Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit energiprojekt skal realiseres.

Kontakt Leon Petersen Åbningstider:
Telefon: 4373 4100 Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Vagttelefon: 2268 0153 Fredag: kl. 07.30–15.00
Vagttelefon gælder fra 1/10 til 30/4

VVS-installatør i København

Få tilbud på VVS opgave i København

  • Vi dækker hele din by
  • 24 timers døgnsupport
  • Hjælp til både private og erhverv
Hvis du har brug for en professionel VVS installatør i København, er Leon Petersen et sikkert valg. Vi kan udføre en lang række VVS opgaver, og vi leverer et grundigt og professionelt stykke arbejde. Vi kan træffes i vores åbningstider, og vi kan rykke hurtigt ud til alle områder af København, hvis du har akut brug for VVS hjælp. Hos Leon Petersen i København ser vi frem til at give dig en god service og en professionel varetagelse af dine VVS opgaver.

Alt VVS-arbejde udføres hos Leon Petersen

Uanset om det drejer sig om indkøb og montering af nyt blandingsbatteri eller det drejer sig om en større ombygning af badeværelset, er vi klar til at tage os af opgaven. En veluddannet og specialiseret medarbejderstab er kundens garanti for at opgaven løses på betryggende vis og med en ajourført viden på området.

Professionel rådgivning og vejledning

Nyt toilet og badeværelse kræver grundige overvejelser. Hvad er lovligt, og hvornår dækker forsikringen ikke? Alting skal være udført efter de gældende retningslinjer, og det kan være svært at overskue og gennemskue, hvis man ikke har den rette viden og erfaring på området.

Med os har du en samarbejdspartner, får du en fortrolig at rådføre dig med om gældende lovgivning for baderum. Det sikrer, at der ikke er nogen ubehagelige overraskelser, der ligger og venter forude.

VVS i København

Leon Petersen har mere end 20 års erfaring med VVS arbejde i København. Dette har givet os en god forståelse og erfaring med at arbejde i det Københavnske miljø. Vi har derfor et godt kendskab til gamle bygningskonstruktioner, og vi ved, hvordan man udfører VVS arbejdet mest optimalt. Vi kan være meget hurtigt ude hos dig og starte VVS arbejdet.

Hvis du søger en erfaren og kompetent autoriseret VVS installatør i København, er Leon Petersen VVS & Gas A/S et godt valg. Vi giver dig en god service til en konkurrencedygtig pris, og vi har en stor viden og erfaring. Vi har Sjællands største showroom og butik, og her kan du finde masser af inspiration, så du kan få lige de løsninger, der passer bedst til dig. På vores udstilling har vi blandt andet et stort udvalg af toiletter, armaturer, badekar, brusere, vandhaner, termostater, baderumsmøbler og en lang række andet badeværelsestilbehør. I vores showroom og butik kan du altid få god rådgivning og uddybende viden af vores ansatte.

Som VVS’er i København

Leon Petersen er beliggende i Ishøj, hvilket giver muligheden for hurtigt og nemt at komme ud til en stor del af Danmarks befolkning. Der bor 1,2 mio mennesker i København, hvilket givet en meget alsidig og forskelligartet befolkning, og det giver os gode kompetencer til at imødekomme og servicere en bred del af befolkningen.

Hvilke opgaver kan vores vvs installatører varetage?

Din lokale VVS installatør hos Leon Petersen i København kan hjælpe dig med vand, varme og sanitetsopgaver. Det kan være, hvis du skal have et nyt blandingsbatteri i køkkenet, eller et nyt toilet på badeværelset. Her står vi gerne for både levering og montering af produkterne. Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal have lagt gulvvarme, fjernvarme eller lavet et klimaanlæg. Vi kan varetage både renoveringer og nye installationer, og vi kan også foretage serviceeftersyn. Vi kan også udføre opgaver såsom reparation og udskiftning af blandt andet rør og sanitet. Vi kan for eksempel reparere eller udskifte dine radiatorer eller dine radiatorventiler. Hvis du skal have monteret et nyt gaskomfur, eller du skal konvertere fra én varmekilde til en anden, er det også en VVS opgave, som vi hos Leon Petersen i København kan varetage.

Vores autoriserede VVS installatører i København er uddannede til at lave installationer, så de er sikre og holdbare. Vores arbejde er omfattet af en kvalitetssikring, som giver dig en sikring på udførelsen og resultatet af arbejdet. Du kan derfor føle dig helt tryg ved at få udført dine VVS opgaver hos os. Hvis du bor i København eller Storkøbenhavn er du altid velkommen til at kontakte os om de VVS opgaver, du har brug for at få løst. Så ser vi sammen på dine behov og ønsker og finder frem til den rigtige løsning for dig.

