Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit energiprojekt skal realiseres.

Kontakt Leon Petersen Åbningstider:
Telefon: 4373 4100 Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Vagttelefon: 2268 0153 Fredag: kl. 07.30–15.00
Vagttelefon gælder fra 1/10 til 30/4

Mangler du vvs-service eller kloakarbejde i Greve?

Få tilbud på VVS opgave i Greve

  • Vi dækker hele din by
  • 24 timers døgnsupport
  • Hjælp til både private og erhverv
Så er vi de helt rette til jobbet. Vi har udført alle slags opgaver inden for VVS- og kloakarbejde, og gennem årene har vi tillært os, hvordan man udfører arbejdet på bedste vis, og vi har opbygget en erfaring, som gør os til nogle af de mest kompetente i vores felt i Greve. Vi hjælper dig med et smil, og vi har stor kundetilfredshed.

VVS i Greve af fleksible og professionelle vvs-montører

Vores kompetente VVS-montører står altid klar til at rykke ud i Greve og hjælpe dig, hvor problemet er. Vi yder hurtig udrykning og stor fleksibilitet, og vi bestræber os på at rette ind, så vores besøg passer i dit program. Er problemet akut, kommer vi med det samme. Alle vores montører er autoriserede, så du skal ikke være bekymret for, om forsikringen nu dækker det arbejde, vi udfører. Vi klarer projektet fra start til slut, og kræver det hjælp fra andre håndværkere, tilbyder vi at stå for koordineringen. Vi kender til gode håndværkere i Greve, og vi sikrer dig, at teamet bliver sammensat af de mest kompetente håndværkere i Greve og omegn.

Er kloakken stoppet? Kontakt Greves mest kompetente kloakservice

Vi er ikke kun eksperter i VVS-arbejde – vi er også din lokale kloakservice. Er kloakken stoppet, lader vi dig ikke stå med besværet selv. Vi rykker ud så hurtigt vi kan og hjælper dig. Oplever du at have fået rotter, hjælper vi dig også til hurtigt og effektivt at komme af med dem, og vi sørger for at lukke eventuelle huller.

Kunne du tænke dig at benytte dig af vores services, kan du ringe til os på telefon: 4373 4100, eller du kan sende os en mail på: [email protected]. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, hvis det kunne have din interesse.

Åbningstider

Alle hverdage mandag til fredag fra kl. 10.00-17.00
Lørdag har vi åben fra kl: 09.00-13.00
Søndag – Lukket

4373 4100

[email protected]