Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Pressalit

Køb Pressalit produkter til dit badeværelse – Besøg vores showroom.

Pressalit – stort udvalg af toiletsæder og toiletbræt

Pressalit er en dansk producent der producerer toiletsæder, toiletbræt og andre produkter til badeværelset. Sæderne fås i mange forskellige varianter og primært i plast, men Pressalit har også hele 20 forskellige toiletbræt i træ.

Få inspiration til dit badeværelse i vores store udstilling

Med et Pressalit toiletsæde eller toiletbræt har du muligheden for at sætte kulør på dit wc. Virksomheden producerer ca. 100 forskellige toiletsæder, og de kan fås i utallige farver og nuancer. Kig forbi vores store udstilling og find inspiration til dit toilet.

Få rådgivning og vejledning om Pressalit toiletsæder

Du kan få rådgivning og vejledning om Pressalit produkter af vores uddannede personale, der har mange års erfaring i VVS-tilbehør. De kan svare dig på om et toiletsæde passer til lige netop dit toilet. Du kan få en snak med vores personale når du besøger vores udstilling, og du kan også booke et møde på forhånd her på siden.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands