Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Frederiksbergs VVS- og kloakservice. En lokal samarbejdspartner

4373 4100

Vi er din lokale service på Frederiksberg i alle former for VVS og kloakarbejde. Vi kan løse alle slags opgaver, og med mange års erfaring i bagagen, kan vi garantere dig et tilfredsstillende resultat i højeste kvalitet. Vi er en alsidig leverandør, og står du med et akut problem, kan vi rykke hurtigt ud – også uden for normal åbningstid.

Bor du på Frederiksberg, og mangler du en kompetent VVS-installatør?

Har du brug for hjælp til at renovere badeværelset i din nyindkøbte lejlighed på Frederiksberg, eller har du en vandhane, der skal skiftes, så kan vi hjælpe dig. For os er størrelsen på opgaven ikke det vigtige – det vigtige er, at vi kan hjælpe dig med netop det problem, du står med. Vores medarbejdere er autoriserede VVS-installatører, og vi har alle mange års erfaring i faget.

Kloakrensning, kloakreparationer eller rottebekæmpelse – vi klarer det hele

Vidste du godt, at din kloak er dit ansvar, hvis den befinder sig inden for skelet? Derfor er det vigtigt, at du sørger for, at den fungerer optimalt. Dette hjælper vi dig med, ligesom vi hjælper dig med at bekæmpe rotter eller rense din kloak. Uanset hvad dit problem er, rykker vi hurtigt ud hjælper dig.
Bor du på Frederiksberg, og har du brug for hjælp til enten kloakservice eller VVS-arbejde, kan du ringe til os på telefon: 70 87 95 40. Har du spørgsmål, eller kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud, kan du sende os en mail på: bad@leonpetersen.dk. Uanset hvilken opgave du står med, hjælper vi dig med et smil.

Åbningstider


Brands