Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Geberit

Køb Geberit produkter til dit badeværelse – besøg vores showroom.

Geberit – schweizisk kvalitet med bæredygtighed i fokus

Som den førende producent inden for sanitetsteknologi i Europa har Geberit sine anbefalinger i orden. Geberit satser på innovation og miljøvenlighed og er derfor en sand pionér i udviklingen af nye, bæredygtige sanitets- og rørledningssystemer. Geberits stilrene design er kendetegnet ved bløde former og næsten usynlige systemer, der stadig er nogle af de mest funktionelle og driftssikre på markedet. Derved passer brandets produkter både ind i nye bygninger lige såvel som i renoveringsprojekter.
Geberits produktsortiment involverer blandt andet:
• Installationssystemer
• Cisterner og trykknapper
• Sanitet
• Møbler til badeværelse
• Douchetoiletter

Geberit Aquaclean – En kombination af praktik, design og miljøvenlighed

Geberit Aquaclean er et douchetoilet, der kombinerer komfort, design og bæredygtighed i én samlet løsning. Geberits umiskendelige kvalitet og lækre design opleves tydeligt, og douchetoilettet giver en behagelig oplevelse af naturlig toilethygiejne med bare et enkelt tryk. Geberit bæredygtige design er naturligvis også integreret i deres Aquaclean-modeller. Derfor får du et douchetoilet baseret på en innovativ teknologi, som sørger for at udnytte ressourcer bedst muligt uden at gå på kompromis med brugerens oplevelse.
Geberit Aquaclean har en nem installation og er en passende løsning til alle boligløsninger, hvor det enkle design nemt falder ind. Douchetoilettet fra Geberit tillader en grundig rengøring og har brugerens komfort sat i højsædet.

Vi er eksperter i Geberit – Få rådgivning og hjælp hos os

Når du besøger vores showroom med badeværelser, kan du ligeledes modtage gode råd og vejledning om Geberits produkter, samt hvilke løsninger der bedst vil matche dine ønsker og behov. Vores kompetente personale står klar til at besvare dine spørgsmål, og de hjælper gerne med at finde inspiration til dit nye badeværelse.
Hos Leon Petersen tilbyder vi et stort udvalg af Geberits produkter, så du kan få flotte integrerede løsninger til dit nye badeværelse. Vi og vores autoriserede teknikere hjælper dig gerne med både installation og montering af dine nye sanitets- og møbelløsninger. Vi hjælper dig med at sammensætte skræddersyede løsninger, så du kan få det badeværelse, du drømmer om. Besøg os i vores 900m2 showroom, eller ring til os på telefon 43 73 41 00 og få svar på dine spørgsmål.

Geberit

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands