Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Pressalit

Køb Pressalit produkter til dit badeværelse – Besøg vores showroom.

Pressalit – stort udvalg af toiletsæder og toiletbræt

Pressalit er en dansk producent der producerer toiletsæder, toiletbræt og andre produkter til badeværelset. Sæderne fås i mange forskellige varianter og primært i plast, men Pressalit har også hele 20 forskellige toiletbræt i træ.

Få inspiration til dit badeværelse i vores store udstilling

Med et Pressalit toiletsæde eller toiletbræt har du muligheden for at sætte kulør på dit wc. Virksomheden producerer ca. 100 forskellige toiletsæder, og de kan fås i utallige farver og nuancer. Kig forbi vores store udstilling og find inspiration til dit toilet.

Få rådgivning og vejledning om Pressalit toiletsæder

Du kan få rådgivning og vejledning om Pressalit produkter af vores uddannede personale, der har mange års erfaring i VVS-tilbehør. De kan svare dig på om et toiletsæde passer til lige netop dit toilet. Du kan få en snak med vores personale når du besøger vores udstilling, og du kan også booke et møde på forhånd her på siden.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands