montering og servicering af VVS-installationer

Hos Leon Petersen har vi autoriserede VVS-installatøre, der kan hjælpe dig, hvis du skal have foretaget en VVS-installation af en autoriseret VVS-installation – hvilket ved mange VVS-opgaver er en nødvendighed i forhold til forsikringer. Udover at tilbyde design til alskens badeværelser, tømrerarbejde i forbindelse med energioptimering og køkken, naturgasinstallation og kloakservice, er vi især stolte af, at vi tilbyder professionel hjælp ved en VVS-installatør.

Vores VVS-installatør rykker ud, både hvis du skal have en stor eller lille opgave udført, og hvis der opstår et akut problem, er vores VVS-installatør også på pletten. Hvis der opstår en VVS-skade, der kræver akut hjælp fra en VVS-installatør, tilbyder vi akut VVS-service i vores åbningstider året rundt.

  Autoriseret VVS-installatør

  Vi udfører alle former for installation af VVS. Vi klarer alt fra de helt små opgaver, til større og tidskrævende projekter. Vi kan således stå for alt lige fra planlægning, indkøb af materialer, montering, involvering af andre håndværkere samt alle de administrative udfordringer.

  Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

  Vores dygtige og autoriserede VVS personale sørger for at dine opgaver bliver løst i højeste kvalitet. Vi deler gerne ud af vores mangeårige erfaring i form af rådgivning, samtidig med at vores priser på VVS-installation er yderst konkurrencedygtige.

  Installation af VVS i hovedstadsområdet

  Har du brug for VVS-installation i København eller omegn, så kontakt Leon Petersen i dag på tlf. 4373 4100, eller via kontaktformularen her på siden. Så kan vi kigge på hvilke opgaver du har brug for hjælp til, og du vil modtage et uforpligtende tilbud.

  VVS-montering og installation i københavn og omegn

  Vi udfører alle former for VVS-installation i København og omegn. Ingen opgave er for stor eller for lille for os. 

  Vores dygtige og kompetente personale kan give gode råd og vejlede dig igennem dit projekt, eller vi kan også klare hele dit VVS-projekt fra planlægning til installation for dig. Hos Leon Petersen prioriterer vi professionalisme og benytter kun autoriserede montører. Med vores mange års erfaring med VVS-installationer, kan vi rådgive dig om alt, også efter færdiggørelse af arbejdet. Vi går ikke, før alt er udført til perfektion, og alle opgaver uanset størrelse prioriteres lige højt.

  Vi er med i hele processen fra planlægning til det færdige resultat og hjælper også med administrative opgaver. Hos os står kunderne aldrig alene, og vi er altid til rådighed i København og omegn. Hos os er det vigtigt at kvaliteten er i højsædet, og derfor bruger vi kun de bedste materialer på markedet.

  Vi kender vigtigheden af, at VVS-arbejde bliver gjort ordentligt. Vores gode aftaler med leverandører gør samtidigt, at vi stadig kan levere produktet til konkurrencedygtige priser. Har du spørgsmål til montering eller pris så kontakt os på: 4373 4100.

  VVS-opgaver vi udfører:

  • ^Reparation og udskiftning af rør
  • ^Reparation og udskiftning af sanitet
  • ^Reparation af radiator
  • ^Udskiftning af radiator
  • ^Levering af blandingsbatterier
  • ^Montering af blandingsbatterier
  • ^Montering af gasfyr
  • ^Renovering af badeværelse
  • ^Konvertere fra én varmekilde til en ny
  • ^Ejendomsservice
  • ^Varetage totalentrepriser

  Professionel VVS-installation af autoriseret vvs montør

  Vi udfører alle typer af VVS-installation, lige fra mindre installationer som en udskiftning af en radiator ventil, til en større og mere omfattende installation af VVS som en udskiftning af et badeværelse.

  Vi hjælper både private, offentlige og erhvervskunder med deres VVS-opgaver, og vi benytter altid en autoriseret VVS-montør fra vores dygtige personale. Dermed er vores kunder sikret at VVS-arbejdet udføres korrekt, samtidig med at det udføres i meget høj kvalitet.

  Da der i forbindelse med mange former for VVS-installationer er en række love og regler der altid skal overholdes, kan vi tilbyde vores kunder professionel rådgivning og vejledning i forbindelse med deres opgaver. Med os som samarbejdspartner er du således sikret at dit nye badeværelse f.eks., lever op til alle krav der stilles til et baderum.

