Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Kriss badeværelsesprodukter

Køb Kriss produkter til dit badeværelse – Besøg vores showroom.

Kriss – stort udvalg af badeværelsestilbehør

Kriss er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere tilbehør til badeværelser. Mange af produkterne er af den slags, der lige sætter prikken over i’et i dit badeværelse.

Kriss producer for eksempel håndklæderadiatorer, el-håndklædevarmere, ventilatorer, brusere, smarte toiletsæder og meget mere, og der er med garanti et Kriss produkt der passer til din smag.

Få inspiration til dit badeværelse i vores store udstilling

Kom ind og oplev Kriss produkter i vores 750m2 store udstilling med badeværelser og badeværelsestilbehør. Her kan du se, røre og føle de mange smarte løsninger som Kriss tilbyder, og blive inspireret til dit eget baderum.

Oplev bl.a. Twin:Line, som er en smart løsning til især mindre badeværelser, der kombiner badekar og bruseniche i et. Bliv imponeret over hvor pladsbesparende og gennemtænkt en badeværelseløsning Twin:Line er.

Professionel rådgivning og vejledning om Kriss produkter

Vores professionelle personale har stor erfaring indenfor VVS og VVS-tilbehør og står klar til at rådgive og vejlede dig, når du besøger vores badeværelsesudstilling. De kan give dig gode råd omkring anvendelsesmuligheder, montering og andre relevante spørgsmål.

Du kan få en snak med vores autoriserede personale imens du går rundt i vores udstilling, og du kan også booke et møde her på siden på forhånd.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands