Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Villeroy & Boch

Køb Villeroy og Boch produkter til dit badeværelse – besøg vores showroom

Villeroy og Boch – stort udvalg af badeværelsesmøbler

Leon Petersen fører et bredt udvalg af badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør fra den tyske producent Villeroy og Boch. Fælles for dem alle er den høje kvalitet samt de meget lækre designs.

Villeroy og Boch producerer bl.a. baderumsmøbler, toiletter, håndvaske, brusere, badekar, armaturer, bidet, urinal samt en masse andet badeværelsestilbehør. Der skulle derfor være et produkt der passer til lige netop dine behov.

Oplev Villeroy og Boch i vores store showroom

Leon Petersens lokaler i Ishøj er hjemsted for Sjællands største showroom med udstilling af møbler til badeværelser og tilbehør til badeværelser

Her kan du med garanti finde inspiration til dit eget baderum, og der er rigtig gode muligheder for at du finder Villeroy og Boch produkter i vores store udstilling af badeværelser, der lige passer til din smag.

Få professionel rådgivning og vejledning

Hos Leon Petersen kan du altid få professionel rådgivning og vejledning når du besøger vores showroom. Vores dygtige og erfarne personale står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, samt til at give dig inspiration til dit badeværelse.

Du kan få en snak med vores rådgivere om Villeroy og Boch og alle vores andre produkter, når du besøger os. Du kan også bestille en tid på forhånd her på siden.

Brands