Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Geberit

Køb Geberit produkter til dit badeværelse – Besøg vores showroom.

Geberit – kvalitets tilbehør til badeværelse

Geberit er en stor schweizisk producent af højteknologiske produkter og systemer til VVS-branchen. Virksomheden er i dag markedsførende producent inden for produkter som afløbssystemer og forsyningssystemer, installationssystemer samt cisterner og skyllesystemer.

Geberit kombinerer smarte teknologiske løsninger med elegante designs, og er et mærke du bør overveje hvis du er på udkig efter nyt VVS-tilbehør.

Bliv inspireret af vores Geberit udstilling

Du kan se Geberits mange forskellige badeværelseprodukter i vores 750m2 store udstilling med badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør. Vi har for eksempel et stort udvalg af Geberit berøringsfri armaturer, cisterner og cisternemoduler, vandlåse og andet tilbehør til badeværelset.

Du kan også opleve Geberit AquaClean, som er et douche toilet eller bidet toilet, der benytter en skyllefunktion med et enkelt tryk på en knap efter toiletbesøget.

Få professionel rådgivning og vejledning

Når du besøger vores badeværelse udstilling kan du samtidig få gode råd og vejledning om Geberits produkter af vores kompetente personale. De står klar til at hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål, og via flere års erfaring kan de også hjælpe dig med at finde inspiration til dit badeværelse.

Du kan få en snak med vores personale, imens du besøger vores udstilling, og du kan også booke et møde på forhånd her på siden.

Geberit – Højkvalitets Produkt

Geberit er en schweizisk virksomhed fra 1874. Gerberit-gruppen er den førende producent indenfor sanitetsteknologi i Europa. Virksomheden satser på innovation og er pioner for udviklingen af nye bæredygtige sanitetssystemer og rørledningssystemer.

Geberits produkter er designet til at passe ind i nye bygninger samt til brug i renoverings- og moderniseringsprojekter. Produktserierne tæller installationssystemer, cisterner og mekanismer, vandhaner, skylleventiler, douchetoiletter, forsyningssystemer og afløb.

Man kan regne med, at sanitetsprodukter, der bær mærket Geberit, har en høj standard og funktionel kvalitet. De bliver udviklet til at være yderst miljøvenlige, holdbare og innovative. Det er derfor godt at gå efter mærket Geberit, når du vælger badeværelsesløsninger.

Et Geberit system er næsten usynligt, men det er nogle af de mest funktionelle systemer, du kan få. Under overfladen gemmer sig et yderst driftsikkert og slidstærk system, hvilket gør, at det kan holde i rigtig mange år.

Miljøvenligt produkt

Produktudviklingsafdelingen i Geberit arbejder hver dag for at udvikle og forbedre installations- og rørsystemer, så de hele tiden besidder den nyeste teknologi. Derfor har virksomheden også opnået international status for at udmærke sig i sin produktkategori. Koncernen står bag udviklingen af en lang række banebrydende produkter med et stort fokus på bæredygtighed og miljø.

Det har resulteret i, at gruppen har høstet meget ros og en lang række priser som blandt andet en 1. plads inden for bæredygtighedsklassificering udført af Inrate for forretningsmagasinet Bilanz i 2013. Derudover fik Geberit på en international liste en samlet 10. plads blandt de 100 mest bæredygtige virksomheder i verden i 2010.

Geberits systemer er udviklet, så de er ekstra effektive og skånsomme for miljøet. De helt specielle metoder gør det muligt at få den maksimale ydelse ud af begrænsede mængder af vand. Producentens produkter er med til at sætte standarden for, hvor meget man kan spare på vandressourcerne. Cisterne indeholder vandbesparende ombygningssæt, der gør, at du får et yderst vandbesparende toilet.

Design

Geberits produkter er skabt i et stilrent design, der matcher ethvert moderne badeværelse. Systemerne er integreret i produkterne og er i mange tilfælde usynlige for slutbrugeren. De smarte og funktionelle løsninger er praktiske, og det diskrete look gør, at dit badeværelse kommer til at se enkelt og stilrent ud.

Således fås WC-systemerne med usynlige indbygningscisterner, som skaber mere plads i badeværelset med et elegant udseende. Badeværelset kommer til at virke mere rummeligt, samtidigt med, at at det ser flot og enkelt ud.

Brusesystemerne hos Geberit er ligeledes kendetegnet ved et enkelt og flot design. Derudover har bruseløsningerne høj afløbsydelse på grund af den helt unikke hydraulisk optimerede afløbsteknik. Et kompliceret vægafløb har flyttet afløbet fra gulvet af brusenichen til væggen. Denne smarte løsning gør det nemmere både at gøre det rent og montere det.

Geberit

Geberit har også sanitetsprodukter til håndvaske. Der er montageelementer til både lette og tunge bygningskonstruktioner, og vandlåsene fås som både udvendige eller indvendige installationer med høje afløbsydelser. Armaturene fra Geberits er udstyret med et elektronisk system, der gør vaskene berøringsfrie, hvilket forbedrer hygiejnen på dit badeværelse.

Geberits afløbsgarniture til badekar og indløb fås i forskellige dimensioner og farver, så de passer til dit badeværelse. De bliver produceres i farver som alpin-hvid, matforkromet eller forgyldt, som er typiske farver for sanitetsarmature. Dette betyder, at de vil passe ind i langt de fleste badeværelser, og de kan nemt kombineres med andre badeartikler. De synlige kombonenter er samtidigt lavet, så afløbsarmaturerne i bruser og bad matcher.

De smarte badekar styres med specielle trykknapper. Det har et lækkert design, der åbner og lukker for afløbsgarnituren med et enkelt tryk og er derfor nemmere at betjene og samtidigt mere komfortabelt. Den flade profil i knappemekanismen gør, at karret har en ultraglat indre overflade, hvilket øger brugerglæden betydeligt.

Levering og installering

Hos Leon Petersen har vi et stort udvalg af Geberits produkter og vi tilbyder også mange forskellige badeværelsesløsninger. Vi har et bredt udvalg af sanitetssystemer fra den schweiziske virksomhed, som kan indgå som en integreret smart løsning til dit badeværelse.

Med et produkt fra Geberit får du et produkt med funktionelt høj kvalitet, der har en utrolig lang levetid, samt et flot og enkelt design. Hos Leon Petersen leverer og installerer vi gerne sanitets- og rørledningssystemer for dig, ydermere, så har vi autoriserede teknikere, der kan hjælpe med at finde de rigtige løsninger til dit badeværelse. Vi kan sikre at du får et badeværelse, der passer til dine behov og ønsker, og vores fagteknikere kan hjælpe med at skræddersy en løsning, der passer perfekt til dig.

Hvis du vil vide mere om Geberit eller vores andre produkter, er du meget velkommen til at kontakte os på 4373 4100. Her kan du få yderligere rådgivning og svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have. Du kan også besøge vores 750 m2 showroom, hvor du kan se vores brede udvalg af Geberits produkter foruden produkter fra vores andre leverandører. Her kan du også få lavet en 3D tegning, der illustrerer dit nye badeværelse eller få en snak med vores autoriserede teknikere.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands