Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Duravit – badeværelsesdesign af højeste kvalitet

Køb Duravit produkter til dit badeværelse – besøg vores showroom.

Duravit – Tysk design og kvalitet

Duravit en en stor tysk badeværelsesproducent der producerer badeværelser i smagfuldt design, kombineret med klassisk tysk effektivitet og kvalitet.

Duravit er kendt for at samarbejde med store og anerkendte designere, hvilket afspejler sig i de ofte tidløse badeværelsesprodukter de producerer. Samtidig producerer virksomheden også hypermoderne badeværelser der indeholder alle moderne og teknologiske badeværelseskomponenter. Så om du er til den klassiske 1930 serie, der har mere end 80 år på bagen, eller til et hypermoderne badeværelse med alle tænkelige teknologiske hjælpemidler, så har Duravit en badeværelses løsning der passer til din smag.

Bliv imponeret af vores flotte Duravit udstilling

Hvis du mangler inspiration til dit badeværelse, kan du ikke undgå at blive imponeret i vores kæmpe showroom, hvor vores Duravit badeværelser naturligvis også er udstillet.

Duravit har lavet utallige prisvindende badeværelsesserier og produkter, der har høstet anerkendelse indenfor kvalitet og design. Der er med garanti også et Duravit badeværelse der passer lige ind i dit hjem, så besøg vores store badeværelse udstilling og få inspiration til dit badeværelse.

Få skræddersyet et Duravit badeværelse der passer til dit hjem

Har du brug for hjælp til at forestille dig dit nye badeværelse, eller har du brug for rådgivning eller inspiration, så kom forbi vores showroom og få en snak med en af vores professionelle rådgivere.

Vi har stor ekspertise i at rådgive om, og sammensætte badeværelses løsninger så de passer ind i hjemmet. Vi kan også lave en 3D tegning så du kan se hvordan et Duravit badeværelse vil passe ind i dit eget hjem. Kig forbi vores store showroom og få en snak med en af vores rådgivere, eller book et møde på forhånd her på siden.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands