Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Villeroy & Boch

Køb Villeroy og Boch produkter til dit badeværelse – Besøg vores showroom

Villeroy og Boch – stort udvalg af badeværelsesmøbler

Leon Petersen fører et bredt udvalg af badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør fra den tyske producent Villeroy og Boch. Fælles for dem alle er den høje kvalitet samt de meget lækre designs.

Villeroy og Boch producerer bl.a. baderumsmøbler, toiletter, håndvaske, brusere, badekar, armaturer, bidet, urinal samt en masse andet badeværelsestilbehør. Der skulle derfor være et produkt der passer til lige netop dine behov.

Oplev Villeroy og Boch i vores store showroom

Leon Petersens lokaler i Ishøj er hjemsted for Sjællands største showroom med udstilling af møbler til badeværelser og tilbehør til badeværelser

Her kan du med garanti finde inspiration til dit eget baderum, og der er rigtig gode muligheder for at du finder Villeroy og Boch produkter i vores store udstilling af badeværelser, der lige passer til din smag.

Få professionel rådgivning og vejledning

Hos Leon Petersen kan du altid få professionel rådgivning og vejledning når du besøger vores showroom. Vores dygtige og erfarne personale står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, samt til at give dig inspiration til dit badeværelse.

Du kan få en snak med vores rådgivere om Villeroy og Boch og alle vores andre produkter, når du besøger os. Du kan også bestille en tid på forhånd her på siden.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands