Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit energiprojekt skal realiseres.

Kontakt Leon Petersen Åbningstider:
Telefon: 4373 4100 Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Vagttelefon: 2268 0153 Fredag: kl. 07.30–15.00
Vagttelefon gælder fra 1/10 til 30/4

Hvad koster VVS-arbejde?

Vand, ventilation og sanitet – er de arbejdsopgaver, som VVS installatører er kompetente i at udføre. Og der er god grund til at få foretaget professionelt VVS arbejde frem for at give sig i kast med opgaverne selv. For selvom det kan være fristende at spare lidt penge ved selv at trække i arbejdstøjet, så sikrer det solide håndværk og kvaliteten i professionelt VVS arbejde, at du slipper for både uforudsete udgifter og efterfølgende omkostningsfulde skader.

  Har du brug for akut VVS hjælp?

  Der er mange ting du selv kan bestemme inden for VVS arbejde, men akutte skader er ikke en af dem.

  Sprængte vandrør, skader på kloak eller andre VVS relaterede problemer kommer sjældent belejligt. Derfor er det guld værd at have Leon Petersen ved hånden, da vi tilbyder akut VVS-service indenfor vores åbningstider, således at du aldrig står alene, når uheldet rammer. Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser for VVS arbejde, kan du kontakte os døgnet rundt.

  Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på VVS arbejde

  Vores VVS installatører har en fast timepris, og denne stiger i takt med at vi bevæger os uden for normal arbejdstid, i weekender og på helligdage. Det koster også et mindre beløb at få sendt en servicevogn ud, men ikke desto mindre er det et vigtigt led i udførelse af professionel VVS-service. Din købsproces hos os er kendetegnet ved en nøje planlagt betalingsoversigt, og du vil kun blive opkrævet betaling for allerede udført arbejde – aldrig forudbetaling.

  $

  Læs om hvorfor du skal vælge en professionel VVS-montør

  $

  Læs om hvilke VVS-opgaver vi tilbyder

  4373 4100

  [email protected]