Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
  • naturgas_slide2
  • naturgas_slide1
  • naturgas_slide3

Naturgasinstallation

4373 4100

Installation, service og udskiftning af gaskedler

Varmer du dit hus op med el, eller benytter du et oliefyr, et gasfyr eller en gammel gaskedel, kan du spare mange penge på din varmeregning ved at få foretaget en naturgasinstallation.

5 års garanti på naturgaskedel og en serviceaftale med i købet

Vi tilbyder vores kunder 5 års garanti på nye gaskedler, selvom vi kun er forpligtet til at give 2 års garanti. Det gør vi, fordi vi har meget stor tiltro til de produkter og naturgas brands vi benytter, samtidig med at vi via mange års erfaring med installation af naturgas, kan garantere at vi udfører arbejdet korrekt første gang.

Installation af naturgas i København og omegn

Vi udfører naturgasinstallation i København og omegn. Kontakt os idag på tlf. 4373 4100, eller via kontaktformularen her på siden. Så kan vi sammen finde frem til den bedste løsning til dit hjem.

Naturgas installation

naturgasOpvarmning med naturgas er mere energieffektivt end opvarmning med for eksempel olie eller el, samtidig er det også en langt grønnere opvarmningsmetode. Ved opvarmning med naturgas udledes der således generelt 25 pct. mindre CO2 end med olie, og mellem 40-50 pct. mindre CO2 end ved opvarmning med el. Der er derfor ikke kun penge at spare ved at få foretaget en naturgasinstallation, det er også langt mere skånsomt for miljøet end andre fossile brændstoffer og el.

Med et abonnement på en serviceaftale hos Leon Petersen, er du altid sikret mod driftstop. Vores erfarne servicemontører kan altid kontaktes, også udenfor den normale åbningstid. Dermed er du altid sikret at dit naturgasanlæg fungerer optimalt.

Leon Petersen tilbyder naturgasinstallation i København og hele omegn.

Tilkaldeperioder

Læs mere om vores tilkaldeperioder.

Serviceaftale

Download vores betingelser for serviceaftale her (PDF): Betingelser for serviceaftale

Brands