Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Frederiksbergs VVS- og kloakservice. En lokal samarbejdspartner

4373 4100

Vi er din lokale service på Frederiksberg i alle former for VVS og kloakarbejde. Vi kan løse alle slags opgaver, og med mange års erfaring i bagagen, kan vi garantere dig et tilfredsstillende resultat i højeste kvalitet. Vi er en alsidig leverandør, og står du med et akut problem, kan vi rykke hurtigt ud – også uden for normal åbningstid.

Bor du på Frederiksberg, og mangler du en kompetent VVS-installatør?

Har du brug for hjælp til at renovere badeværelset i din nyindkøbte lejlighed på Frederiksberg, eller har du en vandhane, der skal skiftes, så kan vi hjælpe dig. For os er størrelsen på opgaven ikke det vigtige – det vigtige er, at vi kan hjælpe dig med netop det problem, du står med. Vores medarbejdere er autoriserede VVS-installatører, og vi har alle mange års erfaring i faget.

Kloakrensning, kloakreparationer eller rottebekæmpelse – vi klarer det hele

Vidste du godt, at din kloak er dit ansvar, hvis den befinder sig inden for skelet? Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at den fungerer optimalt. Dette hjælper vi dig med, ligesom vi hjælper dig med at bekæmpe rotter eller rense din kloak. Uanset hvad dit problem er, rykker vi hurtigt ud hjælper dig.
Bor du på Frederiksberg, og har du brug for hjælp til enten kloakservice eller VVS-arbejde, kan du ringe til os på telefon: 70 87 95 40. Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud, kan du sende os en mail på: bad@leonpetersen.dk. Uanset hvilken opgave du står med, hjælper vi dig med et smil.

Åbningstider






Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands