Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Duravit – badeværelsesdesign af højeste kvalitet

Køb Duravit produkter til dit badeværelse – besøg vores showroom.

Duravit – Tysk design og kvalitet

Duravit en en stor tysk badeværelsesproducent der producerer badeværelser i smagfuldt design, kombineret med klassisk tysk effektivitet og kvalitet.

Duravit er kendt for at samarbejde med store og anerkendte designere, hvilket afspejler sig i de ofte tidløse badeværelsesprodukter de producerer. Samtidig producerer virksomheden også hypermoderne badeværelser der indeholder alle moderne og teknologiske badeværelseskomponenter. Så om du er til den klassiske 1930 serie, der har mere end 80 år på bagen, eller til et hypermoderne badeværelse med alle tænkelige teknologiske hjælpemidler, så har Duravit en badeværelses løsning der passer til din smag.

Bliv imponeret af vores flotte Duravit udstilling

Hvis du mangler inspiration til dit badeværelse, kan du ikke undgå at blive imponeret i vores kæmpe showroom, hvor vores Duravit badeværelser naturligvis også er udstillet.

Duravit har lavet utallige prisvindende badeværelsesserier og produkter, der har høstet anerkendelse indenfor kvalitet og design. Der er med garanti også et Duravit badeværelse der passer lige ind i dit hjem, så besøg vores store badeværelse udstilling og få inspiration til dit badeværelse.

Få skræddersyet et Duravit badeværelse der passer til dit hjem

Har du brug for hjælp til at forestille dig dit nye badeværelse, eller har du brug for rådgivning eller inspiration, så kom forbi vores showroom og få en snak med en af vores professionelle rådgivere.

Vi har stor ekspertise i at rådgive om, og sammensætte badeværelses løsninger så de passer ind i hjemmet. Vi kan også lave en 3D tegning så du kan se hvordan et Duravit badeværelse vil passe ind i dit eget hjem. Kig forbi vores store showroom og få en snak med en af vores rådgivere, eller book et møde på forhånd her på siden.

Brands