Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Kriss badeværelsesprodukter

Køb Kriss produkter til dit badeværelse – besøg vores showroom.

Kriss – stort udvalg af badeværelsestilbehør

Kriss er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere tilbehør til badeværelser. Mange af produkterne er af den slags, der lige sætter prikken over i’et i dit badeværelse.

Kriss producer for eksempel håndklæderadiatorer, el-håndklædevarmere, ventilatorer, brusere, smarte toiletsæder og meget mere, og der er med garanti et Kriss produkt der passer til din smag.

Få inspiration til dit badeværelse i vores store udstilling

Kom ind og oplev Kriss produkter i vores 750m2 store udstilling med badeværelser og badeværelsestilbehør. Her kan du se, røre og føle de mange smarte løsninger som Kriss tilbyder, og blive inspireret til dit eget baderum.

Oplev bl.a. Twin:Line, som er en smart løsning til især mindre badeværelser, der kombiner badekar og bruseniche i et. Bliv imponeret over hvor pladsbesparende og gennemtænkt en badeværelseløsning Twin:Line er.

Professionel rådgivning og vejledning om Kriss produkter

Vores professionelle personale har stor erfaring indenfor VVS og VVS-tilbehør og står klar til at rådgive og vejlede dig, når du besøger vores badeværelsesudstilling. De kan give dig gode råd omkring anvendelsesmuligheder, montering og andre relevante spørgsmål.

Du kan få en snak med vores autoriserede personale imens du går rundt i vores udstilling, og du kan også booke et møde her på siden på forhånd.

Brands