Løbende rådgivning

Vores kompetente og erfarne medarbejdere har den nødvendige viden og erfaring til at kunne give dig en god rådgivning. Hos Leon Petersen i København får du løbende en god vejledning og rådgivning om dine VVS opgaver, så du kan føle dig godt klædt på til at træffe de rigtige beslutninger. Det kan være valg om sanitet, materialer eller den praktiske indretning. Her kender vi til alle fordele og ulemper ved de forskellige valg, og det øger chancen for, at du vælger de rigtige løsninger. Vi kan hjælpe dig til at se nye muligheder, som passer til netop dine behov og ønsker, og vi ved samtidig, hvad der er praktisk muligt. Vi kan hurtigt se kreative og gode muligheder, som kan være svære selv at se, hvis man ikke har en lang erfaring og viden på området.

Vores kompetente VVS installatører har herudover en stor viden om, hvilke produkter, der findes på markedet, og hvordan de forskellige egenskaber ved produkterne er. Vores VVS installatører i København kan derfor hjælpe dig til at udvælge produkter såsom toiletter og blandingsbatterier.

Erfaren VVS installatør til dit byggeprojekt

Hvis du står over for et byggeprojekt, vil der ofte være en række VVS opgaver, der skal løses. Det kan være, hvis du skal have renoveret dit badeværelse, bygget til, eller du skal bygge helt nyt. Her kan du have brug for at få installeret et nyt blandingsbatteri eller et nyt toilet, og det kan vi hos Leon Petersen hurtigt og grundigt udføre for dig, så du får et holdbart resultat med et flot finish.

Når man står over for et byggeprojekt, er det alfa omega at finde en samarbejdspartner, som man har tillid til. Det er vigtigt for at få en god proces og ikke mindst et godt slutresultat. En samarbejdspartner, som overholder aftaler, kommer til tiden, udfører arbejdet ordentligt og har en høj moral, vil kunne gøre en stor forskel på, hvordan forløbet bliver. Det er derfor vigtigt, at du finder en troværdig og pålidelig samarbejdspartner, når du kaster dig ud i et byggeprojekt som en tilbygning, ombygning, renovering eller et nybyg.

Når du får dine VVS opgaver i København udført af os, kan du føle dig tryg ved at arbejdet bliver udført ordentligt med en struktureret og god proces. På den måde kan du nedsætte risikoen for at skulle have ændret noget eller få store, uforudsete ekstraomkostninger senere hen. Vi udfører dine VVS opgaver i dit nybyg eller renovering i en høj kvalitet, og hos os er du sikret, at arbejdet er gennemtænkt og holdbart. Det vil også kunne ses på det færdige finish.

Opskriften på succes

Vores lange levetid har givet os en meget bred viden indenfor VVS og især VVS i københavnske boliger. Derfor kan de give dig den helt korrekte rådgivning og vejledning inden du skal foretage dig en VVS installation. Udover at have en bred viden og hurtig kundeservice kan Leon Petersen udføre alt arbejde inden for VVS. De har en veluddannet medarbejderstab med speciale inden for VVS, hvilket giver dig som kunde en garanti for at arbejdet bliver udført på den helt korrekte måde.

Vinder af ishøjs erhvervspris 2010

I 2010 vandt Leon Petersen Ishøjs erhvervspris, hvilket var en anerkendelse fra Ishøj kommune af, at Leon Petersen var med til at styrke byen både økonomisk og i form af flere arbejdspladser. Leon Petersens service og professionelle udstråling var blandt andet udslag til at de vandt prisen.

Som Ishøj kommune selv skriver, så er grundlaget for at modtage Ishøj erhvervspris, at man som virksomhed skiller sig ud fra mængden, at have en positiv påvirkning på byen, og være med til at styrke erhvervslivet i Ishøj, og det må man sige at Leon Petersen har præsteret at gøre.

Kontakt Leon Petersen

Hvis du bor i området omkring København, og du har brug for en VVS installatør til at varetage dine VVS opgaver, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har en lang erfaring og bred viden, og alle vores medarbejdere er kompetente og servicemindede. Du kan derfor være tryg ved at overlade dine VVS opgaver til os. Ring til os i dag, eller send os en mail, så vender vi tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig og give dig en god og professionel service.

Åbningstider

Alle hverdage mandag til fredag fra kl. 10.00-17.00
Lørdag har vi åben fra kl: 09.00-13.00
Søndag – Lukket

4373 4100

[email protected]