Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Mangler du VVS-service eller kloakarbejde i Greve?

4373 4100

Så er vi de helt rette til jobbet. Vi har udført alle slags opgaver inden for VVS- og kloakarbejde, og gennem årene har vi tillært os, hvordan man udfører arbejdet på bedste vis, og vi har opbygget en erfaring, som gør os til nogle af de mest kompetente i vores felt i Greve. Vi hjælper dig med et smil, og vi har stor kundetilfredshed.

VVS i Greve af fleksible og professionelle VVS-montører

Vores kompetente VVS-montører står altid klar til at rykke ud i Greve og hjælpe dig, hvor problemet er. Vi yder hurtig udrykning og stor fleksibilitet, og vi bestræber os på at rette ind, så vores besøg passer i dit program. Er problemet akut, kommer vi med det samme. Alle vores montører er autoriserede, så du skal ikke være bekymret for, om forsikringen nu dækker det arbejde, vi udfører. Vi klarer projektet fra start til slut, og kræver det hjælp fra andre håndværkere, tilbyder vi at stå for koordineringen. Vi kender til gode håndværkere i Greve, og vi sikrer dig, at teamet bliver sammensat af de mest kompetente håndværkere i Greve og omegn.

Er kloakken stoppet? Kontakt Greves mest kompetente kloakservice

Vi er ikke kun eksperter i VVS-arbejde – vi er også din lokale kloakservice. Er kloakken stoppet, lader vi dig ikke stå med besværet selv. Vi rykker ud så hurtigt vi kan og hjælper dig. Oplever du at have fået rotter, hjælper vi dig også til hurtigt og effektivt at komme af med dem, og vi sørger for at lukke eventuelle huller.
Kunne du tænke dig at benytte dig af vores services, kan du ringe til os på telefon:
70 87 95 40, eller du kan sende os en mail på: bad@leonpetersen.dk. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, hvis det kunne have din interesse.

Åbningstider


Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands