Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Geberit

Køb Geberit produkter til dit badeværelse – besøg vores showroom.

Geberit – schweizisk kvalitet med bæredygtighed i fokus

Som den førende producent inden for sanitetsteknologi i Europa har Geberit sine anbefalinger i orden. Geberit satser på innovation og miljøvenlighed og er derfor en sand pionér i udviklingen af nye, bæredygtige sanitets- og rørledningssystemer. Geberits stilrene design er kendetegnet ved bløde former og næsten usynlige systemer, der stadig er nogle af de mest funktionelle og driftssikre på markedet. Derved passer brandets produkter både ind i nye bygninger lige såvel som i renoveringsprojekter.
Geberits produktsortiment involverer blandt andet:
• Installationssystemer
• Cisterner og trykknapper
• Sanitet
• Møbler til badeværelse
• Douchetoiletter

Geberit Aquaclean – En kombination af praktik, design og miljøvenlighed

Geberit Aquaclean er et douchetoilet, der kombinerer komfort, design og bæredygtighed i én samlet løsning. Geberits umiskendelige kvalitet og lækre design opleves tydeligt, og douchetoilettet giver en behagelig oplevelse af naturlig toilethygiejne med bare et enkelt tryk. Geberit bæredygtige design er naturligvis også integreret i deres Aquaclean-modeller. Derfor får du et douchetoilet baseret på en innovativ teknologi, som sørger for at udnytte ressourcer bedst muligt uden at gå på kompromis med brugerens oplevelse.
Geberit Aquaclean har en nem installation og er en passende løsning til alle boligløsninger, hvor det enkle design nemt falder ind. Douchetoilettet fra Geberit tillader en grundig rengøring og har brugerens komfort sat i højsædet.

Vi er eksperter i Geberit – Få rådgivning og hjælp hos os

Når du besøger vores showroom med badeværelser, kan du ligeledes modtage gode råd og vejledning om Geberits produkter, samt hvilke løsninger der bedst vil matche dine ønsker og behov. Vores kompetente personale står klar til at besvare dine spørgsmål, og de hjælper gerne med at finde inspiration til dit nye badeværelse.
Hos Leon Petersen tilbyder vi et stort udvalg af Geberits produkter, så du kan få flotte integrerede løsninger til dit nye badeværelse. Vi og vores autoriserede teknikere hjælper dig gerne med både installation og montering af dine nye sanitets- og møbelløsninger. Vi hjælper dig med at sammensætte skræddersyede løsninger, så du kan få det badeværelse, du drømmer om. Besøg os i vores 900m2 showroom, eller ring til os på telefon 43 73 41 00 og få svar på dine spørgsmål.

Geberit

Brands