  Billig installation af VVS – høj kvalitet

  Hos Leon Petersen vil du altid få en konkurrencedygtig pris på dit VVS-arbejde, men samtidig bliver alle opgaver udført i højeste kvalitet. Således lever en VVS-installation udført af os altid op til alle lover og regler inden for det pågældende område, samtidig med at vi yder en hurtig og grundig service.

  Vi kan klare alle VVS-opgaver for dig, og ved større projekter kan vi også ordne planlægningen og alt det administrative.

  Vi kan ligeledes sørge for at inddrage andre håndværkere til projekter, hvis dette er påkrævet. Dette gør at vores kunder ikke behøver at bekymre sig om deres VVS-installation, og trygt kan overlade alle detaljerne til os.

  Hvorfor vælge en professionel VVS-montør?

  Ved at du vælger en autoriseret montør, sikrer du dig, at alle installationer i dit hus inden for el, vand, afløb, gas og kloak udføres korrekt med hensyn til din sikkerhed, sundhed og til miljøet. Sikkerhedsstyrelsen administrerer autorisationerne inden for el, VVS og kloak og sikrer at montører følger alle autorisationskravene.

  Hos Leon Petersen har vi kun montører, der er autoriserede og kan påtage sig enhver VVS-opgave på lovlig vis med sikkerheden i højsædet. Ved at vælge en autoriseret montør slipper du for ubehagelige overraskelser. Dårligt håndværk udarbejdet af amatører kan være både skadeligt og ende med at koste dig rigtig mange penge i det lange løb.

  Vores montører yder samtidig en høj professionel service, og vil rigtig gerne være behjælpelig med at få dine projekter færdiggjort på bedste vis. Vi bidrager gerne med råd og hjælper dig i hele processen, så du sikrer dig, at dit projekt kommer sikkert i mål.

  Ting du må montere selv:

  Generelt anbefaler vi ikke, at ikke-autoriserede laver VVS-arbejde, men der er ting du gerne må montere selv.

  Det er små ting såsom:

  • Vandhane
  • Blandingsbatteri
  • Afbrydere

  Du kan også selv skifte bruseren, hvis den har en stophane.

  Derudover er det muligt at skifte toilettet, men det er vigtigt, at det passer i størrelsen og spin, og at der ligeledes er en stophane.

  Radiatorer kan også skiftes uden autorisation, men hvis der er tale om fjernvarme, kan der være lokale bestemmelser, og du skal derfor tale med dit forsyningsselskab først.

  Du kan også installere vandbaseret gulvvarme, men du må ikke røre el-gulvvarme.

  Med mindre du har meget erfaring på området, anbefaler vi ikke, at du laver VVS-arbejde uden assistance hos autoriserede fagfolk, der har ekspertise og kan hjælpe dig, da det kan være meget omfattende og ikke mindst risikofyldt.

  Ting du IKKE må installere selv:

  Her er projekter, du ALDRIG må lave selv:

  • Nye installationer i din bolig
  • Alt hvad, der omhandler gasinstallationer
  • Alle indgreb i den faste, eksisterende vand- og afløbsinstallation i boligen

  Skal du have lavet noget på disse områder, er det ekstra vigtigt, at du bruger en montør, der er autoriseret og specialist på området både for din sikkerheds skyld og for at undgå enorme skader i hjemmet. Læs bl.a. fortsat, hvad der kan gå galt ved forkerte installationer.

  Risici ved at lave VVS-installationer selv

  Der er adskillige eksempler på VVS-projekter, der er endt galt, fordi håndværkeren har været uautoriseret. Det er derfor meget vigtigt at overveje grundigt, om det kan betale sig at få en montør til at lave Denne type håndværk for dig og undgå ubehagelige overraskelse. Det er både små fejl til katastrofale ulykker, der har endt med både at være farlige og meget omkostningsrige. Nogle eksempler på skader er:
  • ^Vandskade hos boligejere, hos naboer og i boligkomplekser ved forkert brug af materialer eller ved fejlinstallation
  • ^Skoldning ved forkert installation af varmeanlæg
  • ^ Forurening af drikkevand og afgivelse af bly og cadmium pga. brug af komponenter uden VA-godkendelse
  • ^ Eksplosioner og afgivelse af giftige kulilte-gasser ved forkert installation af gasfyr

  4373 4100

  [email protected]