Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Kriss badeværelsesprodukter

Køb Kriss produkter til dit badeværelse – besøg vores showroom.

Kriss – stort udvalg af badeværelsestilbehør

Kriss er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere tilbehør til badeværelser. Mange af produkterne er af den slags, der lige sætter prikken over i’et i dit badeværelse.

Kriss producer for eksempel håndklæderadiatorer, el-håndklædevarmere, ventilatorer, brusere, smarte toiletsæder og meget mere, og der er med garanti et Kriss produkt der passer til din smag.

Få inspiration til dit badeværelse i vores store udstilling

Kom ind og oplev Kriss produkter i vores 750m2 store udstilling med badeværelser og badeværelsestilbehør. Her kan du se, røre og føle de mange smarte løsninger som Kriss tilbyder, og blive inspireret til dit eget baderum.

Oplev bl.a. Twin:Line, som er en smart løsning til især mindre badeværelser, der kombiner badekar og bruseniche i et. Bliv imponeret over hvor pladsbesparende og gennemtænkt en badeværelseløsning Twin:Line er.

Professionel rådgivning og vejledning om Kriss produkter

Vores professionelle personale har stor erfaring indenfor VVS og VVS-tilbehør og står klar til at rådgive og vejlede dig, når du besøger vores badeværelsesudstilling. De kan give dig gode råd omkring anvendelsesmuligheder, montering og andre relevante spørgsmål.

Du kan få en snak med vores autoriserede personale imens du går rundt i vores udstilling, og du kan også booke et møde her på siden på forhånd.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands