Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Unidrain

Køb Unidrain produkter til dit badeværelse – Besøg vores showroom.

Unidrain – patenteret og banebrydende gulvafløb

Unidrain er et dansk firma der producer unikke og patenterede gulvafløb. Virksomheden fandt som de første i verden på at gå væk fra de traditionelle firkantede gulvafløb i midten af brusenichen, og introducerede i stedet linjeafløb, der er placeret helt op ad væggen. Dermed får man en langt mere vandtæt løsning, og minimerer risikoen for at få skader.

Få inspiration til dit badeværelse i vores store udstilling

Vi har Sjællands største udstilling af badeværelser og badeværelsestilbehør. Besøg vores udstilling, og bliv inspireret af de mange smarte og elegante løsninger som Unidrain byder på inden for afløb til bad, hjørneafløb og linjeafløb.

Få professionel rådgivning og vejledning om Unidrain løsninger

Vores kompetente personale står klar til at rådgive og vejlede dig om Unidrains gulvafløb produkter og løsninger. Du kan få en snak med personalet når du går rundt i vores udstilling, og du kan også booke et møde her på siden på forhånd.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands